Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] QAbyss - Publiczny system otchłani na Twój serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierdol sie.

Tyle tylko mam Ci do powiedzenia cebulaku z mpcforum.

Nie wiem ile masz lat, 14 czy 20, ale zachowujesz sie jak 11 letnie dziecko takimi postami. Widać to już po twoim sposobie pisania. Wzieła cie cholerna zazdrosc jak zobaczyles kolejny talent na scenie MPC a jako ze sam nigdy nie nauczyles sie Javy, to szlag Cie trafia gdy widzisz kogoś, komu nie przysparza to najmniejszych kłopotów.

Piszesz ze plugin jest c*****y - podaj jakiś przykład, tak samo jak pan @Trobol i @Invi.doscraft który pisze autorskie proxy i silniki na swoj serwer.

Juz to potwierdza to co pisze wyzej, jest to typowy bul dupki kolegi, który spoufalił sie z 3 największymi idiotami minecrafta - xCrejzim, MultiSamciem i gift code generatorem, naszym tutaj maestro xXBlakeyzem sławnym 14 letnim Błażejem.

Jezeli ty chcesz miec prawo do idiotycznego hejtowania - napisz coś samemu. Tak samo jak mu tutaj radzisz - zrób cokolwiek, bo inaczej nie masz tu nic do powiedzenia.

A ja jeszcze nigdy nie widziałem cebulaka z tak wielkim bulem dupy.

Pozdrawiam polaki wieśniaki

#Vaski

PS. Plugin 10/10. Dziekuje ci ze zrobiles cos takiego publicznie.

Owszem, wraz z

@Invi@Doscraft posiadamy nasze autorskie proxy, ale niestety silników nie. ;)

Z tego co widzę plugin ma bugi, jakie to są ?

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@marekpl to była tylko opinia, chyba tego nie rozróżniacie.

Nie udostępniam swoich prac na MPC bo nie potrzebuję.

Jakoś nie widzę żebyś Ty coś udostępniał a oczekujesz tego ode mnie.

Moim zdaniem temat powinien polecieć za flamewar bo nie rozróżniacie pojęć.

720b660140_prosze_wyjsc.jpg

Nie wiem czy jest taka opcja, jeżeli nie ma to może dodaj możliwość czyszczenia otchłani komendą przez administracje serwera. Sam plugin jak najbardziej przydatny +

Okej, mogę coś takiego dodać, tylko nie wiem czy jest taki sens, jak wszystkie itemy resetują się po każym nowym czyszczeniu, ale mogę dodać :P

u mnie też nie zabiera diaxów wersja 1.7.2 RO-3. Jeśli możesz to zrób też kilka stron

Hmm, dziwne, spróbuj wgrać spigot 1.7.10. Mi działało.

Strony? Nie widzę stosunkowo sensu - popatrz w prawdziwym życiu, jak wrzucisz coś do dziury, to ona może się przepełnić :D

@Xayanix aka Ban.

Podaj mi je jeszcze raz :P

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@AdamGrzegorz sorki ale nie mogę zmienić ponieważ moja paczka pluginów jest na 1.7.2 RO-3 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@gornie12

Napewno masz dobrze skonfigurowane przedmioty?

I jeżeli jest jakikolwiek błąd, podaj mi go, ułatwi mi to naprawianie :)

tak dobrze mam wszystko ustawione i 0 błędów w konsoli jak i w logach

Opublikowano

Rozumiem że to jest sklep ale jeżeli wolno mi spytać od czego wzięła się nazwa QABYSS na polski to jest po prostu ,,q + otchłań" i nie rozumiem co ma wspólnego otchłań że sklepem chyba że to po prostu miała być nazwa własna (Czyli nic nie oznaczająca). Pozatym plugin jest świetnie zrobiony.

Opublikowano

720b660140_prosze_wyjsc.jpg

Okej, mogę coś takiego dodać, tylko nie wiem czy jest taki sens, jak wszystkie itemy resetują się po każym nowym czyszczeniu, ale mogę dodać :P

Hmm, dziwne, spróbuj wgrać spigot 1.7.10. Mi działało.

Strony? Nie widzę stosunkowo sensu - popatrz w prawdziwym życiu, jak wrzucisz coś do dziury, to ona może się przepełnić :D

@Xayanix aka Ban.

Podaj mi je jeszcze raz :P

­

Niektóre itemy (np. Enchanting Table) ma lore 0.04623523752325.

Gdy otworzysz EQ i spróbujesz wyrzucić item przez Q to wywali ci Internal Server Error i zdubluje ci sie trzymany item

ypvrNww.png

Opublikowano

Rozumiem że to jest sklep ale jeżeli wolno mi spytać od czego wzięła się nazwa QABYSS na polski to jest po prostu ,,q + otchłań" i nie rozumiem co ma wspólnego otchłań że sklepem chyba że to po prostu miała być nazwa własna (Czyli nic nie oznaczająca). Pozatym plugin jest świetnie zrobiony.

._.

Troll czy nic nie czytający typ?

To nie jest żaden sklep ._. Tylko właśnie otchłań, poczytaj sobie na samej górze krótką definicje tego...

Niektóre itemy (np. Enchanting Table) ma lore 0.04623523752325.

Gdy otworzysz EQ i spróbujesz wyrzucić item przez Q to wywali ci Internal Server Error i zdubluje ci sie trzymany item

Próbowałem na 1.7.10 wywalić item i działało, po prostu mi go dało. Kiedy tak się dzieje i podaj log z konsoli.

I kiedy to lore powstaje? Bo u mnie nigdy czegoś takiego nie było.

tak dobrze mam wszystko ustawione i 0 błędów w konsoli jak i w logach

Nie wiem, musisz mieć chyba 1.7.10.

Plugin fajny, poziom tematu słaby. 

W jakim sensie?:)

­

Opublikowano

Klikam Q kiedy jest otwarta otchłań i takie czary.

[22:43:13] [Server thread/WARN]: Failed to handle packet for /moje ajpi:40617
java.lang.IndexOutOfBoundsException: Index: 82, Size: 45
at java.util.ArrayList.rangeCheck(ArrayList.java:635) ~[?:1.7.0_79]
at java.util.ArrayList.get(ArrayList.java:411) ~[?:1.7.0_79]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.Container.getSlot(Container.java:105) ~[Fix-1.7.10.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-205-g0a049fa]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java:1520) ~[Fix-1.7.10.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-205-g0a049fa]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.PacketPlayInWindowClick.a(PacketPlayInWindowClick.java:15) ~[Fix-1.7.10.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-205-g0a049fa]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.PacketPlayInWindowClick.handle(PacketPlayInWindowClick.java:65) ~[Fix-1.7.10.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-205-g0a049fa]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.NetworkManager.a(NetworkManager.java:186) ~[Fix-1.7.10.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-205-g0a049fa]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.ServerConnection.c(ServerConnection.java:81) [Fix-1.7.10.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-205-g0a049fa]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.v(MinecraftServer.java:734) [Fix-1.7.10.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-205-g0a049fa]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.DedicatedServer.v(DedicatedServer.java:289) [Fix-1.7.10.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-205-g0a049fa]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:584) [Fix-1.7.10.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-205-g0a049fa]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:490) [Fix-1.7.10.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-205-g0a049fa]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.ThreadServerApplication.run(SourceFile:628) [Fix-1.7.10.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-205-g0a049fa]
[22:43:13] [Server thread/INFO]: moj nick lost connection: Internal server error

ypvrNww.png

Opublikowano

@AdamGrzegorz

Wybacz ale to nie był żaden troll ja naprawdę się pytałem o co chodzi z nazwą o jakiś krótki opis pluginu. Ja przeczytałem wszystko to co powinienem przeczytać wchodząc do tego tematu czyli sam temat. Co mnie mają obchodzić opinie czy pytania innych użytkowników forum? To ty jesteś zobowiązany żeby mnie poinformować o co chodzi w pluginie bo ja nie wiem i nie będe specjalnie czytać wszystkich komentarzy jak nerd tylko zaczekam aż łaskawie umieścisz opis pluginiu.

Opublikowano

@ .vaski.

Akurat co do DosCrafta to sie wypowime ze maja lillypada, a jesli chodzi o mc4u to maja bungee przerobiony bodajze :p

Opublikowano

//Nie widzę sensu dalej tutaj polemizować z dziećmi.

Top, po za tym będą w pluginie permisje dla rang takich jak sponsor, vip czy svip coś w tym stylu?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Misiu, nie denerwuj się tak ;)

Niestety nie dostaniesz żadnego skrawka naszego kodu, gdyż nie zasługujesz bym cokolwiek ci udowadniał - wejdź sobie na serwer i przetestuj ^_^

Z tego co widzę, to jesteś jakimś randomem w dodatku dzieciakiem z którym nie widzę sensu dalej polemizować <3

PS. Piter nie jest dzieckiem oraz jest na studiach informatycznych + pracuje w firmie jako programista :rolleyes:

Nie wiem co ma doscraft, bo dużo się tam zmieniło. Ale mogę Cię zapewnić, że my nie posiadamy bungee :rolleyes: tylko autorskie proxy. ;)

Top, po za tym będą w pluginie permisje dla rang takich jak sponsor, vip czy svip coś w tym stylu?

uWbbjko.jpg

@topic Póki co nie, mogę dodać że  tylko dla pewnych rang z pewnym uprawnienem będzie możliwość otwierania otchłani. Poza tym pewnie dodam to stronicowanie, i naprawię te bugi.

­

Opublikowano

Owszem, wraz z

@Invi@Doscraft posiadamy nasze autorskie proxy, ale niestety silników nie. ;)

Z tego co widzę plugin ma bugi, jakie to są ?

Myslisz ze jak zablokowales /bungee i inne komendy od niego to masz autorskie proxy? :D śmiechłem

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

plugin gunwo pisany przez 12 letniego dziciaka

juz wole se na pisac skrypt

pozdrawia pan happi

9ee11067625_kolejny.jpg

Kolejny swietny plugin, matka jest z ciebie dumna

Dzięki! :D

ps: co z tymi 50 zł za qessa? nadal mam 7 zł ._.

ps2: Tak, od dziś na posty tzw. trolli, debili, i na bóle dupy odpowiadam memami.

Więcej niż tysiąc słów.

­

Opublikowano

@AdamGrzegorz Itemki z ramek + ramki   przez ten plugin znikają

Opublikowano

Super że ktoś napisał plugin a nie te same skrypty. Możliwe że plugin wrzucę do mojej paczki.
plugin prawie taki sam jak na mc4u.pl (nie wiem czy jeszcze istnieje tam tan plugin)

PS. Mógł być naprawić te coś: diamond:0 zamiast tego w configu dać takie coś na Name: i tam można by dawać nazwę zamiast pobierać nazwę przedmiotu. Wtedy by sie nazywało ten item jak to woli i był by gites np: diamenty, perły, szmaragd itd

531001454960877632167.png

Opublikowano

@ref

@AdamGrzegorz Itemki z ramek + ramki   przez ten plugin znikają

Bo ramki to entity a nie blok, więc się usuwają.

Super że ktoś napisał plugin a nie te same skrypty. Możliwe że plugin wrzucę do mojej paczki.
plugin prawie taki sam jak na mc4u.pl (nie wiem czy jeszcze istnieje tam tan plugin)

PS. Mógł być naprawić te coś: diamond:0 zamiast tego w configu dać takie coś na Name: i tam można by dawać nazwę zamiast pobierać nazwę przedmiotu. Wtedy by sie nazywało ten item jak to woli i był by gites np: diamenty, perły, szmaragd itd

Wiem że jest podobny na mc4u (wiele osób @wyżej mi to przypomniało) ale nie taki sam. Jest gorszy, więc chyba mc4u nie ma mi to za złe :P

Chodzi Ci o ustawianie metadaty? okej.

Opublikowano

Znalazłem błąd.
Gdy ma się w ekwipunku równe 10 diaxów to je zabiera, jeśli mam 9 to nie otwiera otchłani i pisze że muszę mieć 10 diaxów (to jest dobrze) lecz gdy mam już więcej niż 10 diaxów to otwiera mi otchłań ale diaxów już nie zabiera.
Zapewne masz zrobione by sprawdzał czy ma 10 diaxów i je zabrał, a jesli ma więcej niż 10 to się buguje i nie zabiera. Jak naprawisz to to plugin już będzie ok bo więcej błędów nie znalazłem.

531001454960877632167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...