Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wait hack na wszystkie prywatne serwery

_Homix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bawię się z wait hackiem, jakby go tutaj zrobić, na podstawie tego co robił _Sielu, udało mi się wyciągnąć, całe wh, czyli 3 pliki, takie: http://zapodaj.net/9f7d4c3b640ca.png.html

wh.py 

_Sielu.zy

wh(folder z normalnym wh)

I mam tutaj pytanie, jak to załączyć by działało w grze? Od niego w exe działa, gdy wkładam już do samego folderu z metkiem, już nie wczytuje, enigmą pakuję do binki, też nie wczytuję, tyle, że jak jego exe z wh się rozpakuje(np thoriaclient.exe), to daje nam pliki, + też thoriaclient, bez rozszerzenia exe, poprostu sam plik, ważący jakieś 2 mb, czyli tam jest spakowany wh). Nie wiem czy, to złe pliki, czy mam do jakichś "ścieżek" pakować, kto się zna, zapraszam do wypowiedzi, dla mnie to bardzo ważne!

Gość Lajk™
Opublikowano

spróbuj zmienić nazwe pliku wh na logininfo i wrzuć do folderu głównego ;d­

Opublikowano

spróbuj zmienić nazwe pliku wh na logininfo i wrzuć do folderu głównego ;d­

A da się to jakoś wrzucić do locale czy rootów? Może i skomplikowane, ale jak możesz to pisz :)

Jak się nie da, to szukam pomocy dalej!

Gość Lajk™
Opublikowano

A da się to jakoś wrzucić do locale czy rootów? Może i skomplikowane, ale jak możesz to pisz :)

Jak się nie da, to szukam pomocy dalej!

Jeśli rozpakujesz to otwórz plik game.py i na samej górze pisz
import nazwa_pliku
:)
Opublikowano

Witam, bawię się z wait hackiem, jakby go tutaj zrobić, na podstawie tego co robił _Sielu, udało mi się wyciągnąć, całe wh, czyli 3 pliki, takie: http://zapodaj.net/9f7d4c3b640ca.png.html

wh.py 

_Sielu.zy

wh(folder z normalnym wh)

I mam tutaj pytanie, jak to załączyć by działało w grze? Od niego w exe działa, gdy wkładam już do samego folderu z metkiem, już nie wczytuje, enigmą pakuję do binki, też nie wczytuję, tyle, że jak jego exe z wh się rozpakuje(np thoriaclient.exe), to daje nam pliki, + też thoriaclient, bez rozszerzenia exe, poprostu sam plik, ważący jakieś 2 mb, czyli tam jest spakowany wh). Nie wiem czy, to złe pliki, czy mam do jakichś "ścieżek" pakować, kto się zna, zapraszam do wypowiedzi, dla mnie to bardzo ważne!

SERIO PRÓBOWAŁEŚ TO WŁOŻYĆ TYLKO DO KLIENTA I SPRAWDZAĆ CZY ZADZIAŁA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Classic_Facepalm_by_DonBolano.jpg

wyżej ci lajk napisał zwykły import lol3

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

SERIO PRÓBOWAŁEŚ TO WŁOŻYĆ TYLKO DO KLIENTA I SPRAWDZAĆ CZY ZADZIAŁA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Classic_Facepalm_by_DonBolano.jpg

wyżej ci lajk napisał zwykły import lol3

Jak ty dodajesz to np na thorie itp, skoro sie nie da rozpakowac, bo nie ma eix epk? Pisz pw

Opublikowano

Jak ty dodajesz to np na thorie itp, skoro sie nie da rozpakowac, bo nie ma eix epk? Pisz pw

a jak nie ma exe i epk to już się nie da rozpakować? :japierdole:

zrób sobie packera pod odpowiednie klucze czy rozszerzenia zależy co oni tam mają..

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

a jak nie ma exe i epk to już się nie da rozpakować? :japierdole:

zrób sobie packera pod odpowiednie klucze czy rozszerzenia zależy co oni tam mają..

­

Jak tego packera zrobić?

Opublikowano

Tutaj Ci nikt nie pomoże człowieku, szukaj pomocy na zagranicznych forach - o czym ty marzysz ? 

Nawet Ci nie napiszą jak to się robi a co dopiero wytłumaczyć.. 
Skończ biadolić tylko kombinuj.

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Tutaj Ci nikt nie pomoże człowieku, szukaj pomocy na zagranicznych forach - o czym ty marzysz ? 

Nawet Ci nie napiszą jak to się robi a co dopiero wytłumaczyć.. 

Skończ biadolić tylko kombinuj.

Kombinuję

Opublikowano

wh to prosta sprawa jeszcze zależy na jaki serwer chcesz go zrobić daj podaj serwer lub link do pc.pc2 i zrobię wh na konia i pieszo.

sr nie przeczytałem dokładnie ty tworzysz własny a najpierw,zrozumiałem ze na jakiś serwer ci zrobić sr .

Opublikowano

wh to prosta sprawa jeszcze zależy na jaki serwer chcesz go zrobić daj podaj serwer lub link do pc.pc2 i zrobię wh na konia i pieszo.

sr nie przeczytałem dokładnie ty tworzysz własny a najpierw,zrozumiałem ze na jakiś serwer ci zrobić sr .

powiadasz prosta sprawa yhy to zapraszam tutaj arianea.eu jak zrobisz wh pod ten serwer to masz lajki pod każdym twoim postem :) i to raczej nie tylko ode mnie bo pełno ludzi ci podziękuje :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

powiadasz prosta sprawa yhy to zapraszam tutaj arianea.eu jak zrobisz wh pod ten serwer to masz lajki pod każdym twoim postem :) i to raczej nie tylko ode mnie bo pełno ludzi ci podziękuje :)

Zrób na S2.Laneris.pl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...