Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ezaria2.eu

Gość Algade

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak bedzie wygladala sprawa z IS ?! ceny bd jakies wieksze czy jednak tanio bd mozna kupic jakies dobre "wspomagacze" :)

Ceny będą niskie, żeby nie było postów że to strasznie pod is itd.

A "wspomagacze" o co chodzi mniej więcej?

Exp/Drop/Yang na czas będzie jeśli o to chodzi.

Opublikowano

Tak wlasnie chodzilo mi o to czy bedzie w IS do kupienia "exp/drop/yang" itp. ;)

A no będą bo to raczej podstawa w ISach, zawsze się komuś przyda w szczególności jeśli będzie tanio.

Opublikowano

Zapowiada się ok, rzadko gram w metina ale możliwe, że spróbuje swoich sił. Mam nadzieję, że projekt szybko nie zniknie, wiec czekany :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Nie ma tu rzeczy z sembii w sumie, handlarze, dungeony, questy, system ulepszeń, ulepszacze, source i wiele więcej jest nasze, może modele nie naszego autorstwa ale np. do systemu ulepszeń mamy prawa.

Postaramy się aby do oficjalnego startu wszystkie nowości jakie są robione zostały dodane.

Dziękujemy za opinie i zapraszamy na serwer, jutro postaramy się udostępnić clienta dla beta testerów.

Beta testy będą otwarte, a wszystkie sugestie i propozycje będziecie mogli zgłaszać na naszym forum.

Opublikowano

­

Zaznaczam z gory ze pierdola mnie warny czy bany, moje odpowiedzi sa do tepych IDOTOW ktory mysla ze moga od tak obczerniac :)

z gumisiem wyjasnione  a z toba kretynie nie.

Ja rowiez zapraszam na gg

Sklepy offline wykonalem ja i sensual jako jedyni w polsce, virutal moze je mial ale kupione od niemca, moje sklepy nie maja bugow, wszystkie sa usuwane i tym co kupili podsylam poprawki wiec w*********c odemnie i szukajcie lepiej u siebie bugow i lepiej zebym nie znalazl chociaz kawalka mojego kodu w jakims "waszym" gui

https://www.youtube.com/watch?v=qB-gfY0YmLw

Polecam, bo Algida, na pewno wpadnę ;)

Jest płatność PSC?

tenor.gif

Opublikowano

- Czy na początek dostaje się pustynnego bojownika jak jest pokazane na screenie ? I na ile on jest ?

- Czy pety i kostiumy beda na stale ?

- Czy serwer postoi dluzej niz 2 miesiace bo szukam takiego serwa ale zeby postac dluugoo :D

- I ostatnie jak z bonami wchodza maksymalnie ??

Opublikowano

- Czy na początek dostaje się pustynnego bojownika jak jest pokazane na screenie ? I na ile on jest ?

- Czy pety i kostiumy beda na stale ?

- Czy serwer postoi dluzej niz 2 miesiace bo szukam takiego serwa ale zeby postac dluugoo :D

- I ostatnie jak z bonami wchodza maksymalnie ??

Pustynnego się dostaje i jest na stałe.

Pety są na stałe, a kostiumy czasowe.

Postaramy się by ustał jak najdłużej, serdecznie zapraszamy.

Wchodzą maksymalne.

Opublikowano

Prezentacja ładna, serwer w sam raz do gry w okresie wolnym zbliżonym do wakacji :)

Polecam serwer, chłopaki wiedzą co robią i robią to dobrze.

Opublikowano

Po co to wysyłasz ? G****o a nie sklepy offline. To tylko je przypomina, bo funkcjonalność zerowa. Poza tym jak widzisz, jest to kolejna osoba, która zgapia ten system.

Ej dobra, bo już zaczynasz trochę przesadzać, skoro ten Twój wielki bóg deco jest taki z*******y to wytłumacz mi czemu resetowaliście serwer 3 razy?

Wiesz jaka jest różnica pomiędzy tamtym game a source?

Sklepy offline, faktycznie z*******a innowacja całe m1 nawalone sklepami gdzie się nie da nic zrobić, pomyśl też nad mózgiem online (tylko żeby to jakoś wyglądało a nie przypominało, oczywiście funkcjonalność  +100) nie chce abyście byli kolejnym sewerem który zgapia taki system. :(

strzałka

### jak wygląda sprawa z domem aukcyjnym? nie lepiej dodać kupowanie itemów za sm?

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

Po co to wysyłasz ? G****o a nie sklepy offline. To tylko je przypomina, bo funkcjonalność zerowa. Poza tym jak widzisz, jest to kolejna osoba, która zgapia ten system.

Tak, tak zgapia. Ten Twój deco mógłby się uczyć od tenmy ;]

Truta tylko z ripa? Czy z czegoś jeszcze?

tenor.gif

Opublikowano

­

Tak, tak zgapia. Ten Twój deco mógłby się uczyć od tenmy ;]

Truta tylko z ripa? Czy z czegoś jeszcze?

Truta bd takze dropila z poszczegolnych dungeonow.

17687288966590777985.png

Opublikowano

Nie no jak rumcajs zrobi serwer to będzie pro hahaha :D na pewno zagram xD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Czytam te komentarze nie ktorzy sie pruja ze na plikach sembi czy jakos tak . jak dla mnie ezaria2 to bomba tylko jeden malutki - to taki , ze przez te sklepy offline m1 bedzie zaje*ane nimi ;)

Rozmyslamy nad dodaniem tych sklepow ;)

17687288966590777985.png

Opublikowano

O co chodzi z tymi sklepami offline bo nie ogarniam ? xD

Start napewno 15.05 czy przeniesiony ?

Tak start 15maja jest i bedzie a sklepy offline jest to taka rzecz ,że nie musisz zostawiac np włączonego pcta na noc czy coś a w tych sklepach podajesz na ile maja zostac wystawione w dowolnym punkcie na mapie i posiadają 3 waluty YANG,PO,SM,

17687288966590777985.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...