Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyznać się?

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

całowałeś ją po rzygu czy przed? 

Też nurtuję mnie to pytanie :)

Ale powinieneś jej powiedzieć bo później sumienie będzie cię gryzło.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Coś ty, prawo Ohma, bądź z jedną kręć z dwoma!!! :DDD

,,Miecz przez­nacze­nia ma dwa os­trza. Jed­nym jes­teś ty."

~~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

@Teach

Ja bym na twoim miejscu się przyznał ( najwyżej bym dostał w gębę xD ) Trzeba ponieść konsekwencje. Kiedyś i tak by wyszło pewnie na jaw. ­

Mnie dla przykładu jakby dziewczyna zdradziła ( na chwilę obecną nie mam nikogo :P ) nieważne czy po pijaku, czy nie to bym jej nie wybaczył i zerwał. Zawsze może po raz 2 zdradzić ( już bym wolał żeby odp. że nie chce ze mną być - odejść. Droga wolna a nie - łubu dubu a potem cichosza :3 

Nie przyznasz się i zerwiesz? ... jaki powód wymyślisz? Pomysł też nie najlepszy. 

Weź pod uwagę, że kumple mogą Cię robić w ......

Opublikowano

Miałem podobną sytuację. Przyznaj się. Zapamiętaj to sobie, że kłamstwo ma krótkie nogi i to nie jest tylko groźba mamusi, to prawda, jakich mało. Związek budowany na kłamstwie nie ma prawa przetrwać. Tyle wyniosłem z mojego przypadku ;) Czy da Ci to do myślenia?

sygna.png

Opublikowano

Skoro całowałes się z nią w stanie upojenia alkoholowego to zapewne wybaczy zdrade.

Powiedz do niej: może s*x na zgode?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Przyznaj się, trochę szacunku do drugiej osoby.

Poza tym możesz przy okazji z nią zerwać bo jeśli odwaliłeś taki numer to szczerze jej nie kochasz i wasz związek prędzej czy później by legł w gruzach.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Skoro nie chcesz jej stracić, to trzeba było myśleć co się robi :). Taka moja rada, spytaj się też tej dziewczyny jaka jest prawda, acz kolwiek według mnie to bzdura, piliście w aucie z kumplami i z laską,nagle zaczeliście się całować (Zarzygani), nie no sorry, to jednak nie prawda. Ale jeżeli tak, to lepiej się przyznaj, nawet najgorsza prawda jest lepsza od głupiego kłamstwa. A jeżeli dziewczyna jest dobra, ma dobre serce to ci wybaczy tą zdradę, ja np bym nie wybaczyła, bo skoro zrobiłeś to raz, to i pewnie zrobisz więcej razy (Taka jest moja teoria). Powodzenia ! 

Dodam też tak od siebie, współczuję tej dziewczynie (Jeżeli to prawda co piszesz...). Bo oni niczym nie zawiniła, tylko twoja głupota, od co !

Opublikowano

Pierw rzygała, a potem się całowaliście? Trochę to nie higieniczne ;/

Śmierdzi mi trollem , a po drugie jako osoba dorosła pijąca i biorąca się za poważne związki powinieneś znać konsekwencje takich czynów.

@offtop

Powiedz jej prawdę.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dwa miesiące to naprawdę poważny związek. Alkohol to nie wymówka - tak jest, tak było i tak będzie. Teraz postaw się w sytuacji swojej dziewczyny czy chciałbyś się dowiedzieć o zdradzie? Lepiej jest okłamywać osobę na której nam zależy czy być z nią szczerym, nawet jeżeli miałoby to zakończyć wasz związek to Ty będziesz miał czyste sumienie. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem będzie jak dowie się tego od Ciebie niż od kogoś na ulicy w szkole czy na imprezie. Prawda jest taka, że świrujesz, bo jak można wyprawiać osiemnaste urodziny w samochodzie? Chyba, że był to jakiś duży bus gdzie weszło minimum dwadzieścia osób to zwracam honor. 

całowałeś ją po rzygu czy przed? 

Byli kompletnie pijani, paf, przesadzili z alkoholem i pocałunek (czyt. pierwszy post). Wychodzi na to, że po xD.

Nowicjusz
Opublikowano

Lepiej powiedzieć jej prawdę. Chociaż to co zrobiłeś to i tak jest świństwo... 

Opublikowano
,koleżanka nawet rzygała,przesadziliśmy z alkoholem i zaczeliśmy się całować...

o ja xD

przyznaj sie nie badz ciul.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Według mnie lepiej się przyznać. Lepiej teraz niż miałoby to wyjść od kogoś innego bądź po pewnym czasie. 

Jeżeli jej tego nie powiesz tylko będzie Cie męczyć sumienie. 

Opublikowano

Rozmawiałeś wogóle o tym co zaszło z przyjaciółką?

Pisaliśmy ze sobą, ale oni słowa o tym co się między nami niby wydarzyło.

Skoro nie chcesz jej stracić, to trzeba było myśleć co się robi :). Taka moja rada, spytaj się też tej dziewczyny jaka jest prawda, acz kolwiek według mnie to bzdura, piliście w aucie z kumplami i z laską,nagle zaczeliście się całować (Zarzygani), nie no sorry, to jednak nie prawda. Ale jeżeli tak, to lepiej się przyznaj, nawet najgorsza prawda jest lepsza od głupiego kłamstwa. A jeżeli dziewczyna jest dobra, ma dobre serce to ci wybaczy tą zdradę, ja np bym nie wybaczyła, bo skoro zrobiłeś to raz, to i pewnie zrobisz więcej razy (Taka jest moja teoria). Powodzenia ! 

Dodam też tak od siebie, współczuję tej dziewczynie (Jeżeli to prawda co piszesz...). Bo oni niczym nie zawiniła, tylko twoja głupota, od co !

Całowaliśmy się niby wcześniej,potem ona źle się poczuła i zaczeła wymiotować, potem ona ledwo żywa, odwieżliśmy ją do domu i odprowadziłem ją pod drzwi, a kumple zostali w samochodzie,oni twierdzą ze się potem pod domem całowalismy mimo tego, że nie widzieli i raczej jestem pewien ze się jednak z nią nie całowałem.

Pierw rzygała, a potem się całowaliście? Trochę to nie higieniczne ;/

Śmierdzi mi trollem , a po drugie jako osoba dorosła pijąca i biorąca się za poważne związki powinieneś znać konsekwencje takich czynów.

@offtop

Powiedz jej prawdę.

To samo co wyżej napisałem.

Dwa miesiące to naprawdę poważny związek. Alkohol to nie wymówka - tak jest, tak było i tak będzie. Teraz postaw się w sytuacji swojej dziewczyny czy chciałbyś się dowiedzieć o zdradzie? Lepiej jest okłamywać osobę na której nam zależy czy być z nią szczerym, nawet jeżeli miałoby to zakończyć wasz związek to Ty będziesz miał czyste sumienie. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem będzie jak dowie się tego od Ciebie niż od kogoś na ulicy w szkole czy na imprezie. Prawda jest taka, że świrujesz, bo jak można wyprawiać osiemnaste urodziny w samochodzie? Chyba, że był to jakiś duży bus gdzie weszło minimum dwadzieścia osób to zwracam honor. 

Byli kompletnie pijani, paf, przesadzili z alkoholem i pocałunek (czyt. pierwszy post). Wychodzi na to, że po xD.

Ona 18nastke wyprawiała w domu, dla znajomych.

Ja nie mogłem pić, bo brałem antybiotyki i ona chciała potem kiedyś opić ze mną swoje uro i tak wyszło, że opijaliśmy je w piątek :D

Opublikowano

Teoretycznie nie ma dowodów, Ty nie pamiętasz, Ona też, a koledzy też mogli być już nieźle nachlani i sobie pozmyślali.

Problem rozwiązany? Rozwiązany! A teraz oddaj mi swoje lajki.

Opublikowano

Teoretycznie nie ma dowodów, Ty nie pamiętasz, Ona też, a koledzy też mogli być już nieźle nachlani i sobie pozmyślali.

Problem rozwiązany? Rozwiązany! A teraz oddaj mi swoje lajki.

Kumple byli właśnie trzeźwi, trudno żeby kierowca był narąbany xD

Opublikowano

Kumple byli właśnie trzeźwi, trudno żeby kierowca był narąbany xD

Wcale nie trudno

Jeśli czujesz obciążenie na sumieniu to się przyznaj #antywarn

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wcale nie trudno

Jeśli czujesz obciążenie na sumieniu to się przyznaj #antywarn

No w sumie, ale prawda taka, że oni byli trzeźwi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...