Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyznać się?

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Doszedłem do wniosku, że nie powiem jej prawdy... zostali tylko kumple, którzy mają wonty do mnie o to. 

Opublikowano

Jeśli powiesz - jest szansa, że to wygadacie i nigdy czegoś takiego nie zrobisz i odbudujesz jej zaufanie.

Jeśli nie powiesz - będziesz bezwartościowym kłamcą, gównem, który nie powinien być z żadną kobietą.

Osoby, którą się kocha się nie okłamuje. Jeśli ją okłamiesz to tak naprawdę jej nie kochasz, tak ci się tylko wydaje i boisz się, że mogłaby cię zostawić.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ty SKUR**SYNU ŚMIERDZĄCY CH*JU

Jak mogłeś jej to zrobić!

Ona jest moją siostrą gnoju parówo wszystko jej powiem!.

Wiem że to ty Damian

Karolina już z tobą jutro pogada j*b*ny padlinożerco ty kur*aaa pe*ale ..

xDDDDD

@topic

Powiedz jej prawdę ! Takie życie :P

Opublikowano

Jaja sobie robisz, ze niby calowanie to nie jest zdrada? Zycze ci zeby ci tak kiedys dziewczyna zrobila to sie przekonasz co to znaczy.

Na twoim miejscu bym sie przyznal, ja osobiscie nie potrafilbym zyc w swiadomosci ze zrobilem takie cos drugiej osobie

Opublikowano

Wnioskuję z tego, że robią cię w ciula :), a wiesz co jest najprostsze ? Czy czujesz się jakoś - tak jakbyś był winny, w sensie gorąco ci itp, bo jeżeli nie, to nie było takiej sytuacji .

Opublikowano

Miej wyjebane w morzu pływa dużo rybek  B) , powiedz jej że tamta lepiej dawała  B)

Opublikowano

z którą jestem od 2 miesięcy... rozumiem jakaś gimnazjalna przelotna znajomość? :D rrozumiem gdyby to miało znaczenie po paruletnim związku gdzie się rzeczywiście kochaćie ale Ty jej nie kochasz tylko ją lubisz utwierdziło to pocałunek bo wiem z własnego doświadczenia, że nie raz ktoś się ze mną chciał całować po pijaku i dawałam w mordę  :D albo zdecydowanie mówiłam NIE. Ty nic do niej nie czujesz poza sympatią dlatego też nie miałeś resistów . Nie ma to jak szukać pomocy u nerdów i gamerów btw lol .

Opublikowano

K***a, o takie rzeczy pytać się na forum, gdzie średnia wieku nie przekracza 17 lat i większość nigdy w prawdziwym związku nie była.

Ja bym się nie przyznawał, jak się dowie od kogoś to obić kapusiowi ryj (dziewczynę zgwałcić), a jej wmówić, że nie ma dowodów i Ci nie ufa. Rozpłacz się wtedy i wyjdzie jej wina, a jak masz coś na sumieniu to musisz się porządnie napierdolić. 

A tak na serio to pić trzeba umieć.

PS. Ładna przynajmniej była?

Opublikowano

K***a, o takie rzeczy pytać się na forum, gdzie średnia wieku nie przekracza 17 lat i większość nigdy w prawdziwym związku nie była.

Ja bym się nie przyznawał, jak się dowie od kogoś to obić kapusiowi ryj (dziewczynę zgwałcić), a jej wmówić, że nie ma dowodów i Ci nie ufa. Rozpłacz się wtedy i wyjdzie jej wina, a jak masz coś na sumieniu to musisz się porządnie napierdolić. 

A tak na serio to pić trzeba umieć.

PS. Ładna przynajmniej była?

Jak się ładnie ubierze to 8/10 X)))

Doszedłem do wniosku, że lepiej będzie jak nic nie będę mówił.

Przyjaciółka sama napisała, że niewiele pamięta z tamtego wieczoru, to może pocałunku też nie pamięta ;>

Pozostają jedynie kumple,którzy będą wielce przeżywać i truć dupe.

Opublikowano

Lepiej jak powiesz jej to teraz niż dowie się od twoich kumpli.Kłamstwo prędzej czy później by wyszło,a skoro Ci na niej zależy przyznaj się może Ci wybaczy.Kiedyś...

Opublikowano

Jak się ładnie ubierze to 8/10 X)))

Doszedłem do wniosku, że lepiej będzie jak nic nie będę mówił.

Przyjaciółka sama napisała, że niewiele pamięta z tamtego wieczoru, to może pocałunku też nie pamięta ;>

Pozostają jedynie kumple,którzy będą wielce przeżywać i truć dupe.

I mają racje, mężczyzna się tak nie zachowuje. To zachowanie co najwyżej szczeniaka.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Lepiej jak powiesz jej to teraz niż dowie się od twoich kumpli.Kłamstwo prędzej czy później by wyszło,a skoro Ci na niej zależy przyznaj się może Ci wybaczy.Kiedyś...

Sytuacja się zmieniła,kumpel kazał się jej spytać dlaczego nie zadaje się już z nimi.

Powiedziałem jej całą prawdę... jutro mamy się spotkać i najprawdopodobniej zerwie ze mną, kazała nie nastawiać się na nic i nie robić sobie nadziei.

Chuuujnia :x

Opublikowano

Sytuacja się zmieniła,kumpel kazał się jej spytać dlaczego nie zadaje się już z nimi.

Powiedziałem jej całą prawdę... jutro mamy się spotkać i najprawdopodobniej zerwie ze mną, kazała nie nastawiać się na nic i nie robić sobie nadziei.

Chuuujnia :x

Też miałem raz sytuację, gdzie byłem z dziewczyną, a ona zapewniała mi, że imprezuje tylko z przyjaciółkami i robi sobie babski wieczór, a później od jednej z jej przyjaciółek dostałem filmik jak jeden koleś zaczął się z nią całować jak byli mocno narąbani, gościowi obiłem mordę a dziewczynę rzuciłem, bo zanim jej pokazałem filmik, o którym nie wiedziała, to cały czas kłamała i mówiła, że coś sobie wmawiam i że to nie prawda co mówię, czyli była zwykłą suką.

Nie twoja pierwsza i nie ostatnia, więc się nie załamuj :D

graphic.png

Opublikowano

O 17 się z nią widzę i się dowiem, czy mi wybacza czy to już koniec...

Opublikowano

Tego kwiatu to pół światu, a 3/4 ch**a warte, więc lepiej powiedz jej prawdę tak żeby Ci wybaczyła :)

Edit: 3mam kciuki :X

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

Dużo się działo... mieliśmy dzisiaj "dwa" spotkania,pierwsze to jak się umówiliśmy,to mówiła, że z nami koniec itp ze już mi nie zaufa i, że mam o niej zapomnieć.Gdy wracałem do domu, to zadzwoniła żebym oddał hajs który niedawno pozyczyłem i tak się jakoś skończyło na szczerej rozmowie na jej klatce schodowej i powiedziała, że da mi jeszcze jedną szanse.

i niech mi ktoś powie, że hajs nie daje szczęscia !!! B)  B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...