Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ezaria2.eu [Easy]

Gość Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up: Zależnie od szczęścia.. Ja podbijałem syrka z 8 razy minimum a mam +4.. Zbroja +0 siedzi. Drop ulepek zwiększony? Ciekawe gdzie :D

Na wszystkich mapach wystarczy wbic na forum i tematy poczytac...
  • Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do mojej wypowiedzi... Fakt, technik zapierdziela, kontakt dobry... ale jednak co z tego? ;p DT nie działa (działa.. ale po godzinie robienia 0 dropu z ripa), dungów nie ma.. misje mają być, tabelki puste na serwerze miejscami.. Z całym szacunkiem, nie właź tak w d... administracji bo to Ci nic nie da, napisałęm wcześniej wcześniej że serwer polecam ale dla cierpliwych bo administracja cały czas coś robi..

Opublikowano

Nie mam powodu żeby właźić w dupe ale chłopaki mówili, wszystko będzie wkrótce dopiętę więc nie ma sie o co spinać...

Potrzebują 2 - 3 dni i serwerek będzie bum cyk cyk , i nie wchodze adminom w "dupe" tylko mówie jak jest.

Gram w gildi OldCrew i NIKT sie nie skarży na administracje bo ludzie wiedzą że zapierdzielają. Wystarczy chwile poczekać i wszystko bedzie działać :)

Opublikowano

Nie mam powodu żeby właźić w dupe ale chłopaki mówili, wszystko będzie wkrótce dopiętę więc nie ma sie o co spinać...

Potrzebują 2 - 3 dni i serwerek będzie bum cyk cyk , i nie wchodze adminom w "dupe" tylko mówie jak jest.

Gram w gildi OldCrew i NIKT sie nie skarży na administracje bo ludzie wiedzą że zapierdzielają. Wystarczy chwile poczekać i wszystko bedzie działać :)

No tak.. tylko że aktualna dyskusja tyczy się tego co JEST na serwerze... a nie tego co BĘDZIE bystrzaku ;p

Tak jak już pisałęm wcześniej pod prezentacją, za jakiś czas będzie miód serwerek.. lecz póki co kilka rzeczy denerwuje.

Opublikowano

Polecam serwer lecz mam pare propozycji..

1. Dodać do BS Bony np szybkość ataku.

2. Zmniejszyć czas respów metków na mapach bo jest za długi, A tylko tak można zdobyć ulepki.

3. Dodać do clienta, podmianę mobów na psy

4. Dodać prywatne dt, Wywalić troche pieter bo w końcu jest to Easy serwer.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

jest jakiś reset ? Bo mam ciągle zostaniesz połączony...

Jest przerwa do ok. 21.

Zajrzyj na forum ;)

yLrWtP3.png

Opublikowano

To jest chyba serw dla ludzi nienormalnych. można dostać gorączki, zrobil przerwe z 6h i gówno zrobił 1deungow dodał w dodatku zbugowany, i jak tu ludzie maja eq zrobic

Nie polecam 2na10

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Serwer polecam, bardzo przyjemnie się gra:) 

Z Administracją jest dobry kontakt. :>

Serwer pod względem expa do 150 lvla jest łatwy, eq zrobić to trzeba poświęcić kilka ładnych godzin na metkach i bossach. ;> 

Zapraszam. ^^

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Zapraszam.

Gra się super na serwerze.

Wyexpienie 150 lvl to kwestia paru godzin.

Administracja się stara i jest z nią bardzo dobry kontakt :).

Polecam ! 

Opublikowano

Administracja spoko Technik Opala się we Francji xddd :D Nie no polecam zaufana ekipa i dbają o serwer + 5 !

Opublikowano

­Jutro postaramy się skończyć większość rzeczy które zostały do poprawy.

Pojawi się trochę nowości które ujrzycie dopiero przy nowej prezentacji, która właśnie jest tworzona :D

Opublikowano

­

Ile graczy online? 

Graczy w granicach 200-250.

Wiemy że mało, ale się zmieni. Miejmy taką nadzieję :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...