Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Divine World s2.

Gość Lajk™

Pytanka :v  

117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bronie ze średnimi czy bez?

• ze średnimi
      79
    • Bez.
      38
  2. 2. Biżu Maru czy Kryształu duszy?

• Maru
      43
    • Kryształu duszy
      30
  3. 3. Autopoty?

• Tak
      56
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lajk™
Opublikowano

Source

Pewnie, że tak na starym Divine tego brakowało.

Jak najbardziej :)

Aaa i z tego co pamiętam to coś tam było z Wieżą Poległych ^^ Napraw :)

Tak, dostałem już informacje o tym od jednego użytkownika :)

Jeśli znacie jakieś bugi to piszcie w tym temacie, na pw lub na gg ;)

­

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Proponuję Source.

­a5kpx.png

Pamiętaj księżniczko, łobuz kocha najbardziej ! :*

Opublikowano

Czy ja wiem że zrobisz ten same co divine, jeśli by się udało to by było fajne ale wątpię.

@Unga to tak jakbyś próbowała zrobić klona swojej osoby, zawsze będzie inny, nie da się wręcz zrobić identycznego Divine, chociażby przez to, że zostaną wprowadzone nowości.

@Lajk™ nie wgrywaj bóg wie jakich rzeczy z kosmosu, niech to będzie fajne a nie jak większość teraźniejszych serwerów :>

Opublikowano

Zmniejsz ilośc ulepszaczy i pierdół, dodaj mapę z metinami i mapę z bossami. W końcu to eassy

Gość Lajk™
Opublikowano

@Unga to tak jakbyś próbowała zrobić klona swojej osoby, zawsze będzie inny, nie da się wręcz zrobić identycznego Divine, chociażby przez to, że zostaną wprowadzone nowości.

@Lajk™ nie wgrywaj bóg wie jakich rzeczy z kosmosu, niech to będzie fajne a nie jak większość teraźniejszych serwerów :>

nawet nie mam na nie hajsu ;d Co tylko będę robił Source, kolega wysłał mi wszystko i będę działał :)

Delikatne nowości ;)

­

Gość Lajk™
Opublikowano

1 oryginalny

2 bez nowości ma być taki jaki był

3 nie musi być wbudowany ale musi działać np ten od unpublished

Bez sensu, bo jakby miał działać ten od unpublished to nie mógłbym za bardzo zabezpieczyć clienta.

­

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam, na Divinie bronie pod pvp robiło się ze śr/um, myślę że lepszą opcją będą bronie takie jak na Gladorze, czyli bez śr. 

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam, na Divinie bronie pod pvp robiło się ze śr/um, myślę że lepszą opcją będą bronie takie jak na Gladorze, czyli bez śr. 

no chyba cię zjeb....

Opublikowano

­

No chyba nie kolego :)

­a5kpx.png

Pamiętaj księżniczko, łobuz kocha najbardziej ! :*

Opublikowano

no chyba cię zjeb....

Z Tobą nie dyskutuję bo nie potrafisz kulturalnie skomentować posta.

­

No chyba nie kolego :)

Cześć, dlaczego nie? myślę, że jeśli ma być to serwer easy to każdy chciałby wybonować sobie całe perf eq w tym broń, a jeśli masz ulepszać broń pod pvp np. z zatrutego liczą się um lub śr i w tym momencie ta broń nie będzie perf, bo nie ma szans wbić do niej takich bonów jak kryt/lud/zaklęcie/odpowiednie staty, a dokładniej rzecz ujmując wbijesz te bony, ale oczywiście nie każdy na raz który wymieniłem. Jeśli miałbym tam zagrać to oczywiście bym się dostosował, ale według mnie lepszą opcją byłoby ulepszanie broni pvp na wyższy lv np. z bojowca itp. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witajcie, chcę zrobić serwer Divine World, i tutaj pojawia się masa pytań do graczy..

1. Oryginalny silnik czy Source ?

2. Nowości typu: Kostiumy, pety ?

3. Wbudowane Bsy itp itd.

Czekam na wasze propozycje.

1. Obojętne

2.Nie

3. BS,dodatkowe strony w eq

I jeszcze myśleliśmy z @RysieQQ że zrobimy nieskończone itemy:

• Wzmocnienie przedmiotu (Dodanie 1-4)
  • Zaczarowanie przedmiotu (Zmiana Bonów)
  • Peleryna
  • Czerwone i niebieskie Potki.

Czekam na wasze propozycje ;)

Zmianki bym odpuścił,a strzały dodał. ;)

Divine to najlepszy serwer na jakim grałem i na pewno bym tam znowu zawitał. Trzymam bardzo mocno kciuki za to,że coś powstanie i za Ciebie @Lajk™ . <3

Przy okazji można zapytać jak idą prace? :D

Nie

Opublikowano

1. Oryginalny silnik czy Source ?:Obojętnie

2. Nowości typu: Kostiumy, pety ?:Bez

3. Wbudowane Bsy itp itd.:BS tak 

ZuA2vj6.png

Opublikowano

jestem na nie bo własnie te sr i um  oddają  ten klimat serwera

Gość Lajk™
Opublikowano

1. Obojętne

2.Nie

3. BS,dodatkowe strony w eq

Zmianki bym odpuścił,a strzały dodał. ;)

Divine to najlepszy serwer na jakim grałem i na pewno bym tam znowu zawitał. Trzymam bardzo mocno kciuki za to,że coś powstanie i za Ciebie @Lajk™ . <3

Przy okazji można zapytać jak idą prace? :D

Strony w eq wymagają source :D

U9tuGN3.jpg

­

Opublikowano

Tak dobrze pamiętasz były śr/um, ale według mnie zostawić tak jak było, nigdy nie zapomnę zabójcy 27um, albo różczki na 250 63sr. Ten serwer był jednoskillowy, jeśli ktoś nie miał ''eq maru''

Ten serwer to był jedyny na którym spędziłem najwięcej swojego czasu :)

@ Trzymam kciuki za serwer :)  
Opublikowano

Strony w eq wymagają source :D

U9tuGN3.jpg

­

A wiadomo kiedy można się spodziewać startu? Wakacje? Dłużej? Nie mogę się doczekać tego serwera. :D @Lajk™

Zdecydowanie niech zostaną śr. ;)

Nie

Opublikowano

A może pomyślałby kto o reaktywacji Eruris?! :)

oba te serwy były podobne z tym że na DivineWorld grało sporo ludzi więc lepiej niech reaktywują divine 

Opublikowano

A może pomyślałby kto o reaktywacji Eruris?! :)

To były dokładnie takie same serwery,nawet chyba ta sama administracja,jak dobrze pamiętam. ;)

Nie

Opublikowano

jestem na nie bo własnie te sr i um  oddają  ten klimat serwera

A ja jestem za tym żeby te bronie były bez średnich bo to jeden wielki szit i syf, i nic nie oddaje klimatu tylko potrafi spartaczyć dobrą grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...