Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Włamanie na serwer, ale jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

japierdole

to jest @anty @Blezur a nie @topic

ps. minimum dla spigota 1.8 jest 200 mb (z pluginami i pelna mapa) (na 1.7 mozna na 100 mb ramu)

@topic

nie masz jakis backupow plikow?

poszukaj, moze twoj hosting tworzy backuy

Gdzie Ci k***a napisałem o spigota? Na zwykłym bukkicie wystarczy ustawic...

Co do backup to zależy jaki hosting nie każdy oferuje backup co 24h :). Ale niech napisze to powinni mu pomóc;p

@gornie12

Skończ pieszyc dzieciaku sam mnie pytałes czy nie dałbym Ci botów z serii boty na gownianych serwerach..Taka prawda bawisz się na każdym serwie i pytasz jak tam serwer gimbie.I bronisz się ze nikt Cię pod tym nickiem nie zna i kozaczes ze mogę Ci na skoczyć bo nikt tw serwa nie zna a chętnie go dam aby zajęli się konkurenci (n9.csrv.pl)...

@topic

Co do kukubaczkuff itp.

DDOS - zapewne podczas zabezpieczali się. A masowy atak dla pl policaj bd trudny do wyłapania. Posiadam gdzieś IP zbuckiego i z pomocą policji i dowodami namierzycie go i wygracie sprawe. CENTRUM TECHNOLOGII IP.

Co do DDoS wystarczy poprosić dany hosting o sprawdzenie IP z jakich były ataki + ew. zablokowanie owych adresów ip w celu wyeliminowania ataków albo jeszcze poprosić o monitorowanie czy nie ma jakiś ataków ;p 

Pozdrawiam Easy.

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...