Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ezaria2.eu

Gość Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednak po przemyśleniach zrezygnujemy ze sklepów offline.

Popsuje to klimat jaki ma zwyczajny handel na tobołkach.

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rejestracja  jest ONLINE.Dzisiaj prawdopodobnie pojawią się reklamy u youtuberów.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Jednak po przemyśleniach zrezygnujemy ze sklepów offline.

Popsuje to klimat jaki ma zwyczajny handel na tobołkach.

Zacznijmy od tego ze ich nawet nie macie bo nie kupuliście ich jeszcze od gumisia (sam to powiedzial)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Deco taki kozak a Armentis podobno padł przez to ze Deco nie umiał game naprawić? Takie jego systemy z*******e ze kanały mu padały, pozazdrościć.

Jego slogan reklamowy to powinien brzmieć "Tanie systemy - padające kanały gratis."

Pomijając ze jego z*******e systemy jak dom aukcyjny jest z epvp z paroma przeróbkami.

@topic

Kiedy start bo nie doczytałem? 

Oj widzisz padalo game nie przez systemy:) I oczywiscie plebsie pokaz mi dom aukcyjny podobny do mojego na epvp.

Ej dobra, bo już zaczynasz trochę przesadzać, skoro ten Twój wielki bóg deco jest taki z*******y to wytłumacz mi czemu resetowaliście serwer 3 razy?

Wiesz jaka jest różnica pomiędzy tamtym game a source?

Sklepy offline, faktycznie z*******a innowacja całe m1 nawalone sklepami gdzie się nie da nic zrobić, pomyśl też nad mózgiem online (tylko żeby to jakoś wyglądało a nie przypominało, oczywiście funkcjonalność  +100) nie chce abyście byli kolejnym sewerem który zgapia taki system.  :(

strzałka

### jak wygląda sprawa z domem aukcyjnym? nie lepiej dodać kupowanie itemów za sm?

Hm, 2 razy ze mna ? Serwer pracowal na source.

Tak, tak zgapia. Ten Twój deco mógłby się uczyć od tenmy ;]

Truta tylko z ripa? Czy z czegoś jeszcze?

Ucze sie codziennie przeciez to jest moj bUk. Tak na serio tenma ma sklepy offlinie ,nie sa trudne do zrobienia ale jest jeden szczegol, QUESTY ktorych on uzywa.  Sklepy jakie on ma to zwykle przezucanie polimorfi z itemami. 

@top

nie polecam, team za bardzo podskakuje = gimbusy = syf na serwerze (koledzy)

ban.gif

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze ich nawet nie macie bo nie kupuliście ich jeszcze od gumisia (sam to powiedzial)

Oj widzisz padalo game nie przez systemy:) I oczywiscie plebsie pokaz mi dom aukcyjny podobny do mojego na epvp.

Hm, 2 razy ze mna ? Serwer pracowal na source.

Ucze sie codziennie przeciez to jest moj bUk. Tak na serio tenma ma sklepy offlinie ,nie sa trudne do zrobienia ale jest jeden szczegol, QUESTY ktorych on uzywa.  Sklepy jakie on ma to zwykle przezucanie polimorfi z itemami. 

@top

nie polecam, team za bardzo podskakuje = gimbusy = syf na serwerze (koledzy)

Ok, miałeś swoje 5 minut na paru serwerach :)

Możesz wyjść i nie pisać już tutaj, czekamy na kolejną odsłonę Armentisa.

@topic

Client jest już dostępny na forum:

http://ezaria2.eu/forum/

Opublikowano

Polecam server. Miła oraz pomocna administracja. Aktualnie trwa beta, jednak jest przerwa do godziny ~ 20:00.

Zapraszam do gildii Returned, której prezentacja znajduje się na forum.

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na beta testy.

Dostępny na forum jest nowy klient, który jest już finalną wersją.

Trwa również konkurs na start SM!

Dla najaktywniejszych będą SMy :)

Opublikowano

Powiedz mi jedno... jak nie ludzie mają testować jak nie ma takich rzeczy jak...

1- Pelerynka, niby 20 ale się kończą..

2-Nie ma tp i to dużo.

3. client jest niedopracowany

Robiliście coś w ogóle?

@.

Administracja forum to same przygłupy, zamiast robić coś pożytecznego to "GŁOWA FORUM" Woli upominać ludzi jakież to wielkie błędy ortograficzne robią żenada..

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Powiedz mi jedno... jak nie ludzie mają testować jak nie ma takich rzeczy jak...

1- Pelerynka, niby 20 ale się kończą..

2-Nie ma tp i to dużo.

3. client jest niedopracowany

Robiliście coś w ogóle?

@.

Administracja forum to same przygłupy, zamiast robić coś pożytecznego to "GŁOWA FORUM" Woli upominać ludzi jakież to wielkie błędy ortograficzne robią żenada..

Oni nie są już adminami na forum , nie nadawali się do tego.

Opublikowano

Ten serwerek startuje dzis ?

Tak. Każdy kto brał udział w becie dostanie sm? w sumie nie każdy mogł bez pelerynek bez teleportacji...

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Tak. Każdy kto brał udział w becie dostanie sm? w sumie nie każdy mogł bez pelerynek bez teleportacji...

Każdy kto przyczynił się do naprawy bugów.Np. skibson i resistant są zaangażowani

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Nie rozumiem jak można testować serv bez pelerynek, nie zamierzam 30min bić potworki z buta żeby zarobić na jakiś przediot a tym bardziej tak testować expowiska drop itp, ulepszacze itp, tak samo z teleportacją.

PS.(Na start szukam lura PW.)

Czekam na start, liczę że się wyrobicie.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Nie rozumiem jak można testować serv bez pelerynek, nie zamierzam 30min bić potworki z buta żeby zarobić na jakiś przediot a tym bardziej tak testować expowiska drop itp, ulepszacze itp, tak samo z teleportacją.

PS.(Na start szukam lura PW.)

Czekam na start, liczę że się wyrobicie.

A patchowałeś klienta? W sklepie są normalnie pelerynki za 1k yang. Tyle masz z jednego spota psów.

Serwer zapowiada się ciekawie, zagram na pewno! Tylko obawiam się troszkę, jest bardzo mało informacji, ludzi na forum i w tej prezce też tak średnio jak na teraz :/

Opublikowano

Start dziś, ale czy wiadomo o której?

Małysz w swojej prezentacji mówił, że o 18. Ale to może się zmieniać, wiadomo jak jest przy starcie :)

Opublikowano

Z tego co wiem start najprawdopodobniej będzie o godzinie 18.

Potwierdzam ;) dziś lub jutro pojawią sie gameplaye u innych yt, wybaczcie , że tak późno ale warto zagrać ;)Zapraszam/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...