Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ezaria2.eu [Easy]

Gość Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolejny nie wypał ;x

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie czy wy naprawdę nie możecie poczekać? Serwery są różne i czasami start może się opóźnić.. To są maszyny a ludzie nimi operują nie zawsze idzie wszystko zgodnie z planem :)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Czy tylko ja nie widzę całej prezentacji ? xDD Polecam ze względu na admina.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Czy tylko ja nie widzę całej prezentacji ? xDD Polecam ze względu na admina.

Ja widzę całą, czasami tylko bug jest ;p

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Gdy dostajemy ataki mogą być problemy z prezentacją.

Wrzucanie łatki do patchera właśnie dobiega końca.

Przepraszamy za obsuwę, za tą obsuwę wylosujemy wśród graczy kogoś kto dostanie 10 SM :)

Opublikowano

Za przeproszeniem ale wy ludzie macie owsiki w d***e i nie umiecie wysiedzieć chwilę dłużej na serwer tylko pisać o jakiś "failach"?

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale patcher mi nie działa ;/

giphy.gif

Opublikowano

Niestety myślałem, że będzie dobra opinia ;/ Poczekam jeszcze trochę i zobaczymy..

Bug na lvl największy błąd z waszej strony. Teraz niby naprawa.

giphy.gif

Opublikowano

Serwer fajny na poczatku dopoki nie wyjebali z tymi bugami :/ Pozostaje czekac...

18:51 [*]

No wiec tak Ezaria byl dobrym znajomym ! Co wiecej ! PRZYJACIELEM !

Zacytuje tutaj slowa najblizszego przyjaciela Ezarii VAND: "No to Pogralismy..."

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Serwer nie zbyt bardzo wypalił, nastawiałem się na większą ilosc graczy, a tu kaput, z 15-20 min. temu było 50 graczy online, po czym usunęli licznik. Żegnam i życzę powodzenia w rozwoju serwera.

x

Opublikowano

Serwer nie zbyt bardzo wypalił, nastawiałem się na większą ilosc graczy, a tu kaput, z 15-20 min. temu było 50 graczy online, po czym usunęli licznik. Żegnam i życzę powodzenia w rozwoju serwera.

Licznik został usunięty bo nie działał poprawnie?Było 80 osób gdy serwer został wyłaczony by naprawic bug expa i cofnąć lvle.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Kiedy dodacie Fryz do IS ?

Na serwer zapraszam tak samo jak na ts3 ;) mozna pogadać pograc pośmiać się :)

nie ma co się spinać serwer 4fun, nie wymagają od was kasy na starcie żeby coś osiągnąć więc nie ma potrzeby aż takiego narzekania :)

aczkolwiek lekkie opóźnienia są :) ale gra sie bardzo fajnie ;)

Zapraszam ;)

Opublikowano

Kiedy dodacie Fryz do IS ?

Na serwer zapraszam tak samo jak na ts3 ;) mozna pogadać pograc pośmiać się :)

nie ma co się spinać serwer 4fun, nie wymagają od was kasy na starcie żeby coś osiągnąć więc nie ma potrzeby aż takiego narzekania :)

aczkolwiek lekkie opóźnienia są :) ale gra sie bardzo fajnie ;)

Zapraszam ;)

Dzisiaj będzie wszystko uzupełnione ;)

17687288966590777985.png

Opublikowano

Nagralem prezke z serwa zapraszam do ogladania :)

Serwer jak narazie jest ok :3 Na starcie tylko jakis bug z expem byl ;//

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Polecam świeżaków dobra ekipa PS. Koledzy MKS'a xD

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...