Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework Tesoria? Nowy team? nowe oblicze?

Hawai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pytajcie czy byśmy chcieli zobaczyć odnowiony serwer, tylko go odnówcie i przekonajcie nas, graczy, do was :)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Jak ma nie być asfena :D? Przecież on zrobił ten serwer naiwniacy, zmieni nick :D

Wiecie co mnie najbardziej boli...? To, że przez takiego asfena nie długo nikt nie będzie grał w metina... Przykre, ale prawdziwe. Rezygnują z gry jak widzą takie coś.

JESTEM NA OGROMNE NIE!

Opublikowano

­Jeśli nie będzie Asfena w teamie to czemu nie? ^^

Takie osoby nie ma.

Jak ma nie być asfena :D? Przecież on zrobił ten serwer naiwniacy, zmieni nick :D

Wiecie co mnie najbardziej boli...? To, że przez takiego asfena nie długo nikt nie będzie grał w metina... Przykre, ale prawdziwe. Rezygnują z gry jak widzą takie coś.

JESTEM NA OGROMNE NIE!

Shaggy wyjdź.

Pliki zostały odkupione.

Opublikowano

Takie osoby nie ma.

Shaggy wyjdź.

Pliki zostały odkupione.

Odkupiłeś moje pliki, które są zresztą na MPC XDDDDDDDDDDD?

Opublikowano

Odkupiłeś moje pliki, które są zresztą na MPC XDDDDDDDDDDD?

Twoje ? :O pierwsze słyszę.

Tesoria to odbugowana Essenia bezłaku.

Opublikowano

Twoje ? :O pierwsze słyszę.

Tesoria to odbugowana Essenia bezłaku.

Tesoria to lastivia, essenia to diamond, a diamonda ma każdy "bezłaku" :D Ile za to gówno dałeś? 

PS/ Coś słabło odbugowana jak Tesoria padła po 10min :D

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAH, JA ZAGRAM NA REWORKU, JAK W TEAMIE BEDZIE ASFEN I CANNZAS, NA SOURCE JESZCZE SZYBCIEJ JEBNIECIE NIZ BEZ X DDDDDDD

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAH, JA ZAGRAM NA REWORKU, JAK W TEAMIE BEDZIE ASFEN I CANNZAS, NA SOURCE JESZCZE SZYBCIEJ JEBNIECIE NIZ BEZ X DDDDDDD

Te koksie xD Dasz jakieś itemsy za systemy w py? Śmiejesz się z asfena, a robił Ci kilka rzeczy za co dostał EQ. Skutki? Wyjeba* Ci serwer :D

widzę że "elita" metin2 się udziela  :rolleyes: co do tematu nie chciał bym zobaczyć prezentacji reworku tesorii :)

Hejtujesz każdą grafikę... Nie potrafisz zrobić nawet 5% tego co inni graficy tego forum. Nie wiem o co Ci chodzi, ale to co piszesz jest bez sensu. Twoja grafika składa się z kwadratu/prostokąta z nałożeniem jakiejś flary. To nie tylko moje zdanie.

Nigdy nie dorównasz nawet @harnaś, a stawiasz się do najlepszych grafików. Nie Pozdrawiam.

Opublikowano

Te koksie xD Dasz jakieś itemsy za systemy w py? Śmiejesz się z asfena, a robił Ci kilka rzeczy za co dostał EQ. Skutki? Wyjeba* Ci serwer :D

Hejtujesz każdą grafikę... Nie potrafisz zrobić nawet 5% tego co inni graficy tego forum. Nie wiem o co Ci chodzi, ale to co piszesz jest bez sensu. Twoja grafika składa się z kwadratu/prostokąta z nałożeniem jakiejś flary. To nie tylko moje zdanie.

Nigdy nie dorównasz nawet @harnaś, a stawiasz się do najlepszych grafików. Nie Pozdrawiam.

nie hejtuje każdą prezentacje zobacz lepiej moje posty kolego nie będę "lizał" każdemu dupy jak każdy prawdziwy technik metin2 i wyrażam własne zdanie harnaś to grafik xD ? btw które to już konto shaguś  <3

Opublikowano

ŚMIESZY MNIE TO JAK JAKIŚ TRUSKUL WYPOWIADA SIĘ O GÓWNIE xD

CO MI ASFEN ROBIŁ? PRÓCZ ZBAJEROWANIA GO DLA KILKU KUPIONYCH QUESTÓW TO LIZAŁ DUPE O SMY

DWA, JAK MI SERWER WYJEBAŁ PRZEPRASZAM BARDZO? xD ZOSTAŁ WYŁĄCZONY JAKOOŚ MIESIĄC TEMU

CO DO ITEMKÓW ZA PYTHONA, PEWNIE, ALE PYTANIE CZY DODASZ? BO SŁYSZAŁEM ŻE KUPOWAŁEŚ QUESTA NA KAMIEŃ DUCHOWY BEZ LIMITU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Grafiese JAK DWA LATA TEMU BAWIŁEM SIĘ GRAFIKĄ ROBIŁEM LEPSZĄ OD CIEBIE POZDRO, JEDNO PSD 30 PREZEK 

@Grafiese TY MNIE TUTAJ PW NIE STRASZ, BO SADZE ZE JESTES TAKI JAK DAIMAO

@1361622928-U485574.pngShaggs NIE WIERZE JESTES JESZCZE BARDZIEJ TEPY NIZ CANNZAS KTORY KUPUJE KONTA 

ELITA METINA ROBI SHOOOOOOOOOOOW

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

ŚMIESZY MNIE TO JAK JAKIŚ TRUSKUL WYPOWIADA SIĘ O GÓWNIE xD

CO MI ASFEN ROBIŁ? PRÓCZ ZBAJEROWANIA GO DLA KILKU KUPIONYCH QUESTÓW TO LIZAŁ DUPE O SMY

DWA, JAK MI SERWER WYJEBAŁ PRZEPRASZAM BARDZO? xD ZOSTAŁ WYŁĄCZONY JAKOOŚ MIESIĄC TEMU

CO DO ITEMKÓW ZA PYTHONA, PEWNIE, ALE PYTANIE CZY DODASZ? BO SŁYSZAŁEM ŻE KUPOWAŁEŚ QUESTA NA KAMIEŃ DUCHOWY BEZ LIMITU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Grafiese JAK DWA LATA TEMU BAWIŁEM SIĘ GRAFIKĄ ROBIŁEM LEPSZĄ OD CIEBIE POZDRO, JEDNO PSD 30 PREZEK 

­

Xdddd jeszcze masz coś do powiedzenia najlepszy techniku metin2 aka grafiku :D jak chcesz pogadać o swoich talentach to na PW 

Opublikowano

nie hejtuje każdą prezentacje zobacz lepiej moje posty kolego nie będę "lizał" każdemu dupy jak każdy prawdziwy technik metin2 i wyrażam własne zdanie harnaś to grafik xD ? btw które to już konto shaguś  <3

Szczerze? Moim marzeniem jest poznać moją liczbę kont na tym forum. Poleciał ban to zrobiłem nowe - proste :D

Zresztą ja ostatnimi czasy jestem bardzo spokojny i miły do ludzi, więc nie wiem o co te spiny :D

­

Co Asfen zrobił? Wywalił Ci serwer, nioch nioch. 

Człowieku, asfen pisał Ci questy :D Z tego mam taką beke, że aż płaczę. 

Co do mojego kamienia duchowego bez limitu to nigdy takiego czegoś nie kupiłem, przynajmniej nie pamiętam.

@Crime to prawda z tą grafiką. Mówię, jego grafika składa się z 2/3 rzeczy, nie znam się na tym w ogóle, ale wygląda jak gówno i tyle.

Jeśli chodzi o pythona to mogę Ci coś zrobić, questy też napisze, ale za $$$$, albo daj te SM to Ci serwer padnie znowu.

Opublikowano

­

Szczerze? Moim marzeniem jest poznać moją liczbę kont na tym forum. Poleciał ban to zrobiłem nowe - proste :D

Zresztą ja ostatnimi czasy jestem bardzo spokojny i miły do ludzi, więc nie wiem o co te spiny :D

Co Asfen zrobił? Wywalił Ci serwer, nioch nioch. 

Człowieku, asfen pisał Ci questy :D Z tego mam taką beke, że aż płaczę. 

Co do mojego kamienia duchowego bez limitu to nigdy takiego czegoś nie kupiłem, przynajmniej nie pamiętam.

@Crime to prawda z tą grafiką. Mówię, jego grafika składa się z 2/3 rzeczy, nie znam się na tym w ogóle, ale wygląda jak gówno i tyle.

Jeśli chodzi o pythona to mogę Ci coś zrobić, questy też napisze, ale za $$$$, albo daj te SM to Ci serwer padnie znowu.

Kolego, wszelkie questy ja pisałem. Więc nie pierdol farmazonów, że to Asfen pisał.

01156920831638570790.png­

Opublikowano

­

Kolego, wszelkie questy ja pisałem. Więc nie pierdol farmazonów, że to Asfen pisał.

Jak ty prosisz Filipa, żeby Ci GUI wgrał, bo sam nie potrafisz hahah

Opublikowano

­

Jak ty prosisz Filipa, żeby Ci GUI wgrał, bo sam nie potrafisz hahah

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Byłem GM na Tesorii i aż mu szkoda słów jak administracja została wyrzucona, totalnie zbugowany IS gdzie znikały kupione itemy przy przelogowaniu, Asfen - tak on hajsu coś załapał, wszystkich wyrzucono. Tak wgl wyjdzie, że to bd src ale nie Tesorii tylko na plikach Deili z tego co pamiętam. Aż szkoda się przyznać do bycia tam.

...................\/...................

Opublikowano

­Widze, że cała Elita MPCforum ciśnie się w jednym temacie, no ładnie ładnie widzę.

Co do reworku - nie, dość serwerów które są robione na gotowcach, zróbcie coś swojego co się przyjmie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...