Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Divine World s2.

Gość Lajk™

Pytanka :v  

117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bronie ze średnimi czy bez?

• ze średnimi
      79
    • Bez.
      38
  2. 2. Biżu Maru czy Kryształu duszy?

• Maru
      43
    • Kryształu duszy
      30
  3. 3. Autopoty?

• Tak
      56
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie irytują średnie w broniach, tylko je psują dlatego też nie zagram na Divine.

Jak mam się j**** żeby wsadzić śr +50, lud siła etc. to mi się rzygać chce.

Co do tych kostiumów, również mieszane uczucia są, lepiej bez, albo przy update.

Ale BS wbudowany na 7 slotów... dasz radę! :D

@ Heniu troszkę ruszyłem.. :xxxx

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie irytują średnie w broniach, tylko je psują dlatego też nie zagram na Divine.

Jak mam się j**** żeby wsadzić śr +50, lud siła etc. to mi się rzygać chce.

Co do tych kostiumów, również mieszane uczucia są, lepiej bez, albo przy update.

Jeśli nie byłoby średnich w broniach to nie byłby ten sam serwer co kiedyś dlatego to go wyróżnia. 

Po drugie nie musisz mieszać, by trafić średnie +50 i siłę, bo możesz kupić od innych graczy. :P

Opublikowano

mmmmmmm :D stary dobry serwer widzę od Lajka :D mam  nadzieje że będzie klimat taki jak kiedyś, jeśli byś potrzebował jakieś pomocy wiesz gdzie uderzyć :D

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Czy ktoś pamięta te czasy... gdzie Divine miało swoją świetność?

Czy pamiętacie wojny,które toczyły się co chwile?

Czy pamiętacie Pole Śmierci? Ha, a na Polu Mumie? 

Czy pamiętacie dropienie czarnych pereł?

Czy pamiętacie jak popsuło się DT i nie działało przez rok?

Czy pamiętacie bicie minotaurów, żeby zdobyć Pieczątki?

Czy pamiętacie ulepszanie ekwipunku? 

Czy pamiętacie dropienie kamieni Berana?

Czy pamiętacie walki o TOP1 klas?

Czy pamiętacie te GENIALNE BRONIE Z ŚR + LUD + SIŁA/INT/ZREKA?

Ja to dalej pamiętam i brak mi tego serwera. Najlepiej zarzucić małe poprawki, by serwer wkroczył w 2015rok dla oswojenia dla nowych.

Heniek.

Opublikowano

niech wszystko będzie po staremu tylko bez 6/7 bronie bez sr i um jedynie to zmieńcie no i tyle i by było ok

Wtedy to już by nie było divine...  -.-

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

niech wszystko będzie po staremu tylko bez 6/7 bronie bez sr i um jedynie to zmieńcie no i tyle i by było ok

to ma być reaktywacja tego samego serwera a nie start edytowanego w ogóle nie przypominającego DivineWorld serwa 

Opublikowano

Moja propozycja

1.Usunac calkowicie 6/7b

2.Dodac kostiumy do expa np 20 na potwory 10% do pz i tyle

3.Zmienic wygląd mountów moim zdaniem sa tekstury popsute.

4.Wiecej Misji 

5.Zablokowac zwoje powrotu < Na 80lvl mozna bylo sie tepnac na mape od 215+ jak sie nie myle>

6.Stary wygląd skilli bo na divine byl jakis nowy do du**

7.Stare Świecenie zbroi < Lub Dodane jakies fajne Płomyki czy cos>

8.Zwiekszenie wartosci rosek na potwory , zmniejszenie na siłe, int itd. 

9. Usuniecie rosek na magie

10.Poprawka ulepszania niektórych itemkow < Brak ich widocznosci lub zmniejszenie jego dmg na danym+ >

11.Dodanie Daungeonu z bossem z mapki od 215+ co z niego lecą czarne perły

12.Nieskończona strzała i zmianki

13.Poprawione questy Niektore misje nie dawały bonusów.

14.Kupno / sprzedasz Postaci w skrzynce/worku

Tyle odemnie , moje propozycje niektóre moga byc niesensowne ale chetnie poczytam wasze wypowiedzi na moje propozycje

Opublikowano

może prawda już by nie był ten sam serwer  bez śr i um i 6.7 chodź o 6/7 nie było trudno bo ze smoka leciały ładnie.

mi to lotto śr można co prawda kupić od graczy a 6.7 dropnać

może byc jak było kiedyś bez wielkich zmian. Chętnie zagram !

wilowo.jpg

Opublikowano

może prawda już by nie był ten sam serwer  bez śr i um i 6.7 chodź o 6/7 nie było trudno bo ze smoka leciały ładnie.

mi to lotto śr można co prawda kupić od graczy a 6.7 dropnać

może byc jak było kiedyś bez wielkich zmian. Chętnie zagram !

6/7 bon leciał z każdego metka , bosa i jeszcze z prezentów ja np miałem kilka postaci całych w eq z 6/7 , więc nie ma problemu z tym .

Opublikowano

Dobra, wiele osób pyta kiedy beta bo miała być wczoraj.. niestety, na Source które robilismy z kolegą wkradł się błąd. Błąd jest o tyle niebezpieczny że nie możemy go w żaden sposób zablokować. Dlatego też nie wiem kiedy odbędzie się beta, może być tak że serwer na source będzie w późniejszej fazie gry.

Będę was stale informował :)

Opublikowano

6/7 bon leciał z każdego metka , bosa i jeszcze z prezentów ja np miałem kilka postaci całych w eq z 6/7 , więc nie ma problemu z tym .

nie mówie że był problem z 6/7 najlepiej było jak było jak byly prezenty przez tydzień/dwa jak nikt nie wchodził gm to dało się ładnie zarobić bryłki 6/7 etc.

wilowo.jpg

Opublikowano

nie mówie że był problem z 6/7 najlepiej było jak było jak byly prezenty przez tydzień/dwa jak nikt nie wchodził gm to dało się ładnie zarobić bryłki 6/7 etc.

Ale leciał w miare spoko, dużo nie trzeba było kupować moim zdaniem :v

­

Opublikowano

Prezenty to była by przesada na początku :) Z tego można było zarobić bardzo dużo ;p Taki event to tylko okazyjnie ;)

Opublikowano

Prezenty to była by przesada na początku :) Z tego można było zarobić bardzo dużo ;p Taki event to tylko okazyjnie ;)

Z prezentów jakiś sum dużych nie zarabiało się, bo głównie leciały ulepki. :P

@down

Wiem co mówię. :)

Opublikowano

Z prezentów jakiś sum dużych nie zarabiało się, bo głównie leciały ulepki. :P

Ty chyba nie wiesz co mowisz,z prezentow lecialo p mino-wiec jak ktos dobrze dropnal po 1000 prezentow to mogl sie o 100-200zl wzbogacic za same ulepki :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...