Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sembiaa  

102 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmienić ostatni set Broni?

• Tak..
      66
    • Nie..
      10
    • Mi to lotto.
      26

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Haha "nikt Ciebie złodzieju nie zapraszał" widać że nawet nie można się zapytać o nic administracja jest poniżej zera serwer totalne dno widać po samych wypowiedziach nie polecam ..

Nie, po prostu osoby twojego pokroju są z góry u mnie skreślone i nie mam zamiaru dyskutować.

Info co do testów na fanpejdzu, jakby ktoś był zainteresowany. Start tak jak informowałem za tydzien w pt.

Opublikowano

Przypominam, że posty, które nie będą wnosić niczego do wątku będą nagradzane, więc proszę o spokój i wypowiadanie się tylko i wyłącznie na temat serwera.  ;)

Opublikowano

Nie polecam widac ze admin to totalny nieogar po samych wypowiedziach nie mozna spytac o liczbe graczy bo sie dostaje odp "zlodzieju" (gdzie nigdy nie mialem nie mialem i nie mam serwa) ale to swiadczy o poziomie inteligencji admina no coz... i tacy zyja na swiecie

Opublikowano

Gorszej daty nie mogli wybrać, 82481285 serwerów startuje w tym samym czasie -,-

a co się dziwisz idą wakacje więc serwerów masa teraz będzie;p

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

Gorszej daty nie mogli wybrać, 82481285 serwerów startuje w tym samym czasie -,-

A niech startują. Mnie inne serwery nie interesują ;p

Opublikowano

Ja czekam i czekam i nic nie startuje także, nie wiem gdzie te 82481285 serwerów skoro ja ani 1 kur wa nie widze c(:

a nudy max - nie ma co robic, nie ma gdzie ani w co grać ;)

Opublikowano

W przyjemnością zawitam na serwerze. Czekałem i doczekałem się w końcu jakiegoś ciekawego serwera.

A co do harnasia, czytając twoje wypowiedzi, stwierdzam, że masz pojęcie o grze.

Opublikowano

nie polecam Harnaś to raz dwa ze startował tyle razy i każdy serwer off i to w krótkim czasie a trzy to kolejny wałek do zarabiania siana :) max miesiąc i off zresztą z każdym jego serwerem tak było on tylko potrafi niszczyć nie budować

Opublikowano

Proponuję zmienić ten ostatni set Broni na 3 bądź 1!!. Ten ostatni wygląda jak K***s!(Chodzi o 1 rękę  na Bodego.) Taka jest prawda wystarczy na niego spojrzeć. Jest to strasznie stary jak i ohydny set. Tyle w temacie. Startujecie po raz 2. w Sumie nie wiem po co jak to będzie to samo co an 1 odsłonie.

Po prostu nie potrafisz Zajmować się serwerem przez co padła ci 1 odsłona. Ohydny set dałeś jako ostatni.

Ogólnie nie polecam ze względu że jesteś własnie Ty!

Pozdrawiam.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

­

nie polecam Harnaś to raz dwa ze startował tyle razy i każdy serwer off i to w krótkim czasie a trzy to kolejny wałek do zarabiania siana :) max miesiąc i off zresztą z każdym jego serwerem tak było on tylko potrafi niszczyć nie budować

"Tyle razy" No tak, to jest pierwsza i ostatnia reaktywacja sembii, a raczej jej rework. Po drugie max miesiąc, no fakt. Sembia stała miesiąc, wcześniejszy serwer prawie pół roku, ale c**j tam, serwery pod kase mimo, że stały jak było 10 online.

Proponuję zmienić ten ostatni set Broni na 3 bądź 1!!. Ten ostatni wygląda jak K***s!(Chodzi o 1 rękę  na Bodego.) Taka jest prawda wystarczy na niego spojrzeć. Jest to strasznie stary jak i ohydny set. Tyle w temacie. Startujecie po raz 2. w Sumie nie wiem po co jak to będzie to samo co an 1 odsłonie.

Po prostu nie potrafisz Zajmować się serwerem przez co padła ci 1 odsłona. Ohydny set dałeś jako ostatni.

Ogólnie nie polecam ze względu że jesteś własnie Ty!

Pozdrawiam.

Super, sety to kwestia do dyskusji i zawsze mozna zmienic

Opublikowano

Wbije i mam nadzieje ze bedzie to easy :)

U kogo jest juz reklama kupione lub ma byc?

Opublikowano

­

Wbije i mam nadzieje ze bedzie to easy :)

U kogo jest juz reklama kupione lub ma byc?

Na youtuberów mam wyjebane i mówie o tym otwarcie, bo nie bede płacił za nic, w dodatku przez takie osoby jak oni jebie sie gospodarka serwera, a chce by kazdy miał w miare równe szanse.  Fanpejdz będzie promowany i będę pisać do osób z fanpejdzami +40k like, moze tez do bonusa, tylko jak kase ogarne bo biednie.

U nikogo. 

Inne serwery Cię nie interesują harnaś? To wielki błąd.

Co masz na mysli, czemu mają mnie interesować?

Opublikowano
Co masz na mysli, czemu mają mnie interesować?

Bo jeżeli w jednym dniu startuje kilka serwerów, to warto wiedzieć jakie i iść na przeciw graczy, aby właśnie oni przyszli tutaj na serwer. Konkurencja nie śpi.

Heniek.

Opublikowano

­

Bo jeżeli w jednym dniu startuje kilka serwerów, to warto wiedzieć jakie i iść na przeciw graczy, aby właśnie oni przyszli tutaj na serwer. Konkurencja nie śpi.

I konkurencja szybko pada. Jak już powiedziałem, mnie nie obchodzą serwery innych osób, takich serwerów jest dziesiątki aktualnie na polskiej scenie metina, ze tak to ujme. Co tydzien jakiś wychodzi, ja już przywykłem, że bez kasy i reklamy na 3/4 internetu się nie wybije z serwerem ale cóż, zrobie i tak co w mojej mocy by ściągnąc tu jak najwiecej graczy

Opublikowano

Ogólnie serwer ładnie się zapowiada, szkoda, że jest tak mało "popularny", ale to wiadomo z czego tak wynika.

Harnaś, zawiodłem się na Tobie, jesteś starym wyjadaczem mt2, a dałeś po prostu tak zjebany system ulepszeń, że aż mi się normalnie płakać chce..

Życzę powodzenia i mam nadzieję, że wypali :)

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...