Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Zero Private Project by Gilu & Eptun

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­"Według ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 4 lutego 1994 roku za naruszenie praw autorskich i wykorzystanie ich bez zgody autora przewiduje się dwa rodzaje odpowiedzialności prawnej.

Pierwszą z nich jest odpowiedzialność cywilna. Osoba posiadająca prawa do opublikowanego bez jej zgody utworu w Internecie może domagać się dwukrotności, a w przypadku zawinionego naruszenia trzykrotności wynagrodzenia. Poza tym sąd może nakazać też zapłatę dodatkowej kwoty na Fundusz Promocji Twórczości.

Drugą odpowiedzialnością prawną jest odpowiedzialność karna mówiąca o popełnieniu przestępstwa. W przypadku bezprawnego wykorzystywania cudzych materiałów grozi nam grzywna i kara pozbawienie wolności do 2 lat. Jeśli dodatkowo czerpie się zyski z powielanych materiałów i uczyniło się z nich źródło dochodu, grozi nam kara do 5 lat pozbawienia wolności."

Miłej odsiadki Panowie

Zacytowanie konstytucji nie czyni z ciebie inteligentnej osoby. Skoro potrafisz zajrzeć do konstytucji i przytoczyć sztywne formułki to teraz zajrzyj do polityki prywatności.

Któż tam odpowiedzialny, niech da PW.

Dziękuję :)

Ja jestem przewodniczącym projektu i go nie zakończyłem. Jeśli coś chcesz to ty napisz do mnie.

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Zacytowanie konstytucji nie czyni z ciebie inteligentnej osoby. Skoro potrafisz zajrzeć do konstytucji i przytoczyć sztywne formułki to teraz zajrzyj do polityki prywatności.

Ja jestem przewodniczącym projektu i go nie zakończyłem. Jeśli coś chcesz to ty napisz do mnie.

Szkoda mi ciebie nędzny robaku, kopiujesz czyjąś prace i ją przerabiasz :(

Obyś poniósł duże konsekwencje swoich czynów, mam nadzieje że dalej będziesz pisał o tym na MPC, każde nowe info się przyda w supie. :)

Opublikowano

­

Szkoda mi ciebie nędzny robaku, kopiujesz czyjąś prace i ją przerabiasz :(

Obyś poniósł duże konsekwencje swoich czynów, mam nadzieje że dalej będziesz pisał o tym na MPC, każde nowe info się przyda w supie. :)

Widać jak znasz się na tym. Zauważ, że nie kopiujemy lecz odtwarzamy silnik i zapewniamy darmową reklamę. Ale twój malutki mózg niestety tego nie pojmuje i dalej pisze bzdety. 

Opublikowano

­

Widać jak znasz się na tym. Zauważ, że nie kopiujemy lecz odtwarzamy silnik i zapewniamy darmową reklamę. Ale twój malutki mózg niestety tego nie pojmuje i dalej pisze bzdety. 

"Zauważ, że nie kopiujemy lecz odtwarzamy silnik i zapewniamy darmową reklamę"

Ha ha ha, w jakim etapie rozwoju się zatrzymałeś chłopczyku? Reklamę to wy robicie, ale sobie nie im.

A bzdety to twoje rozumowanie bo co każde odpisanie mi piszesz co innego, raz piszesz że dla zabawy przerabiacie, raz piszesz że nie zrobią ci nic za wstawienie tego do sieci, a za jeszcze innym razem co innego.

Opublikowano

Spokój ma być, @Ozzzj uspokój się, inaczej dostaniesz przymusowy urlop na forum na pare dni.

Opublikowano

­

"Zauważ, że nie kopiujemy lecz odtwarzamy silnik i zapewniamy darmową reklamę"

Ha ha ha, w jakim etapie rozwoju się zatrzymałeś chłopczyku? Reklamę to wy robicie, ale sobie nie im.

A bzdety to twoje rozumowanie bo co każde odpisanie mi piszesz co innego, raz piszesz że dla zabawy przerabiacie, raz piszesz że nie zrobią ci nic za wstawienie tego do sieci, a za jeszcze innym razem co innego.

Właśnie pokazałeś jaki inteligentny jesteś, nie pojmujesz nawet najmniejszych rzeczy. Nienawidzę osób głupich, które wypowiadają się w temacie a nie mają o nim zielonego pojęcia. Ty jesteś idealnym przykładem. 

W drugiej części twojej pseudo wypowiedzi, nie wiem o co ci chodzi. Napisałem, że robimy to dla zabawy i szkolenia umiejętności i że wstawimy lub sprzedamy pliki. Tak trudno to pojąć?

Pliki serwerowe są gotowe w 5%. Ostatnio dodaliśmy oferty w sklepie i opcję wyloguj.

Opublikowano

­

Właśnie pokazałeś jaki inteligentny jesteś, nie pojmujesz nawet najmniejszych rzeczy. Nienawidzę osób głupich, które wypowiadają się w temacie a nie mają o nim zielonego pojęcia. Ty jesteś idealnym przykładem. 

W drugiej części twojej pseudo wypowiedzi, nie wiem o co ci chodzi. Napisałem, że robimy to dla zabawy i szkolenia umiejętności i że wstawimy lub sprzedamy pliki. Tak trudno to pojąć?

Pliki serwerowe są gotowe w 5%. Ostatnio dodaliśmy oferty w sklepie i opcję wyloguj.

"wstawimy lub sprzedamy pliki." - Zamierzasz sprzedać pliki które nie są twoje, tyle w temacie.

Pewnie rozum odziedziczyłeś po Ojcu, a on nie umiał ciebie wychować. ;)

Spokój ma być, @Ozzzj uspokój się, inaczej dostaniesz przymusowy urlop na forum na pare dni.

Co ty nie powiesz Arles, zauważ że to on dokonuje "piractwa" nie ja ;)

Opublikowano

­

"wstawimy lub sprzedamy pliki." - Zamierzasz sprzedać pliki które nie są twoje, tyle w temacie.

W przeciwieństwie do niektórych mam ojca. Wybacz.

Najpierw wytłumacz sobie słowo piractwo. Skoro sam napiszę pliki to mam prawo je sprzedać. Sprzedaję PLIKI, nie grę hz, nie grafiki tylko czyste skrypty php. To już nie moja wina że można je podpiąć pod swf hz i uruchomić na nich prywatny serwer.

Z takich małych ciekawostek to w teamie zostałem sam, eptun nie chce kontynuować projektu. Jeśli plemiona nadal będzie chciał, to przygarnę go do projektu.

Opublikowano

Dobra, panowie idą na wypoczynek tygodniowy na start letnich wakacji.

Opublikowano

­

Przecież GILU pisze te pliki to jakim cudem nie będą one jego ?

Opublikowano

Bardzo chętnie zagrałbym na prywatnym serwerze HZ, z niecierpliwością czekam na serwer i mam nadzieje, że projekt wypali.
Powodzenia  :)

Opublikowano

a ja nie polecam ;) bedzie jak ze wszystkim za co sie gilu zabierze.. postawia serv dla zarobku i po chwili zamkna

Powtarzam po raz 50, dla tych bardziej upośledzonych. Nigdzie nie napisałem, że stawiam serwer. Robię tylko pliki.

Opublikowano

Uposledzonym jestes ty stawiajac privy dla wlasnego zarobku..

To jak każdy zarabia to jego indywidualna sprawa. Jeden pracuje przez 2 miesiące po 8h dziennie w mc ,a drugi stawia serwery. Jesteś zazdrosna(?), w sumie to nie wiem jak to nazwać bo w tym momencie przejawiasz syndrom typowego polaka aka cebulaka. 

@Ważne.

Prace nad plikami zostały zawieszone na min. 2 tygodnie!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie nareszcie coś nowego mam nadzieje że szybko wystartuje i długo postoi  B)

"Chodzą pogłoski że gdzieś w Polsce "tibijczyk" pobił matkę krzesłem bo mu usunęła tibie i musiał rozchodzić mapę od nowa"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...