Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] QAbyss - Publiczny system otchłani na Twój serwer

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Poza tym pewnie dodam to stronicowanie, i naprawię te bugi."

"jest tych błędów trochę, postaram się coś ogarnąć"

Znalazłem błąd.
Gdy ma się w ekwipunku równe 10 diaxów to je zabiera, jeśli mam 9 to nie otwiera otchłani i pisze że muszę mieć 10 diaxów (to jest dobrze) lecz gdy mam już więcej niż 10 diaxów to otwiera mi otchłań ale diaxów już nie zabiera.
Zapewne masz zrobione by sprawdzał czy ma 10 diaxów i je zabrał, a jesli ma więcej niż 10 to się buguje i nie zabiera. Jak naprawisz to to plugin już będzie ok bo więcej błędów nie znalazłem.

@AdamGrzegorz mam nadzieję, że pluginu nie porzuciłeś, bo jest zbyt dobry abyś go porzucił, kiedy aktualizacja i poprawka błędów ?

minecraft.jpg
Opublikowano

Pluginy jest bardzo fajny napewno ktoś go użyje i chyba używa go serwer NetherSt***­

Zdrowiej szybko! :)

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Weź zrób że jak biore itemy z otchłani to można brać tak po kilka staków itemków a nie że biore 1 item i musze jeszcze raz wpisać /otchłan

Początkujący Programista // C# // JavaScript //

Twórca Gier // Android // PC - // unity

Aktualne Projekty:

DarkVision - Horror / hybryda 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

znalazłem bóg jeśli masz otwartą otchłań jeśli dasz tam item zamknie się otchłań dokładniej ta skrzynka i skopiuje ci się item prose;D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

bugi sa :0 , nestety ,jak otworzycie otchlan i trzymajac shift dacie tam jakis itemek to wam go nie przyjmie do otchlani , tylko zduplikuje ten item

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...