Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] QAbyss - Publiczny system otchłani na Twój serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uu adamku postepy w javie widze :3 coraz lepsze xD

Dzięki! :D

Tak czy inaczej, już mi Xayanix podał 1, a nawet 2 błędy, które dzisiaj poprawie :D

(Nie próbujcie brać itemów ze swojego ekwipunku  podczas otwartej otchłani. Dublują się też.

Stosunkowo myślałem że sprawdzanie ekwipunku działa też tak że własnego inventory nie możemy używać. Cóż, myliłem się :D)

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

System otchłani już dawno się pojawił, nie było go tutaj ale już dawno jest.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Z*******y plugin, takiego dobrego pomysłu dawno nie widziałem.

Przebiłeś wszystko.

Otchłań jest już od dawna na serwerze MC4U i stamtąd zostało to ściągnięte ;)

Cieszę się, że ludzie biorą z nas przykład ale gdy spojrzeliśmy na twój kod niestety zawiedliśmy się, bo wydawało się, że kod będzie porządny. o.O

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Trobol

Szczerze? Nie obchodzi mnie czy pomysł jest z jakiegoś serwera, czy nie, dałem na publikę żeby każdy miał.

Poza tym ja o otchłani zobaczyłem od jakiegoś typka, więc nawet nie wiedziałem że to od was.

Co do kodu, hmm, może byś był laskawy wymienić, co jest źle? :)

Bo gadać to każdy może, ale wypisać błędy, i co zrobiłem źle to już nie :)­

Opublikowano

No, szczerze mówiąc plugin pomysłowy. Według już samo napisanie takiego czegoś jest bardzo wymagające i potrzebujące dobrego myślenia, czego ja niestety niektórym ludziom zazdroszczę ^_^ Masz plusika :)

Opublikowano

Czołem.
Plugin sam w sobie.. c*****y..
Nadal nie rozumiem logiki Twojego myślenia.
Jeżeli naprawdę chcesz być ideałem w Polskim świecie internetów, to zrób coś
co będzie utrzymywało się przez miesiące, za chwilę ten temat wyląduje na 'x' stronie.
Jeszcze do tego, że to jest idealnie skopiowany pomysł z mc4u.
Nie mam zamiaru nanosić krytyki na Twój idealny plugin, ale mogę wytyczyć Ci
rzeczy które mi się nie podobają, czyli plugin.
Czekam na inteligentny hejt. pozdro..

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Plugin jest w porządku, ale robiąc kopie z innych serwerów daleko nie zajdziesz, ponieważ nie potrafisz sam myśleć chyba, pokazuje to nam qEss i ten plugin, jeżeli sam nie potrafisz czegoś zrobić to chociaż nie kopiuj. Jaką pomysłowością przebił skoro potrafi tylko coś skopiować.

@AdamGrzegorz
AdamGrzegorz: Szczerze? Nie obchodzi mnie czy pomysł jest z jakiegoś serwera, czy nie, dałem na publikę żeby każdy miał.
                      Poza tym ja o otchłani zobaczyłem od jakiegoś typka, więc nawet nie wiedziałem że to od was.

To potwierdza że potrafisz tylko coś skopiować. Może następnym razem zrób coś swojego.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngOsolo

Powiedział co wiedział...

"ale robić KOPIE z innych serwerów daleko nie zajdziesz".

Jeżeli dla ciebie 10 tysięcy wyś. i 600 postów w temacie to nie jest "zajście gdzieś" to pozdrawiam.

Poza tym nie ma czegoś takiego jak kopia, ja nawet na mc4u czy innych serwerach nie grałem. I tak nie gram już w mc.

Ktoś mi powiedział żebym coś zrobił, to robię i mam wyjebane czy jest to zajebany pomysł.

Nie jest już tak łatwo myślić coś, co będzie trafne w potrzeby użytkownika, i będzie w 100% oryginalne :)

Poza tym "jebie" mnie to czy ktoś już coś zrobił, ja robię to co mi odpowiada, robię to za darmo, każdy może to użyć, a wam wszystkim rybka do tego :)

ps: do minecrafta? nie, nie umiem nic wymyślić. Bo minecraft się kończy, i albo to co wymyślisz będzie c*****e, albo będzie niezbyt trafne i mało ciekawe. ;) "skopiować" pf... zobacz ile jest już pluginów (skryptów xD) na drop/stoniarki czy inne rzeczy ;P jakoś tam nic nie piszesz.

@MCBloomy

Ehh, nie będę komentował.

To jest bardzo mały plugin, nawet go nie będę pewnie aktualizował. Radzę przejść obserwować qEssentialsa który będzie zaraz na wersji 1.1 :)

Jeszcze do tego, że to jest idealnie skopiowany pomysł z mc4u.

Nie ogarniam was, JEBIE mnie to czy to jest pomysł z mc4u jak ja nawet tego serwera nie znam i nigdy tam nie byłem! ._.

Rybka wam do mojego pisania, piszę co mi się podoba, a jak się nie podoba? To nie musisz tutaj siedzieć, droga wolna, na plac zabaw pójdź czy coś.

ps: nie chce być żadnym ideałem, jebie mnie MPCForum i gimbusy na nim siedzące, piszę bo mam taką pasję, uczę się i nie mam zamiaru być "sławny" czy coś takiego bo to mija się z celem.

Opublikowano

@AdamGrzegorz

AdamGrzegorz: Jeżeli dla ciebie 10 tysięcy wyś. i 600 postów w temacie to nie jest "zajście gdzieś" to pozdrawiam.

Widzę, że dla Ciebie 10tyś wyświetleń jest całym życiem i nawet grzecznie nie potrafisz się wyrażać szczylu.

Nie potrafisz przyjąć krytyki i wymieniasz jacy to są ludzie, poza tym mówisz że siedzą tu gimbusy a sam jesteś gimbusem.

Zaprzeczasz sam Sobie, twoja inteligencja jest kipiąca. 

@Niżej

@AdamGrzegorz Brawo. Nie piszę o Tobie książki, tylko mówię jak się zachowujesz.

@.vaski

Obrażasz kogoś że ma 20lat, przynajmniej ogarnia ortografie nie to co Ty. 'bul' 

Opublikowano

@AdamGrzegorz

AdamGrzegorz: Jeżeli dla ciebie 10 tysięcy wyś. i 600 postów w temacie to nie jest "zajście gdzieś" to pozdrawiam.

Widzę, że dla Ciebie 10tyś wyświetleń jest całym życiem i nawet grzecznie nie potrafisz się wyrażać szczylu.

Nie potrafisz przyjąć krytyki i wymieniasz jacy to są ludzie, poza tym mówisz że siedzą tu gimbusy a sam jesteś gimbusem.

Nie chce nic mówić, to tak btw. nie jestem już gimbem, po wakacjach 2 technikum ;)

Tak, moja inteligencja jest bardzo kipiąca, bardzo.. xD

­

Opublikowano

@AdamGrzegorz

@Niżej

@AdamGrzegorz Brawo. Nie piszę o Tobie książki, tylko mówię jak się zachowujesz.

Jeśli jesteś WIELKIM hejterem, to ty napisz jakiś plugin? Czy tylko umiesz: sender.sendMessage(ChatColor.BLUE + "Wow"); ??

Jeżeli coś potrafisz, to opublikuj coś na MPC. Bo hejtować każdy może, a pisać pluginów nie.

@topic

Spróbuj dodać aby dane przedmioty w configu, nie mogły być w otchłani. :)

­

Opublikowano

@piotr978

Plugin jest na 1.7.X, możliwe że nie działa na 1.8 :)­

u mnie też nie zabiera diaxów wersja 1.7.2 RO-3. Jeśli możesz to zrób też kilka stron

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Nie wiem czy jest taka opcja, jeżeli nie ma to może dodaj możliwość czyszczenia otchłani komendą przez administracje serwera. Sam plugin jak najbardziej przydatny +

Opublikowano

@marekpl to była tylko opinia, chyba tego nie rozróżniacie.

Nie udostępniam swoich prac na MPC bo nie potrzebuję.

Jakoś nie widzę żebyś Ty coś udostępniał a oczekujesz tego ode mnie.

Moim zdaniem temat powinien polecieć za flamewar bo nie rozróżniacie pojęć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...