Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ezaria2.eu

Gość Algade

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja ładna, serwer także niczego sobie, gdybym na dniach nie startował z własnym to na pewno z chęcią bym zagrał na Waszym projekcie :P

Oczywiście polecam serwer oraz życzę powodzenia w zyskiwaniu wiary.

Opublikowano

Wyjaśni mi ktoś jedną rzecz, mianowicie po co wstawiać na mpc zapowiedź, w której widnieje tylko i wyłącznie informacja o systemie ulepszeń, systemie przepustek i systemie petów? Ach, przepraszam, jeszcze handlarze. Pisanie, że zapowiedź będzie uzupełniana jest słabe, zapowiedź powinna zachęcić, a nie pokazywać coś, co już każdy widział milion razy. :huh: Chyba, że to cały wasz serwer.. ^_^

Powodzenia.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Wyjaśni mi ktoś jedną rzecz, mianowicie po co wstawiać na mpc zapowiedź, w której widnieje tylko i wyłącznie informacja o systemie ulepszeń, systemie przepustek i systemie petów? Ach, przepraszam, jeszcze handlarze. Pisanie, że zapowiedź będzie uzupełniana jest słabe, zapowiedź powinna zachęcić, a nie pokazywać coś, co już każdy widział milion razy. :huh: Chyba, że to cały wasz serwer.. ^_^

Powodzenia.

#nowa meta

Szczym ryj pajacu, Sembia totalny nie wypał jak i każdy Twój kolejny projekt, o ile taki będzie.

Co do serwera Algade, polecam, dobry chłopak!

hehe masz rację koleś :P

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Powodzenia.

Po to żeby była i żeby weszło te 100 osób z innych serwerów które bardziej zasługują na graczy. No ale żeby nie było powodzenia i trzymam się słów z poprzedniego mojego posta. 

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Właśnie pracujemy nad dodaniem sklepów z 3 różnymi walutami, sklepy offline, robimy cały nowy system ulepszeń, by jakoś klasy były dobre.

Na pewno poprawimy healera, żeby leczył stosunkowo hp do liczby maksymalnej możliwości zdobytych punktów życia, by nie było jak na większości serwerów gdzie mając np. 50k hp leczy się za 2k a dostaje 5 :)

Misje jakie będą to polowania na moby/bossy, biolog i łowienie rybek jako biolog.

Na dodatek postaramy się by WH i inne śmieci u Nas nie działały.

Jeszcze dziś postaramy się od nowa dodać system ulepszeń i wszystkie wprowadzone nowości.

Opublikowano

Z przykrością muszę zawiadomić że niestety dzisiaj nie damy rady wrzucić screenów już obrobionych.

Wrzuciłbym normalne, ale to taki w sumie przypał troszkę surowe screeny wstawiać.

Dziękuję za opinie.

Już powoli tworzy się forum.

Link:

http://ezaria2.eu/

//////

Sklepy offline już u Nas :)

8CVTrJC.jpg

Opublikowano

Z przykrością muszę zawiadomić że niestety dzisiaj nie damy rady wrzucić screenów już obrobionych.

Wrzuciłbym normalne, ale to taki w sumie przypał troszkę surowe screeny wstawiać.

Dziękuję za opinie.

Link:

//////

8CVTrJC.jpg

Sklepy Offline zawsze spoko napewno będzie to ułatwienie dla graczy , nie będa musieli pc zostawiac włączonego ;)

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Dziękuję za opinie.

Link:

//////

8CVTrJC.jpg

Sklepy Offline zawsze spoko napewno będzie to ułatwienie dla graczy , nie będa musieli pc zostawiac włączonego ;)

Szkoda, trochę, że wszyscy teraz zauważyli sklepy offline na Armentisie i będą starali się to zgapiać. I nie mówcie, że nie, bo jak na WoM były to nikt nawet o tym nie rozmawiał. Dopiero jak się na Armentisie pojawiło to się szał zaczął. Ale i tak Was zmartwię: I tak pewnie milion bugów na tym wyjdzie, bo nikt oprócz Deco oraz prawdopodobnie Sensuala nie umie ich dobrze zrobić. Ale to już nie mój problem, sami się przekonacie jak to wyjdzie. Kupowanie systemów od innych osób i potem wstawianie kilkunastu poprawek, bo a to zapomniał o warunku jakimś, a to serwer wywaliło i itemy poznikały jest bez sensu.

Opublikowano

Szkoda, trochę, że wszyscy teraz zauważyli sklepy offline na Armentisie i będą starali się to zgapiać. I nie mówcie, że nie, bo jak na WoM były to nikt nawet o tym nie rozmawiał. Dopiero jak się na Armentisie pojawiło to się szał zaczął. Ale i tak Was zmartwię: I tak pewnie milion bugów na tym wyjdzie, bo nikt oprócz Deco oraz prawdopodobnie Sensuala nie umie ich dobrze zrobić. Ale to już nie mój problem, sami się przekonacie jak to wyjdzie. Kupowanie systemów od innych osób i potem wstawianie kilkunastu poprawek, bo a to zapomniał o warunku jakimś, a to serwer wywaliło i itemy poznikały jest bez sensu.

Sklepy offline były już na virtualu przed Waszym serwerem.

Co do  tematu to powodzenia z serwerem :)

Opublikowano

Nie tylko Sensu i Deco potrafią je zrobić, a reszta postu mi zwiewa ^^

Zapytaj Sensuala czy zrobił lykana

A co do serwera to też mnie nie interere

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Dodałem mapki, zaktualizowałem system ulepszeń i dodałem parę dodatków klienta, nie piszę że to nowości bo było pewnie na XXX serwerach.

Co do sklepów offline, beczke mam z Was.

Tylko Deco i Sensueal potrafią to zrobić i nie zbugowane?

Tak się składa że kupione przez znajomego za kilka złotówek od deco były zbugowane.

Wkrótce pojawi się forum.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngAlgade Tak? Ciekawe, bo jakoś jak sprzedał to te same co na Armentis, a nie było żadnych bugów z tym związanych ;)

Za wiedzę o bugach się płaci, nie mam obowiązku pisać Ci o bugach które tam masz :D

Powiem, naprawicie i tyle będzie xD

Opublikowano

04732267287466575378.jpg

Ps: Rabit prosze cię nie osmieszaj się już więcej pisząc takie bzdety bo to już powoli schodzi do poziomu załamania nerwowego nie tylko beki.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngAlgade Tak tak :) I pewnie brak buga naprawiliście :) Sry, ale do tego, że jak się postać usuwa to już była poprawka :)

Brak bugów xD

Opublikowano

­1.

http://185.49.15.202/prezkaezaria/mapawypraw.pngmoja mapa która sam robiłem

2. Pety identyczne co u mnie (nie mówie, ze moje, czy kupione czy coś ale użyte w MOICH sf)

3. Bronie cipka w cipke takie same jak miałem na Sembii (nawet kolejnosc się zgadza)

4. Znajac zycie prezke rozwiniecie to wiecej tego znajde

5. Moje SF, prezentacja ma zniknąc nie bedziecie używać mojego klienta ani sf którego robiłem.

A mark ma gówno co do modeli, bo nie są jego.  Flourine złodziej, pewnie Wam konta pookrada dlatego jak chcecie grać to na randomowych pasach polecam.

po 6. Nie wyrazam zgody na bezczelne zapierdolenie outdoora z Ascariala. Podmienili tekstury i mysla, ze nikt tego nie zauwazy  xD

Opublikowano

Ja się nie ośmieszam. Śmiem twierdzić, ze jest co najmniej 5 rzeczy o których nie wiecie w tych sklepach :)

po 6. Nie wyrazam zgody na bezczelne zapierdolenie outdoora z Ascariala. Podmienili tekstury i mysla, ze nikt tego nie zauwazy  xD

Przyzwyczaj się Adrian... kradną wszystko i przypiszą jako swoje

Opublikowano

Ja się nie ośmieszam. Śmiem twierdzić, ze jest co najmniej 5 rzeczy o których nie wiecie w tych sklepach :)

Przyzwyczaj się Adrian... kradną wszystko i przypiszą jako swoje

Pozdrów Karola niech rozdaje eq na Armentisie ;)

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

@TheGrzesiuuu Kolejny baran :P Jak on nawet pasów do swojego konta nie pamiętał, a że miał takie samo jak na innym serwerze, to Floruine sobie wbił i porozdawał. Ale i tak mu to nic nie dało. Po 15 minutach był już poblokowany, a itemy usunięte z serwera :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...