Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UtnijTO.pl- Profesjonalny skracacz linków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chciałbym was zaprosić do ocenienia nowego skracacza linków pisany od 0 przeze mnie. Szablon panelu został pobrany z internetu (tak zgoda na użytkowanie jest)

Posiadamy ogromny wybór domen do skracania (niestety darmowe ale zawsze coś). Chcesz podpiąć własną domenę do skracania? Nic trudnego! Skontaktuj się z nami a my podepniemy Twoją domenę pod nasz serwis zupełnie za darmo. Używać domeny będziesz mógł tylko Ty! Masz ciekawe pomysły bądź znalazłeś błędy w działaniu serwisu? Pisz do nas a my postaramy się jak najszybciej naprawić bądź usprawnić działanie serwisu. Zapraszam do oceny i dzielenia się tutaj swoimi spostrzeżeniami.

Pozdrawiam RoyMaster

Opublikowano

Ajajaj, sama strona nie wygląda zachęcająco, ale działa tak jak ma działać.

W skali od zera do dziesięciu wygląd oceniłbym na słabe 2, a system funkcjonuje bez zarzutu.

winking wink GIF by nog

Opublikowano

Dziękujemy za ocenę. Wiem, że wygląd może i nie powala ale na pierwszym miejscu stawialiśmy sobie za cel działający system a nie wygląd. W najbliższym czasie również i wygląd zostanie zmieniony.

Opublikowano

Niestety niektóre domeny są już zablokowane przez Facebook. Na stronie znajduje się lista z blokowanymi domenami. Średnio co tydzień dodajemy od 4 do 8 nowych domen do wyboru.

Opublikowano

Ajajaj, sama strona nie wygląda zachęcająco, ale działa tak jak ma działać.

W skali od zera do dziesięciu wygląd oceniłbym na słabe 2, a system funkcjonuje bez zarzutu.

rowniez jestem takiego zadania, ma dzialac a nie wiadomo jak wygladac.

Pozdrawiam.

Opublikowano

A czym się różni profesjonalny od nieprofesjonalnego?

Lepiej brzmi :P

#top

Wygląd może być. Ważne ze przejrzysty

Jak działają reklamy w serwisie, bo widze ze taka opcja doszła.

Hosting to nie ct8.pl ?

Opublikowano

Lepiej brzmi :P

#top

Wygląd może być. Ważne ze przejrzysty

Jak działają reklamy w serwisie, bo widze ze taka opcja doszła.

Hosting to nie ct8.pl ?

Nie, hosting to nie ct8 tylko MyDevil.net pakiet MD4. Prosimy o kontakt tam wszystko wyjaśnimy.

Opublikowano

@update

Dodano nowe domeny do wyboru.

A nie myślałeś o minimalistycznym designie w stylu:

Navbar na górze, na środku ekranu textbox, przycisk "utnij to" oraz kilka linijek tekstu

Coś w deseń strony bootstrapa

bootstrap-3-1-screenshot.png

tyle, że na środku textbox, input, oraz linijka/dwie tekstu o co w tym chodzi (i to wszystko, nie da się przewijać, nie ma żadnych informacji więcej)

Opublikowano

A nie myślałeś o minimalistycznym designie w stylu:

Navbar na górze, na środku ekranu textbox, przycisk "utnij to" oraz kilka linijek tekstu

Coś w deseń strony bootstrapa

bootstrap-3-1-screenshot.png

tyle, że na środku textbox, input, oraz linijka/dwie tekstu o co w tym chodzi (i to wszystko, nie da się przewijać, nie ma żadnych informacji więcej)

Tak jak już wcześniej pisałem aktualnie dopracowujemy kod serwisu, wygląd strony jest na drugim miejscu. Priorytetem dla nas jest 100% działający kod. Jednakże na dzień dzisiejszy mamy jedną osobę która już wykonuje dla nas szablon. Jeżeli zostanie on zaakceptowany to myślę, że do końca czerwca wygląd zostanie zmieniony.

Opublikowano

Do końca czerwca? Przepraszam ale jak długo można kodować stronę?

Napisałeś, że ktoś się już zajmuję więc termin powinien zamykać się w dniach.­

Opublikowano

Do końca czerwca? Przepraszam ale jak długo można kodować stronę?

Napisałeś, że ktoś się już zajmuję więc termin powinien zamykać się w dniach.­

Napisałem również gdy przyjmiemy projekt. Wygląd serwisu aktualnie nie jest priorytetem. Data podana odskocznie i równie dobrze nowy wygląd może pojawić się jutro, za dwa dni lub za tydzień.

Opublikowano

A co powiecie na taki posty, przejrzysty wygląd opracowany na bootstrap ? Pasował by on do tej strony ?

5kmcxo.jpg

Myślę, że by pasował pod nasz serwis. Jaki koszt tego szablonu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...