Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Divine World s2.

Gość Lajk™

Pytanka :v  

117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bronie ze średnimi czy bez?

• ze średnimi
      79
    • Bez.
      38
  2. 2. Biżu Maru czy Kryształu duszy?

• Maru
      43
    • Kryształu duszy
      30
  3. 3. Autopoty?

• Tak
      56
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie miałbym nic przeciwko nawet jeśli, administracja lekko zlewałaby serwer, aby były nieistotne bugi, ważne, żeby dobrze się grało ;p

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja jestem za tym żeby te bronie były bez średnich bo to jeden wielki szit i syf, i nic nie oddaje klimatu tylko potrafi spartaczyć dobrą grę.

Serwerów bez śr w broniach pvp jest teraz masa,jak nie wszystkie. To jest reaktywacja, moim zdaniem śr powinny zostać i mam nadzieję że zostaną. ;)

Nie

Opublikowano

A ja jestem za tym żeby te bronie były bez średnich bo to jeden wielki szit i syf, i nic nie oddaje klimatu tylko potrafi spartaczyć dobrą grę.

Raczej jeśli to ma być klimat divine to bronie bd sr/um :) Nie każdemu musi się to podobać i nie każdy musi grać.

Nie miałbym nic przeciwko nawet jeśli, administracja lekko zlewałaby serwer, aby były nieistotne bugi, ważne, żeby dobrze się grało ;p

Co ty teraz gadasz? Jeśli administracja bd olewała serwer to bd powtórka z rozrywki z kilka lat temu. Zawsze bd pamiętać @DarkSince skończony lapsie  <3

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Wątpię by administracja,którą zbierze Lajk,a zwłaszcza on sam olewał cokolwiek. ;)

Nie

Gość Lajk™
Opublikowano

Będziemy się starać z kuzynem siedzieć jak najwięcej w grze, aby efektywnie usuwać hackerów.

Oczywiście bugi postaramy się usunąć wszystkie jednakże nic nie obiecuję :)

Hmm.. data startu.. ciężkie pytanie... :x myślę żeby razem z tygodniową betą wyrobić się w 3 tygodniach :)

Polecam wypisywać bugi - więcej ich usuniemy + przewiduje wynagrodzenie za pomoc :)

Opublikowano

@Lajk™

Bug polega na tym, że robi się PT dwuosobowe. Jedna osoba bije metina +100 level i zostawia go przy końcówce hp, druga osoba dobija i potrafi polecieć po 2-3 levele.

Znalazłem tego buga na MPCForum, jak coś jeszcze wypatrzę dam znać.

Gość Lajk™
Opublikowano

Serwerów bez śr w broniach pvp jest teraz masa,jak nie wszystkie. To jest reaktywacja, moim zdaniem śr powinny zostać i mam nadzieję że zostaną. ;)

Dodałem ankiete, wy decydujcie jak ma być (osobiście wole średnie xD)

­

Opublikowano

Bron jednoreczna na 250lv (Miecz Zabojcy jak dobrze pamietam) zajmuje 2 sloty, a ma teksture na 3 i na rekojesci mozna polozyc inny item. ;)

Nie

Opublikowano

1. Bugowanie pieczątki psa
2. Aby zrobić Miecz Zabójcy potrzeba niby 400, a w rzeczywistości bierze 200 (kamieni? Nie pamiętam już, bo nie dopisałem.)
3. Miecz na 95 lv (z Kości słonia) na +8 go nie widać tylko jak się błyszczy
4. Miecz na 95 lv (dwuręka) na +3 robi się jako "Miecz Zin" i jest na 30 lv
5. Zbroja na 90 lv buguje się na +3
6. Bronie na 235lv (wszystkie) może nosić każda postać oprócz szamana <- to chyba jest naprawione.
7. Fryzurka z Item-Shopu nie działa
8. Biolog - za Czerwone konary defa się nie dostaje
9. Misja u sury na 200 lv nie dodaje defa.

Kiedyś to wypisywałem Szczepankowi i nie wiem co było robione, a co nie. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

1. Bugowanie pieczątki psa 2. Aby zrobić Miecz Zabójcy potrzeba niby 400, a w rzeczywistości bierze 200 (kamieni? Nie pamiętam już, bo nie dopisałem.) 3. Miecz na 95 lv (z Kości słonia) na +8 go nie widać tylko jak się błyszczy 4. Miecz na 95 lv (dwuręka) na +3 robi się jako "Miecz Zin" i jest na 30 lv 5. Zbroja na 90 lv buguje się na +3 6. Bronie na 235lv (wszystkie) może nosić każda postać oprócz szamana <- to chyba jest naprawione. 7. Fryzurka z Item-Shopu nie działa 8. Biolog - za Czerwone konary defa się nie dostaje 9. Misja u sury na 200 lv nie dodaje defa. Kiedyś to wypisywałem Szczepankowi i nie wiem co było robione, a co nie. Pozdrawiam.
Ale bugowanie pieczatek niech zostawia. :ninja:

Nie

Gość Lajk™
Opublikowano

Ale bugowanie pieczatek niech zostawia. :ninja:

I na to już mam plan ^^

2x Up. Dzięki śliczne :D

Opublikowano

Przypomniał mi się jeszcze jeden bug. :D

Nie pamiętam,czy aby na pewno on był na Divine,ale napiszę. Mianowicie jeżeli ktoś był np. na mapce od 124lv i była w pt z kimś kto expił na mapie od następnego lvl (nie pamiętam na który ona była) to tej osobie na mapie 124 też leciał exp. :)

Nie

Gość Lajk™
Opublikowano

Przypomniał mi się jeszcze jeden bug. :D

Nie pamiętam,czy aby na pewno on był na Divine,ale napiszę. Mianowicie jeżeli ktoś był np. na mapce od 124lv i była w pt z kimś kto expił na mapie od następnego lvl (nie pamiętam na który ona była) to tej osobie na mapie 124 też leciał exp. :)

Dziękóweczka :D czekam na propozycje/bugi :)
Gość Lajk™
Opublikowano

Po co graczom, czy server stoi na source xD

Tak stoi :D

Bo głupie są orzeczenia typu "zróbcie 5 stron w ekwipunku" gdy serwer stoi np. Na 2089.
Opublikowano

Już czekam na start, najlepszy serwer jaki kiedykolwiek stał :)

Zapraszamy na : http://forum.divineworld.eu/ 

Trochę świeci pustkami :)

Oczywiście, że soruce, o ile je ogarniasz, po co bawić się na game?

Co do kostiumów - proponowałbym jeden, coś na zasadzie togi, która nie dodaje żadnych bonusów.

Co do petów, stanowcze nie.

Gość Lajk™
Opublikowano

Już czekam na start, najlepszy serwer jaki kiedykolwiek stał :)

Zapraszamy na : http://forum.divineworld.eu/ 

Trochę świeci pustkami :)

Oczywiście, że soruce, o ile je ogarniasz, po co bawić się na game?

Co do kostiumów - proponowałbym jeden, coś na zasadzie togi, która nie dodaje żadnych bonusów.

Co do petów, stanowcze nie.

To może dam więcej i do npc ? :p
Opublikowano

To może dam więcej i do npc ? :P

Myślę, że 1/2/3 by starczyły, tylko do wyglądu, bez żadnych zastosowań.

Np : Bojownik, Mistyczny Bojownik, Czarny Bojownik.

Opublikowano

Już DDoS na forum,czy coś z netem mam? :D

Firma Metin2List.pl ma problemy z hostingiem nie tylko to forum padło. Daj chwilkę czasu sponsor zaraz ogarnie problem.

Pozdrawiam.

Gość Lajk™
Opublikowano

Myślę, że 1/2/3 by starczyły, tylko do wyglądu, bez żadnych zastosowań.

Np : Bojownik, Mistyczny Bojownik, Czarny Bojownik.

Bojowniki i jeszcze jakieś kostiumy całoroczne typu bojowniki jak piszesz, myślę jeszcze o togach.. reszta kostiumów na eventy świąteczne :)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...