Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję sponsora

Hawai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nazywam się Adrian. Mam 16lat. Tyle powinno Ci narazie wystarczyć.

Poszukuję sponsora pod serwer Metin2.

Projekt, który tworzę jest robiony na poważnie. Większość moich serwerów, które posiadałem były tylko i wyłącznie po to, aby spieniężyć swój włożony czas w serwer. Aktualnie moje poglądy się zmieniły.

Oferuję :

- gotowego src( powiekszone limity, handel, eq, bug poli, czarowane, fix war, fix hp/sp 32k, fix skokow przy affectach hp/sp inne znane bugi itp.)

- gotowe pliki serwerowe(ale to nie istotne. Pracuję od zera na czystych)

- dużo wolnego czasu(7-10h dziennie),

- strony(kod bomb work, kongo, adams)

- znajomość plików serwerowych,

- profesjonalizm,

- poważne podejście do projektu,

- TS3 512slotów ALL,

- Forum IPB,

Oczekuję :

- profesjonalnego sponsora,

- vps pod prace,

- dedyka,

- stronę(jeżeli nie posiadasz, ja ją mam),

- inwestycji w grafikę(jeżeli nie możesz sobie na nią pozwolić sam sobie ogarnę),

- kupna reklamy(mam nadzieję, że będziesz skłonny w inwestycję, jeżeli nie ogarnę coś, ale nie będzie więcej niż 600online bez reklamy konkret),

Nie obiecuję kokosów z serwera. Napewno wszystko Ci się zwróci + zyskasz.

Oczekuję zysków 50/50.

Zapraszam do kontaktu : PW na forum

Opublikowano

Proszę podać formę kontaktu.

Czas do 22.

dodane.

po  twojej ofercie wnioskuję że  robisz na  plikach  cyca . no ale i Tak Polecam 

Nie, ale nie zaprzeczę, że posiadam SRC cyca.

Opublikowano

"Mam na imię Adrian, jestem Cannzasem w wieku 16 lat. Raz oferuję swoje usługi jako "Inwestytor" a raz szukam "Inwestytorów". Zapomniałem zaznaczyć, że lubię opierdalać ludzi z kasy i plików, żaden mój serwer nie był na poważnie, tylko pod pieniądze na tydzień, na którym w sumie i tak nic nie zarobiłem."    <---- Tego drogi Cannzasiku zapomniałeś dodać do swojego ogłoszenia xD xD xD

Opublikowano

"Mam na imię Adrian, jestem Cannzasem w wieku 16 lat. Raz oferuję swoje usługi jako "Inwestytor" a raz szukam "Inwestytorów". Zapomniałem zaznaczyć, że lubię opierdalać ludzi z kasy i plików, żaden mój serwer nie był na poważnie, tylko pod pieniądze na tydzień, na którym w sumie i tak nic nie zarobiłem."    <---- Tego drogi Cannzasiku zapomniałeś dodać do swojego ogłoszenia xD xD xD

Pierwsze słyszę. Czy w tej bajce były kucyki?

Opublikowano

Pierwsze słyszę. Czy w tej bajce były kucyki?

Kucyki może nie ale spółka na kółkach Cannzas & Asfen tak ^^xD xD

Opublikowano

Nie polecam. Asfen w teamie.

Source na gotowcu huehe.

Asfen, Cannzas? Pierwsze słyszę.

Można i tak. Jak kto woli. Dodaj do tej bajki smoki.

Opublikowano

Domyśliłem się po imieniu, ale postanowiłem się nie odzywać :D

Niech jebnie ktoś raport o sprawdzenie IP jego i Cannzasa, bo znów bana dostane.

Opublikowano

Domyśliłem się po imieniu, ale postanowiłem się nie odzywać :D

Niech jebnie ktoś raport o sprawdzenie IP jego i Cannzasa, bo znów bana dostane.

Sam zgłoszę reporta. Nie mam nic do ukrycia.

Shaggy jak tam Lastivia? <_< Kiedy startujesz z kupionym heliumem za 2k? hahah

Opublikowano

Asfen, Cannzas? Pierwsze słyszę.

Można i tak. Jak kto woli. Dodaj do tej bajki smoki.

Jesteś dzieciakiem, którego nie należy nawet bić bo ma 16 lat, w głowie masz tylko bajki i smoki -  to ci najlepiej wychodzi, oglądanie bajek i smoków ;)

Opublikowano

Cwaniaczek pewnie na vpnie siedzi  B)

Twierdzisz że robisz od zera pliki a too:

http://www.mpcforum.pl/topic/1409089-rework-tesoria-nowy-team-nowe-oblicze/

co to jest? xD

­

To jest zapytanie czy ludzie chcą ujrzeć Rework tesorii pod nową nazwą, nowy team. Nowości : magazyn gildyjny, wiki dropu, dom aukcyjny. Max 200lv. Dodany set. Dodany dungeon. Zmiana gospodarki serwera. Zwiększenie expa. Taki Easy/4fun.

Opublikowano

To jest zapytanie czy ludzie chcą ujrzeć Rework tesorii pod nową nazwą, nowy team. Nowości : magazyn gildyjny, wiki dropu, dom aukcyjny. Max 200lv. Dodany set. Dodany dungeon. Zmiana gospodarki serwera. Zwiększenie expa. Taki Easy/4fun.

Magazyn z gildii z epvp jak najbardziej polecam, miłego startu :D

Wiki dropu też polecam z metin2dev.

Max 200Lv. :O A co to? Tego jeszcze nie było!

Zmiana gospodarki serwera? Na gotowych plikach, jak ich wgl. nie znasz? Hahahha

Dajcie spokój z tym serwerem, proszę bo gracze tylko gre kończą przez takie coś. Nie mają po prostu siły na to patrzeć.

Opublikowano

Dajcie spokój z tym serwerem, proszę bo gracze tylko gre kończą przez takie coś. Nie mają po prostu siły na to patrzeć.

a ja na ciebie :( Oferta nie aktualna.

Opublikowano

a ja na ciebie :( Oferta nie aktualna.

nie aktualna Cannzasiku bo za dużo osób po tobie pojechało? :DxD

Gość Lajk™
Opublikowano

Sojusz kumplu? xD

Taaa nowości w c**j.. ale zacznijmy od tego że aby mieć dobry serwer, trzeba mieć dobry team a nie zbieraninę chłamu z dna mpc. :v

­

Opublikowano

Sojusz kumplu? xD

Taaa nowości w c**j.. ale zacznijmy od tego że aby mieć dobry serwer, trzeba mieć dobry team a nie zbieraninę chłamu z dna mpc. :v

­

ale ja w teamie jestem sam. Nikt więcej mi nie potrzebny. VPS już posiadam. Piss joł.

Opublikowano

ale ja w teamie jestem sam. Nikt więcej mi nie potrzebny. VPS już posiadam. Piss joł.

Dostałeś hejt w temacie i już sponsora nie szukasz bo spierdalasz i za pare dni pod innym nickiem inny temat założysz?

Myślisz, że ludzie są tak tępy, żeby się nie domyśleć, że w teamie jest Asfen?

Choćby po tym, że robisz rework Tesori która należała do Asfena - który postawił i spierdolił

nie polecam

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Sam zgłoszę reporta. Nie mam nic do ukrycia.

Shaggy jak tam Lastivia? <_< Kiedy startujesz z kupionym heliumem za 2k? hahah

Helium 9 Maj, zapraszam na start, 1 gracza więcej :D

Dostałeś hejt w temacie i już sponsora nie szukasz bo spierdalasz i za pare dni pod innym nickiem inny temat założysz?

Myślisz, że ludzie są tak tępy, żeby się nie domyśleć, że w teamie jest Asfen?

Choćby po tym, że robisz rework Tesori która należała do Asfena - który postawił i spierdolił

nie polecam

Miałem to samo napisać, ale i tak zaprzeczy :D Głupi Ci ludzie jak cholera teraz.

Opublikowano

Jakim to trzeba być biedakiem żeby stawiać serwer dla hajsu i po miesiącu lub dwóch go wyłączyć... patologia...

i co najgorszej taki typ po pół roku wciąga w to jakiegoś typka i na tych samych plikach stawiają kolejny serwer i znowu opierdalają ludzi... 
P - A - T - O - L - O - G - I - A

"Projekt, który tworzę jest robiony na poważnie. Większość moich serwerów, które posiadałem były tylko i wyłącznie po to, aby spieniężyć swój włożony czas w serwer. Aktualnie moje poglądy się zmieniły."  

trzeba było napisać prosto z mostu tworzyłem serwery żeby opie*dalac ludzi, zarobiony hajs przeje*ałem, bo zapomniałem że za pół roku na maszynę hajs będzie potrzebny, dlatego szukam sponsora... Chcemy żeby to wszystko wyglądało poważnie bo chcemy zaj*bać więcej hajsu bo wakacje sie zbliżają a tu hajsu ni ma...

Szkoda gadać

Opublikowano

­Również nie polecam z powodu przypierdolca Cannzasa, nie chce być wróżką, lecz szacuje iż serwer z tym idiotą w składzie postoi maksymalnie 10 minut.

ps. Moje wróżby się spełniają. B)

01156920831638570790.png­

Opublikowano

POLECAM BO CANNZAS SPRAWDZONY TECHNIK, DDOSER, GRAFIK 3D, PODPIERDALACZ

PODOBNO TAKI BOGATY JESTEŚ A TERAZ SPONSORA SZUKASZ? XDD

SPONSOROWAĆ CIEBIE TO JAK PRZYJAŹNIĆ SIĘ Z ASFENEM, NIE POLECAM 

PS. NADAL CZEKAM AZ SPRZEDASZ PLIKI CASTIOSA, A TE SOURCE TO CHYBA DREIKONA XDDDDDDDDDDDDDDD

MOŻE POSZUKUJESZ OSÓB DO TEAMU TO PODAM CI KILKU:

@1361622928-U485574.pngShaggs

@Tesoria

@Grafiese

@1361622928-U485574.pngShaggs KOCHANIE ZAPRASZAM, PREZKE ZOBACZYSZ PEWNIE ZA OKOŁO 2 TYGODNIE, WYMIEN TE SERWERY KTORE MI ASFEN ROZJEBAL BO JAK DOTAD MIALEM TYLKO BEVIARA I CASTIOSA, ZRESZTA NIE BADZ TAKI DO PRZODU, ZOBACZ SOBIE ZAWARTOSC TWOICH TEMATOW NA STARYCH KONTACH XDDDDD

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

POLECAM BO CANNZAS SPRAWDZONY TECHNIK, DDOSER, GRAFIK 3D, PODPIERDALACZ

PODOBNO TAKI BOGATY JESTEŚ A TERAZ SPONSORA SZUKASZ? XDD

SPONSOROWAĆ CIEBIE TO JAK PRZYJAŹNIĆ SIĘ Z ASFENEM, NIE POLECAM 

PS. NADAL CZEKAM AZ SPRZEDASZ PLIKI CASTIOSA, A TE SOURCE TO CHYBA DREIKONA XDDDDDDDDDDDDDDD

MOŻE POSZUKUJESZ OSÓB DO TEAMU TO PODAM CI KILKU:

@1361622928-U485574.pngShaggs

@Tesoria

@Grafiese

taaaaa, dreikona bo oferował mi source dreikona w zamian za pliki Divine xD xD, gdzie Dreikon w ostatnich czasach był udostępniony (mowa o src)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...