Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Divine World s2.

Gość Lajk™

Pytanka :v  

117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bronie ze średnimi czy bez?

• ze średnimi
      79
    • Bez.
      38
  2. 2. Biżu Maru czy Kryształu duszy?

• Maru
      43
    • Kryształu duszy
      30
  3. 3. Autopoty?

• Tak
      56
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabezpiecz serwer przed ninja hackie'm, warrior hackie'm, poniewaz na wcześniejszej odsłonie takowe programy działały.

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Lajk™
Opublikowano

Zabezpiecz serwer przed ninja hackie'm, warrior hackie'm, poniewaz na wcześniejszej odsłonie takowe programy działały.

Będę starał się zabezpieczyć clienta w jak największym stopniu :)
Opublikowano

Tego plebsa brać jako admina forum? Odnośnie serwera, myślę że jest to dość fajny pomysł na reaktywacje Divine. 

01156920831638570790.png­

Gość Lajk™
Opublikowano

Tego plebsa brać jako admina forum? Odnośnie serwera, myślę że jest to dość fajny pomysł na reaktywacje Divine. 

Ch0jowo, że argin af no ale stoicie u kreta to co sie dziwić, życze Ci powodzenia @Lajk

Argin zrobił mi tylko forum, wątpie że będzie na nim siedział.. :)

­

Gość Lajk™
Opublikowano

A kiedy serwer by wystartowal ? CO do pytan BS bedzie na + source tez takze do roboty i robcie stary dobry serwr :)

wliczając bete do 3 tygodni :) staram się odbugowac, dopracować żeby nic potem nic nikogo nie zaskoczyło :)
Gość Lajk™
Opublikowano

Chmurka Ninji ma normalne dmg ?

Sprawdzimy to.
Opublikowano

1. Oryginalny silnik czy Source ? - obojetnie

2. Nowości typu: Kostiumy, pety ? - BEZ ! BO ZEPSUJESZ SERWA ;C

3. Wbudowane Bsy itp itd. - Bs !

Moja propozycja jest taka, żeby przemysleć sprawe nad EQ ''MARU'', które całkowicie zbugowało serwa, a za tym odchodzili gracze z dużym stażem !

Jeśli byłaby potrzebna jakaś pomoc, zapraszam PW :)

Super sprawa żeby przywrócić serwer ! ! !

Gość Lajk™
Opublikowano

1. Oryginalny silnik czy Source ? - obojetnie

2. Nowości typu: Kostiumy, pety ? - BEZ ! BO ZEPSUJESZ SERWA ;C

3. Wbudowane Bsy itp itd. - Bs !

Moja propozycja jest taka, żeby przemysleć sprawe nad EQ ''MARU'', które całkowicie zbugowało serwa, a za tym odchodzili gracze z dużym stażem !

Jeśli byłaby potrzebna jakaś pomoc, zapraszam PW :)

Super sprawa żeby przywrócić serwer ! ! !

Powiem ci że nie mam na serwerze eq Maru tylko kryształu duszy ;)
Opublikowano

Powiem ci że nie mam na serwerze eq Maru tylko kryształu duszy ;)

Ale było ( tarcza, bransa, nasior i chyba butki) ! :P, na youtube są nawet filmiki jak cos ;)

Gość Lajk™
Opublikowano

Ale było ( tarcza, bransa, nasior i chyba butki) ! :P, na youtube są nawet filmiki jak cos ;)

Może mam troszkę starsze pliki :)

W sumie skoro maru zbugowane to wyjdzie to na plus :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie maru było bugnięte, ale bez tego lipa będzie, bo eq nie było złe i nie każdy je miał bo trochę trzeba było podropić aby mieć full

Wiem że jedynie z tarczą coś było, bo na pvp lepiej opłacało się poprzednią, ale na wojenki tarcza maru była miazga 

Gość Lajk™
Opublikowano

Nie wiem gdzie maru było bugnięte, ale bez tego lipa będzie, bo eq nie było złe i nie każdy je miał bo trochę trzeba było podropić aby mieć full

Wiem że jedynie z tarczą coś było, bo na pvp lepiej opłacało się poprzednią, ale na wojenki tarcza maru była miazga

Mogę zrobić i maru. Jak kto chce :)
Opublikowano

Ja bym wolal maru. ;)

no ale jak ludzie piszą że postacie magiczne z eq maru waliły całe nic.. to jednak lepiej zostawić EQ kryształu. ;)

­

Opublikowano

Widzę , że mało osób się tu zna eq maru nie było zbugowane co wy piszecie . Był jedynie problem z tym , że WW na 250 lvl było zbugowane nie tp na 2 piętro , a na ww dropiło sie ulepki na eq kryształowe czy później na maru i nasz kochany admin dał lorda na mape 230 do expa czyli polanke były 3 boosy na  jeden kanał i ludzie sie bili o boosa i fajnie było , jednak lepiej by było gdyby był oddzielny dungeon i tam sie dropiło ulepki .

Jeżeli chodzi o klasy to nie były wyrównane najbardziej OP był sura wp ( chodzi najbardziej o potyczki 250 lvl z full eq ) .

Według mnie divine ma mieć taki sam klimat jak wcześniej .

Sr / um ? Ma zostać inaczej by sie zmieniła na serwerze rozgrywka o to chodzi , że eq było bardzo łatwo zrobić prócz biżuterii na 230 lvl  i dlatego właśnie było fajne pvp , bo eq łatwo zrobiłeś , ale już srednie nie każdy miał np .56 sr 20 luda 20 inta ( były takie antyki )

Ja osobiście dodał bym pety jakieś kostiumy , a reszty nie zmieniał poza jakimiś tam wyjątkami .

Na koniec dam wam linka do mojego starego kanału ( jakoś filmików jest chu*owa no ale można popatrzeć co kiedyś było :D )

https://www.youtube.com/user/logut1234/videos

Pozdrawiam DARYL

Opublikowano

Co do petów i kostiumów mam mieszane uczucia, może w późniejszych Update'ach dodam. Teraz najważniejsze aby wystartować, ściągnąć starych graczy i usunąć najgroźniejsze bugi ;)

­

Opublikowano

Sourse 5 zakładek w ekwipunku zwiekszenie staków itp.

Nie chodz jakieś na stałe bez bonów można by dodać.

Tak bs,taki panel boczny wiadomo o co chodzi.

Bronie bez śr najlepiej.

Niekonczonce sie pele,autopoty,dodania,zmianki,mixy i roski spoko by było bo nie ma sensu sie męczyć nad tym 

mojasygnan.png

Opublikowano

Bronie bez śr najlepiej.

Niekonczonce sie pele,autopoty,dodania,zmianki,mixy i roski spoko by było bo nie ma sensu sie męczyć nad tym 

Popieram wszystko co napisałeś prócz SR / UM , bo to odróżniało divine i bez tego starzy gracze nie wrócą  .

Opublikowano

Bronie bez śr najlepiej.

Roski dają naksymalne wartości bodajże na 20minut, także nie ma chyba potrzeby..

Popieram wszystko co napisałeś prócz SR / UM , bo to odróżniało divine i bez tego starzy gracze nie wrócą .

Średnie będą :)
Opublikowano

Mnie irytują średnie w broniach, tylko je psują dlatego też nie zagram na Divine.

Jak mam się j**** żeby wsadzić śr +50, lud siła etc. to mi się rzygać chce.

Co do tych kostiumów, również mieszane uczucia są, lepiej bez, albo przy update.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...