Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sembiaa  

102 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmienić ostatni set Broni?

• Tak..
      66
    • Nie..
      10
    • Mi to lotto.
      26

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Nie polecam :) Technik z zerową wiedzą wszystko gotowiec mpc z tego co mi asfen mowil to mu 3/4 rzeczy robił bo HAKJER HARNAŚ NIC NIE UMIAŁ. Pisał do mnie o rekalme a ja do niego żeby wbił na ts i się spytałem czy da mi itemki bo nie chce mi się od 0 a on że ok szkdoa że nie nagrałem. Nie polecam będą przekręty + masa bugów JOŁ !

Pierdol pierdol dalej takie bzdety, pseudo youtuberku.

W tych wszystkich startach serwerów najlepsze są te wzajemne pociski w zapowiedziach, publikacjach czy innych forach lub ts'ach. Lepsze to niż najlepsze spektakle kabaretowe ^^

Kiedy start? Jakoś nie rzuciło mi się w oczy :)

A daj spokój, ja się już przyzwyczaiłem i chętnie na takie posty odpowiadam. Start za tydzien w piątek.

Nie Polecam , Harnaś napinacz internetowy , złodziej i lewak!

Złodziej? Kto mi zajebał pliki Sembii i stawia na nich serwer? Twój kumpel Flourine z którym robisz serwer cielaku.

Harnaś - osoba pokroju flourine i asfena = tak wrzucam was do jednego worka.

Zarobiłeś na Thorii już na AirMaxy shadersik? <3

Opublikowano

­

Ostatnie sety odstraszają - stanowcze NIE.

Dlatego dodałem ankiete, mam inny set jako alternatywe, poczekam do jutra wieczora na wyniki z ankiet i zmienie najwyzej

Opublikowano

Jest jeszcze gorzej niz bylo z tego co widze po prezce. Harnas kiedy ty zrozumiesz ze jestes skonczony w kwesti stawiania serwerow? Nawet jak bd jedynym " technikiem " o ile mozna cb tak nazwac ( no ja bym powiedzial bardziej amatorem robienia serwerow ) to i tak bd mial 100 osob online...

Nie polecam

Opublikowano

­

Jest jeszcze gorzej niz bylo z tego co widze po prezce. Harnas kiedy ty zrozumiesz ze jestes skonczony w kwesti stawiania serwerow? Nawet jak bd jedynym " technikiem " o ile mozna cb tak nazwac ( no ja bym powiedzial bardziej amatorem robienia serwerow ) to i tak bd mial 100 osob online...

Nie polecam

c'est la vie, nie byłeś na serwerze a wiesz jak już będzie, brawa.

Opublikowano

Oj Harnaś gadasz na mnie że stawiam tyle serwerów ale który to już twój serwer i ten rework? :)

Zobaczysz miesiąc będzie 100 osób i zrobisz kolejny serwer albo Rework z nowościami, tutaj potrzeba ci reklamy u Respecta, Treama kogoś takiego bez reklamy na YT nie będziesz miał 400/500 osób. :)

Powodzenia z serwerem, ja już nie wejdę grałem na Sembi wcześniej nawet fajnie się grało.

53594961070274399019.png

Opublikowano

­

Oj Harnaś gadasz na mnie że stawiam tyle serwerów ale który to już twój serwer i ten rework? :)

Zobaczysz miesiąc będzie 100 osób i zrobisz kolejny serwer albo Rework z nowościami, tutaj potrzeba ci reklamy u Respecta, Treama kogoś takiego bez reklamy na YT nie będziesz miał 400/500 osób. :)

Powodzenia z serwerem, ja już nie wejdę grałem na Sembi wcześniej nawet fajnie się grało.

Wiesz jaka jest róznica? Moje serwery stoją i mają się w miare dobrze, twoje nawet wystartować nie potrafią.

Opublikowano

Ale spiny xD  uwielbiam to czytac :D

Gralem na pierwszej wersji , bylo calkiem przyjemnie !

Pogralbym , ale akutualnie mam dosc metina :D

Powodzenia !

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

­

Pozyjemy, zobaczymy. Aczkolwiek nie mam zamiaru już inwestować w reklame u tych pseudo youtuberów po 3/4k widzów.

To śmiało napisz, że żadnej reklamy nie będzie xD

Nie polecam - @harnaś =pseudo hakjer  = 150 online = off :D

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

­

To śmiało napisz, że żadnej reklamy nie będzie xD

Nie polecam - @harnaś =pseudo hakjer  = 150 online = off :D

Widać, że jesteś jakiś biedny umysłowo skoro twierdzisz, że zamykałbym serwer przy 150 online. 

Opublikowano

Jego serwer to 3, Ty stawiałeś serwery co miesiąc.

Zagrałbym, ale mam przerwę od metina :G

Polecam, nie padnie jak 90% innych serwerów, stabilność gwarantowana.

tenor.gif

Opublikowano

­

Serv nie polecam juz 2 raz:) harnas typowy dzieciak robi  swoje serv a innych atakuje i rozwala serv;) bo zazdrosci konkurencji:)

On się nadaje. Do wyławiania gówna z wody. Harnaś rozwala? haha :D nie rozśmieszaj mnie.

Nie polecam.

Opublikowano

­

­

Tutaj każdy jest developerem, zastanów się a domyślisz się kto to ten Envie, długo się zastanawiać nie trzeba. ;)

no jestem Asfen i co z tego?

Opublikowano

­

no jestem Asfen i co z tego?

Asfen błaźnie weź wyjdz. Serwer fajny... Mam nadzieję, że bez florjana...

Opublikowano

Asfen błaźnie weź wyjdz. Serwer fajny... Mam nadzieję, że bez florjana...

Debilu to nie ja, ten typek to jest jakiś jełop.

Ja mam jedno konto nie wierzysz to niech mod IP sprawdzi, to jest pewno Cannzas albo ktoś. :)

53594961070274399019.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...