Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję sponsora

Hawai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MOŻE POSZUKUJESZ OSÓB DO TEAMU TO PODAM CI KILKU:

@1361622928-U485574.pngShaggs

@Tesoria

@Grafiese

Co jak co kolego, ale nigdy nie osiągniesz tyle ile ja, czy nawet asfen. Asfen miał na każdym serwerze +500os.

Śmiejesz się z niego, a rozwalił Ci serwerek :(

Czuje, że w takim teamie robiłbym wszystko za nich.

Cannzas pół roku wgrywał czyste pliki concordii na dedyka, zarobił 1000zł, powiedział, że kret(sponsor) to debil i poszedł szukać nowego, który wyczaruje mu hajs z jego zerowych umiejętności.

Co do moich serwerów, pliki robiłem sam, ty postawiłeś serwer na plikach z mpc(od asfena) i unosisz się dumą. Jeśli chcesz to możemy chętnie zmierzyć się na umiejętności, bo zaczynasz mnie denerwować "samcu alfa z mpcforum".

Jeszcze co do Ciebie cannzas xD Czemu chciałeś mi sprzedać source dreikona za 500zł XDDDDDDD?

Opublikowano

Co jak co kolego, ale nigdy nie osiągniesz tyle ile ja, czy nawet asfen. Asfen miał na każdym serwerze +500os.

Śmiejesz się z niego, a rozwalił Ci serwerek :(

Czuje, że w takim teamie robiłbym wszystko za nich.

Cannzas pół roku wgrywał czyste pliki concordii na dedyka, zarobił 1000zł, powiedział, że kret(sponsor) to debil i poszedł szukać nowego, który wyczaruje mu hajs z jego zerowych umiejętności.

Co do moich serwerów, pliki robiłem sam, ty postawiłeś serwer na plikach z mpc(od asfena) i unosisz się dumą. Jeśli chcesz to możemy chętnie zmierzyć się na umiejętności, bo zaczynasz mnie denerwować "samcu alfa z mpcforum".

Jeszcze co do Ciebie cannzas xD Czemu chciałeś mi sprzedać source dreikona za 500zł XDDDDDDD?

Cannzas lubi sprzedawać rzeczy które były udostępnione, sprzedaje, żeby zostać "Inwestorem" xD

@Edit Ponadto Cannzas jak już o Tobie mowa to "Ekipie Kieleckiej" Nie spodobało by się straszenie policją czy wezwaniami xD Tego typu sprawy zalicza się do FRAJERSTWA ^^

Opublikowano

­97619864209717553912.jpg

Tutaj przykład zachowania tej spierdoliny.

Drugim przykładem jest fakt iż spierdalał przez okno, gdy odwiedził go nasz dobry znajomy. Ponieważ Adrianek za dużo szczekał.

01156920831638570790.png­

Opublikowano

­97619864209717553912.jpg

Tutaj przykład zachowania tej spierdoliny.

Drugim przykładem jest fakt iż spierdalał przez okno, gdy odwiedził go nasz dobry znajomy. Ponieważ Adrianek za dużo szczekał.

a w tej bajce były smoki? Przez 2 okna i trzecie malutkie hahahahhahahahahahhahahahahahahaha

Wezwanie #ForEver #997 mrrr :*

Sponsor już znaleziony. Temat Kosz. @kwiatmix

Opublikowano

a w tej bajce były smoki? Przez 2 okna i trzecie malutkie hahahahhahahahahahhahahahahahahaha

Wezwanie #ForEver #997 mrrr :*

Sponsor już znaleziony. Temat Kosz. @kwiatmix

oj Adrianek, czeka cię jeszcze jedna wizyta z mojej strony a już niedługo będę a wiesz w 101% że adres mam dokładniutkiwraz z imieniem i nazwiskiem :) Tylko, że ja będę cwańszy, żebyś się nie wykręcał, nagram to - będziesz mógł sobie oglądać w łóżeczku bo ty lubisz bajki :)

Opublikowano

oj Adrianek, czeka cię jeszcze jedna wizyta z mojej strony a już niedługo będę a wiesz w 101% że adres mam dokładniutkiwraz z imieniem i nazwiskiem :) Tylko, że ja będę cwańszy, żebyś się nie wykręcał, nagram to - będziesz mógł sobie oglądać w łóżeczku bo ty lubisz bajki :)

Wezwanie enjoj Mikołaju K. zamieszkały w Kaliszu. No podobno miałeś nagranie buhahahhaha. Już zarobiłeś na ten samochód czy jeszcze nie? Nie wpierdalaj się tam gdzie nie trzeba Techniku <_< <_< <_< <_< Czemu nie siedzisz na swoim konicie @Mikolajek1233 ? :( Będzie bił 16latka aajajajajajjajajajajajajajajaj :( nie daje rady swoim to się musi chłopaczyna wyżyć hah, aż se zwale :D a do Bomb Worka dojechałeś? :(

Bez pozdrowien, bo mi konto zabiorą moje jedyne kochaniutke :( Raport, że masz multi ACC poszedł.

Odlatuję na moim magicznym smoku FuBu przez okno w stronę Polski. Yeaaah !

Opublikowano

Wezwanie enjoj Mikołaju K. zamieszkały w Kaliszu. No podobno miałeś nagranie buhahahhaha. Już zarobiłeś na ten samochód czy jeszcze nie? Nie wpierdalaj się tam gdzie nie trzeba Techniku <_< <_< <_< <_< Czemu nie siedzisz na swoim konicie @Mikolajek1233 ? :( Będzie bił 16latka aajajajajajjajajajajajajajajaj :( nie daje rady swoim to się musi chłopaczyna wyżyć hah, aż se zwale :D

Bez pozdrowien, bo mi konto zabiorą moje jedyne kochaniutke :( Raport, że masz multi ACC poszedł.

i dobrze, że poszedł :D Swoim odpłace tylko nie na mpc a że mieszkam w Kaliszu nie ukrywam i bardzo bardzo długo miałem swoje Dane na profilu :D ponadto ja twoich nie będę udostępniał bo to dziecinada, za to cię odwiedzę :D :D :D będziesz miał dość przykre wspomnienia z tego rocznych wakacji no ale zasłużyłeś sobie na klapsa :) Co do wezwania:

bnjjfy1dcmce.jpg

Bez pozdrowień bo i tak będziesz rozjebany jak żaba :) a te twoje wezwania na mnie nie działają bo konto mam czyste, za groźby dostanę co najwyżej w zawiasach a ty stracisz te swoje kły  :)

Opublikowano

­

Wezwanie enjoj Mikołaju K. zamieszkały w Kaliszu. No podobno miałeś nagranie buhahahhaha. Już zarobiłeś na ten samochód czy jeszcze nie? Nie wpierdalaj się tam gdzie nie trzeba Techniku <_< <_< <_< <_< Czemu nie siedzisz na swoim konicie @Mikolajek1233 ? :( Będzie bił 16latka aajajajajajjajajajajajajajajaj :( nie daje rady swoim to się musi chłopaczyna wyżyć hah, aż se zwale :D a do Bomb Worka dojechałeś? :(

Odlatuję na moim magicznym smoku FuBu przez okno w stronę Polski. Yeaaah !

Nie zasłaniaj się wiekiem "kulturysto", gdybyś nie szczekał to byś nie miał tylu wrogów.

01156920831638570790.png­

Opublikowano

i dobrze, że poszedł :D Swoim odpłace tylko nie na mpc a że mieszkam w Kaliszu nie ukrywam i bardzo bardzo długo miałem swoje Dane na profilu :D ponadto ja twoich nie będę udostępniał bo to dziecinada, za to cię odwiedzę :D :D :D będziesz miał dość przykre wspomnienia z tego rocznych wakacji no ale zasłużyłeś sobie na klapsa :)

Dzięki za kolejny dowód mrał. Ty się pogrążasz nie ja ;) Więcej dowodzików, oj więcej. Jeszcze troszkę się poprowokuje i caaap

­

Nie zasłaniaj się wiekiem "kulturysto", gdybyś nie szczekał to byś nie miał tylu wrogów.

japa dominiś 45kg hiherko się odzywa ;) już skończyłeś podstawówkę czy jeszcze nie?

PATOLOGIA RAMPAPAMPAM BIEDA ENJOJ :( NIE STAĆ MNIE NA OPŁACENIE INTERNETU :( SIEDZEEEM NA PAKIECIE Z ORANGE ALBO KRADNE SOMSIADOWI NORMALNIE xD

Nie no miałem się nie udzielać, bo stracę ACCOUNT i tak czy siak :(

Cyaaa.

Opublikowano

6n3z2rvqagea.jpg nic dodać nic ująć :D

Dodać i ująć xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D :D :D :D

Opublikowano

Dodać i ująć xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D :D :D :D

w Twoim przypadku tylko ująć, zęby xD <- kolejny dowód masz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...