Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sembiaa  

102 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmienić ostatni set Broni?

• Tak..
      66
    • Nie..
      10
    • Mi to lotto.
      26

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Grafika wygasla ..

Nie wygasła ;) Odśwież prezentacje ewentualnie spróbuj na innej przeglądarce.

@TheBols ja już dawno z nim nie współpracuje bo to jest złodziej. A Envi to nikt inny jak Cannzas.

Opublikowano

­

Nie wygasła ;) Odśwież prezentacje ewentualnie spróbuj na innej przeglądarce.

@TheBols ja już dawno z nim nie współpracuje bo to jest złodziej. A Envi to nikt inny jak Cannzas.

widzisz mylisz się.

Opublikowano

Niestety nie polecam serwera a niby wszystko ładne itp.
Dlaczego?
Ze względu na użytkownika "harnaś" który popiera shaggy, xmateo i spółkę z Hel**m2.net ;) 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

­

Niestety nie polecam serwera a niby wszystko ładne itp.
Dlaczego?
Ze względu na użytkownika "harnaś" który popiera shaggy, xmateo i spółkę z Hel**m2.net ;) 

Tobie coś się pomyliło, ale sprostuję to.

Do Shaggiego osobiscie nic nie mam, naodpierdalał tam troche trudno - każdy ma swoje za uszami. Jednak co do xMateo to się nie zgodzę, bo skurwysyna nie nawidzę, pieprzy o mnie bzdury i kocopoły na prawo i lewo a nawet z nim nigdy kontaktu nie miałem żadnego. Kolejny z pseudo youtuberów którzy nie zasługują na żaden szacunek ;) Także mam nadzieje, że jednak zmienisz zdanie co do serwera, bo ktoś Ci albo coś naopowiadał głupiego o mnie albo coś źle przeczytałeś. Co do heliuma to pewnie w prezentacji poleciłem ze względu na to, że sponsoruje go ta sama osoba co sembie. ;)

Opublikowano

­

Tobie coś się pomyliło, ale sprostuję to.

Do Shaggiego osobiscie nic nie mam, naodpierdalał tam troche trudno - każdy ma swoje za uszami. Jednak co do xMateo to się nie zgodzę, bo skurwysyna nie nawidzę, pieprzy o mnie bzdury i kocopoły na prawo i lewo a nawet z nim nigdy kontaktu nie miałem żadnego. Kolejny z pseudo youtuberów którzy nie zasługują na żaden szacunek ;) Także mam nadzieje, że jednak zmienisz zdanie co do serwera, bo ktoś Ci albo coś naopowiadał głupiego o mnie albo coś źle przeczytałeś. Co do heliuma to pewnie w prezentacji poleciłem ze względu na to, że sponsoruje go ta sama osoba co sembie. ;)

Skoro to jest ta sama osoba co z Hel**m2.net gdzie gra 50 graczy to mam trochę wątpliwości co do tego serwera. A xMateo będzie załatwiał wam reklamę, sory "reklamę" na serwer? :) 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

­

Skoro to jest ta sama osoba co z Hel**m2.net gdzie gra 50 graczy to mam trochę wątpliwości co do tego serwera. A xMateo będzie załatwiał wam reklamę, sory "reklamę" na serwer? :)

Nie będzie

Opublikowano

Nie rozumiem Was :D Czy serwery Metin2 muszą mieć napchane coraz to więcej nowości by nie przypominały w końcu metina? :)

Jak dla mnie to bardzo dobra inicjatywa postawić dobrego starego Easy na którym każdy zechce spędzić czas ;) Jest tu trochę rzeczy do zrobienia na serwerze i wszystko według mnie zostało dobrane perfekcyjnie ;) Sembia przypomina mi mieszankę serwera Shain z Dragonem czyli dla mnie bomba :D

Z przyjemnością pojawię się na starcie choć trochę mnie w temacie nie było :)

Harnaś z farcikiem ;)

no jestem Asfen i co z tego?

Więc jak już możesz to zawijaj mandżur w podskokach bo jesteś tu niechciany pseudodeveloperze ;) 

Opublikowano

­Na FanPage pojawiła się informacja dla osób, które by były zainteresowane testami serwera w wersji Beta.  /sembiamt2

Opublikowano

Nie rozumiem Was :D Czy serwery Metin2 muszą mieć napchane coraz to więcej nowości by nie przypominały w końcu metina? :)

Jak dla mnie to bardzo dobra inicjatywa postawić dobrego starego Easy na którym każdy zechce spędzić czas ;) Jest tu trochę rzeczy do zrobienia na serwerze i wszystko według mnie zostało dobrane perfekcyjnie ;) Sembia przypomina mi mieszankę serwera Shain z Dragonem czyli dla mnie bomba :D

Z przyjemnością pojawię się na starcie choć trochę mnie w temacie nie było :)

Harnaś z farcikiem ;)

Więc jak już możesz to zawijaj mandżur w podskokach bo jesteś tu niechciany pseudodeveloperze ;)

Yo yo kolo tylko zrozum.. w tych czasach to wymówka (nie musi być napchane nowościami) od tego że albo się nie chce robić albo się nie potrafi.

Stary metin to już przeszłość a bez nowości będzie tu 100 osób max, elo.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Yo yo kolo tylko zrozum.. w tych czasach to wymówka (nie musi być napchane nowościami) od tego że albo się nie chce robić albo się nie potrafi.

Yo yo madafaka fą słuchaj znam człowieka, który stara się postawić ten serwer a jeżeli chodzi o serwery metin2 to jestem tak bezstronny, że stawiam się zawsze  w osobie przyszłego gracza serwera a ten serwer mi się nadzwyczajnie podoba bo nie ma tutaj zbyt wiele napchane a Administrator główny potrafi wiele :) 

Opublikowano

­

Ale ty już udowodniłeś jak kończą serwery z nowościami, więc o tym to Ty nawet się wypowiadać nie powinieneś. Wiem dobrze co robie i jaki mam zamiar, gram w tę gre o wiele więcej niż Ty na pewno i wiem jak powinien wyglądać serwer. elo

Opublikowano

­

Ale ty już udowodniłeś jak kończą serwery z nowościami, więc o tym to Ty nawet się wypowiadać nie powinieneś. Wiem dobrze co robie i jaki mam zamiar, gram w tę gre o wiele więcej niż Ty na pewno i wiem jak powinien wyglądać serwer. elo

Odnosząc się do tego twojego kończenia wszystko teraz tak kończy, ale porównując jak wystartowało to coś z nowościami do tego czegoś bez nowości to ty nie powinieneś się wypowiadać, elo.

co do priva nie warto czekać, te 2 ss to potwierdzą. miech po starcie albo 2 tygodnie i bedzie to samo:

No i widzisz, tym się różnie od innych. Szanuje graczy i liczę się z ich zdaniem i o wszystkim ich informuje, a Ty dalej chowaj lub podkręcaj licznik na swoich przyszłych serwerach i mydl każdemu oczy. Tyle ode mnie.

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

informujesz, szkoda że robisz to jak już ci hajs wpadnie  xD  xD  xD  xD  xD  xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

­Polecam serwer bo teraz jest jeszcze większe zaangażowanie niż wcześniej :D

Ale te strumyki to byś zostawił, bo strumyki to Ty dagger szanuj :P

Opublikowano

Serwer mogę polecić napewno ze względu na harnasia. Wie i zna się na tym co robi (nie raz podpowiedział mi co i jak). A co do serwera na pierwszej odsłonie grało się super a po reworku mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej. Polecam jak najbardziej.

Opublikowano

­

Odnosząc się do tego twojego kończenia wszystko teraz tak kończy, ale porównując jak wystartowało to coś z nowościami do tego czegoś bez nowości to ty nie powinieneś się wypowiadać, elo.

co do priva nie warto czekać, te 2 ss to potwierdzą. miech po starcie albo 2 tygodnie i bedzie to samo:

No i widzisz, tym się różnie od innych. Szanuje graczy i liczę się z ich zdaniem i o wszystkim ich informuje, a Ty dalej chowaj lub podkręcaj licznik na swoich przyszłych serwerach i mydl każdemu oczy. Tyle ode mnie.

Opublikowano

Kiedy start?

Czy w teamie jest Flourine?

Jak z reklamą?

Opublikowano

­

Harnasiek kiedy startujesz?­

29.

Serwer mi się podoba, ale ma być taki jak wcześniejsza wersja to ja podziękuje. :)

Wiele się różni.

O widze ze harnaś startuje kolejny serer znow bedzie 70 osob ?

Nikt Ciebie tutaj złodzieju nie zapraszał.

Kiedy start?

Czy w teamie jest Flourine?

Jak z reklamą?

29.

Nie..

Damy rade.

Opublikowano

­

29.

Wiele się różni.

Nikt Ciebie tutaj złodzieju nie zapraszał.

Haha "nikt Ciebie złodzieju nie zapraszał" widać że nawet nie można się zapytać o nic administracja jest poniżej zera serwer totalne dno widać po samych wypowiedziach nie polecam ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...