Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet czasu nie bylo zeby zmienic tabelke bonow 1-5 ehh

4uc581.jpg

Opublikowano

zagram lecz szkoda ze start został przełożony z dzisja na jutro no ale nic poczekamy klient jest rejestracja juz odklepana tylko on i jazda :D:D jedna rzecz która mi sie osobiscie nie podoba to bony 6 7 zrezygnował bym z tego na waszym miejscu bez róznicy czy sa one do pvp czy pvm

Opublikowano

Przecież są maksymalne wartości, chyba że gdzieś przeoczyłem, tak czy siak jak wiecie będą wchodzić maksy.

Opublikowano

Wbiję, rozejrzę się.. Aczkolwiek bonusy niezbyt do mnie przemawiają, pkt. statusu 150 + 50 w statach.. Czyli typowy BM będzie miał 250inta+250zr... Lub typowy mental będzie miał 250siły+250zr.. - przeraża mnie to :D

Opublikowano

Wbiję, rozejrzę się.. Aczkolwiek bonusy niezbyt do mnie przemawiają, pkt. statusu 150 + 50 w statach.. Czyli typowy BM będzie miał 250inta+250zr... Lub typowy mental będzie miał 250siły+250zr.. - przeraża mnie to :D

Nie masz się czego bać, są odpowiednie ABS do tego, nie pomijajcie misji, róbcie eq a nic nie będzie straszne :)

Opublikowano

Server wygląda naprawdę zachęcająco i na 100% wbiję, ale te ostatnie zbroje są takie troche c*****e ; /

Nie każdemu dogodzi się z systemem. 

Po jakimś czasie będzie aktualizacja z nowymi, będziesz mógł tą, która Ci się nie podoba śmiało przerobić. :)

Opublikowano

A nastawiłem się ze znajomymi na dzisiaj i jak zawsze coś trzeba spierdolic...

Odpalcie o 24 dziś, albo jutro z rana :/

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Przeciez all sa poprawione na maxy :)

Dzieki za zmiane tych bonusow teraz jest idealnie :)

Mam nadzieje ze to bd takie typowy easy... a nie jak gówna ktore oglaszaja sie easy a tak naprawde sa medium lub easy dla ludzi co wydali 200 zl na IS :D

Powo

Szkoda ze startu nie ma tak 15-17 ale jakos przeżyjemy 

Opublikowano

Zawitam na Starcie :D

Te bronie są z*******e 

A klasy będą wyrównane w pvp ?

Możecie dodać ssa sklepu z PO ? 

Wyrównane niby są po kilkunastu PvP, ale w razie czego zawsze będzie można balansować.

Za PO można kupić kostium losowy, anty pd na stałe, rybki dla rybaka, itemy do biologa 100+, rękawice złodzieja, PD, perły, losowy ulepszacz(perła x5, inne x2), fasolke zen x5, chińskie ogniste petardy x5, małże i takie tam.. :)

Opublikowano

Przeciez all sa poprawione na maxy :)

Dzieki za zmiane tych bonusow teraz jest idealnie :)

Mam nadzieje ze to bd takie typowy easy... a nie jak gówna ktore oglaszaja sie easy a tak naprawde sa medium lub easy dla ludzi co wydali 200 zl na IS :D

Powo

Szkoda ze startu nie ma tak 15-17 ale jakos przeżyjemy

Owszem sa maxy ale osoby ktore nie czytaly komentarzy w zapowiedzi nie maja oni o tym pojecia

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...