Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ApoMU | Season 6 ep3 | Exp: x100 | Drop: 25 |

apomu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DLACZEGO NIE DA SIĘ WBIĆ NA SERWER? I LICZNIK ONLINE NA STRONIE KŁAMIE. NIE ŁADNIE TAK OSZUKIWAĆ GRACZY!!

CO SIĘ DZIEJE Z SERWEREM??

Rób z siebie idiotę dalej :) Widząc twoje zdjęcie nie wiem z czego jesteś taki dumny i zadowolony. Wyglądasz jak totalny leszczyk, który jest odrzucony przez towarzystwo i chyba lekko bity w szkole.. Robisz z siebie nie wiadomo kogo swoimi dennymi postami :)

Wbiłeś na inferno, nie miałeś życia 24/7  twój kolega z gildii Cię zabił i zmieniłeś nick na "iksikCWEL" i skończyłeś grę. Jesteś naprawdę pierdolnięty. 

Zajmij się szukaniem kolegów, bo w sieci Ci się to nie uda j****y parcelu :)

Idź liż dupe rebece bo chyba w ten sposób próbujesz być fajny, a pisząc do niego na gg gość wgl Cię nie zna, a chwalisz się o czym ty z nim nie gadałeś. 

Pierdolnij się gościu w ten łeb i skończ trolować, i jedź na narty, bo w kasku Ci do twarzy.

@@ Dodam jeszcze, że serwer nie wystartował a ty już wysłałeś 20 zł do webshopu, nie wiem w jakim celu ^^ A serwer nie wystartował ^^

Opublikowano

Pan allien niech się lepiej pochwali jak na friends mu sprzedał się ruskim za scepter i Cape które mu kupili w web shopie :) mam nadzieje ze spotka Cie kara, choć już i tak zostałeś ukarany przez los

Opublikowano

Bardzo prosze Administracje o wypowiedzenie sie co jest/bedzie z serverem --od wielu wielu godzin niemoge wbic na serva a strona pokazuje ze jestem .Rozumiem ze jestescie caly czas atakowani ale ja tez niemoge caly czas siedziec przed kompem chcac wbic.

Opublikowano

kazdy chce pograc i zastanawia sie kiedy bedzie po problemie ale aby rozwiazac problem potrzebny jest czas, wiec im go dajmy.

A te zakompleksione gowna co atakuja serwer do piwnicy bym zamknął  i raz na tydzien bym dal zrzec 

Opublikowano

Pan allien niech się lepiej pochwali jak na friends mu sprzedał się ruskim za scepter i Cape które mu kupili w web shopie :) mam nadzieje ze spotka Cie kara, choć już i tak zostałeś ukarany przez

poszczególne

Masz u mnie plusa ;D

Opublikowano

Niewiem czemu sie smiejesz ludzie stracili mase czasu angazowali sie w gre . Ja troche sie unioslem w poprzedniej wypowiedzi no coz bywa. Prosilbym Administracje aby przy nastepnej edycji wyrownali sznse bicja goldow bo tak tylko poisonem ubijali je a wiec magowie,pozatem shadow bug pt spowodowal ze ludzie bili solo na spotach blokujac je kiedys banowano za nieraportowanie tego buga.Myle ze to jeszcze niekoniec chodz niejest latwo ani administracji ani graczom zycze powodzenia

Opublikowano

słuchaj ja też starciłem kupe czasu na wyexpienie 2 postaci i dostałem bana uprzedzaliśmy że tak to się skończy a ludzie grali dalej ;) niema sie co przejmować będzie nowa edycja :D:D:D

Lepeij wbijajcie na nowy serw otwarcie za 30min Mu Elelemntal : http://classic.playmu.net/ptbr/przynajmniej długo postoi!

Opublikowano

Serwer wcale nie upadł wiec spokojnej :) co do zabijania goldow przecież w barze w Lorencia są poison bull ringi każdy może ubić złote, wystarczy czytać ogłoszenia i forum :)

Opublikowano

Serwer od początku był wielką klapą zapraszam na serwer MuElemental, gra tam 350+osób dużo polaków z ApoMu nowy serwer równe szanse!!!!!!! Admin ApoMu to debillllllllllllllllllllllllllllllllll.

Opublikowano

Nie dorosły tylko nielubie takich typków jak ty ludzie ci wpłacali za VIP a serwer padł jesteś zwykłym złodz...em.

Jak go nie lubię tak tu ma racje ;3

Opublikowano

A ja czekam na nowa edycje -lepiej zabezpieczona jesli tak mozna-pozatem faktycznie na muelemental gra sporo graczy stad ja tez ale wole apo-sugeruje przyjzec sie pewnym pomyslom stamtond sa dosc fajne a Ty Tryku zalozyles tam wlasna @ w ktorej jestem zapraszasz wszystkich ale tak naprawde grasz tylko z paroma osobmi i to wtedy jesli Ci expa niezjadaja pozatem brazole sa nie do ruszenia i polacy nic tam nieznacza ^^ to tyle

Czekam na nowa edycje pozdrawiam Administracje ktora wlozyla naprawde serce i czas w server ( no coz jak zawsze rebeka ) :( .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...