Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UtnijTO.pl- Profesjonalny skracacz linków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@danielhinz Automatyczne wypłaty paypal są?

Wypłaty będą realizowane na PayPal. Jednakże zastanawiamy się czy zrobić wypłaty do 2-3 dni od zlecenia czy wszystkie zlecone wypłaty wpłacać od 01 do 10 dnia każdego miesiąca.

@update

Dodaliśmy możliwość zbierania Użytkowników Poleconych! Za każdego Poleconego Użytkownika otrzymujesz 20% jego zarobków.

Opublikowano

Wypłaty będą realizowane na PayPal. Jednakże zastanawiamy się czy zrobić wypłaty do 2-3 dni od zlecenia czy wszystkie zlecone wypłaty wpłacać od 01 do 10 dnia każdego miesiąca.

@update

Dodaliśmy możliwość zbierania Użytkowników Poleconych! Za każdego Poleconego Użytkownika otrzymujesz 20% jego zarobków.

PayPal ma API dzięki któremu automatycznie można przelać pieniądze na dany email.

7891614428580671076560.png

Opublikowano

Widze ze calkiem fajnie sie to rozwija, ogolnie sam pomysl zbyt oryginalny nie jest :(, funkcjonalnosc jest na wysokim poziomie, podoba mi sie to ale design odstrasza :(

Opublikowano

Fajnie że połączyłeś pasję programowania z skracaniem :D

To ty pisałeś z zarabia*.com jako mentor w skracaniu?

Z*******y projekt widzę że projektem zajmuje się profesjonalista w tej dziedzinie :D

Opublikowano

Fajnie że połączyłeś pasję programowania z skracaniem :D

To ty pisałeś z zarabia*.com jako mentor w skracaniu?

Z*******y projekt widzę że projektem zajmuje się profesjonalista w tej dziedzinie :D

Niestety żadnego mentoru na tym forum nie robiłem jednak również i tam jestem dostępny :) poczytałem w necie czego potrzeba dobrym skracaczą i próbuje wszystko połączyć w jedno. Mam nadzieje, że dobrze mi to idzie

Opublikowano

Planujesz udostępnić tam swój projekt?

Poszukujesz może pomocy w marketingu bądź pomocy w webmasterce ?

­

Strona już jest tam jak najbardziej udostępniona, pojawiła się prawie na równi z postem tutaj. Co do webmasteringu raczej nie potrzebuję lecz powoli przymierzam się do zarabiania porządnego w necie.

Opublikowano

Nie wiem czy gdzieś pisałeś ale jaki jest minimum do wypłaty?

Aktualnie pracujemy nad skryptem wypłat ale myślę, że minimum to będzie +/- 10 złotych. Do końca tygodnia funkcja zlecenia wypłaty będzie dostępna. Jednak wypłaty chyba będą realizowane 01-10 każdego miesiąca. Tutaj jeszcze nie wiemy

Opublikowano

Jest jakieś api dostępne żebym mógł automatycznie skracać linki (via php) ?

Jeżeli chodzi o automatyczne skracanie linków na stronie Użytkownika to posiadamy coś takiego. Chyba, że nie zrozumiałem o co chodzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

plagiat jak jasny c**j :) w sieci jest pełno takich ukracaczy więc po co je k***y jebane robicie? :)

,,Miecz przez­nacze­nia ma dwa os­trza. Jed­nym jes­teś ty."

~~Andrzej Sapkowski

• 2 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...