Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ApoMU | Season 6 ep3 | Exp: x100 | Drop: 25 |

apomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wystartował 5.04 2015 w Maju ruszają nowe Eventy

9e6b.png

Nazwa serwera: ApoMU

Max il. Graczy Online: 300

Godziny działania: 24/7

Strona serwera: Strona Główna

Forum serwera:Forum

uxs3.png

Wersja: Sezon 6 Epizod 3 Premium

Exp: Pvp / Vip

100X / 110x

Drop: Pvp / Vip

25% / 30%

Bless Bug: Off

HP Mobów: 100%

Reset: 400lvl

Staty: Kasują się po resecie

Punkty po resie: 300punktów do rozdania po resecie.

Max Staty: Nie

90rr to max Res, 27000 pkt do rozdania na max statach (przy 3GR 90rr i 400lvl).

Grand Reset na 90 rr- po  Grand Resie postać zostaje cofnięta do 10 resa i otrzyma 400pkt za każdy kolejny reset

-po drugim Grand Resie postać zostaje cofnięta do 10 resa i otrzyma 500pkt za każdy kolejny reset

-po trzecim Grand Resie postać zostaje cofnięta do 10 resa i otrzyma 600pkt za każdy kolejny reset

Maxymalna ilośc Grand Resów na postaci to trzy

Eventy: Tak

Zen Party Bug: Nie

Patry Exp: Tak

Potion Bug: Nie

Gildia: 150 LVL

MG: 220 LVL

DL: 250 LvL

SUM: 280LvL

RF: 300LvL

Max level Itemka: +15+28

Kasowanie Postaci: do 100lvl'a

Serca etc: Tak

X-Shop: Nie

o9g3.png

DK: 5/6

DW: 5/6

Elf: 5/6

SUM: 5/6

MG: 7

DL: 7

RF: 7

a273.png

+10: 75 (+Luck: 85 )

+11: 65 (+Luck: 75 )

+12: 55 (+Luck: 65 )

+13: 45 (+Luck: 55 )

+14: 35 (+Luck: 45 )

+15: 25 (+Luck: 35 )

yk39.png

Golden Goblin: co 12h

Golden Titan: co 12h

Golden Dragon: co 12h

Golden Lizard: co 12h

Golden Tantalos: co 12h

4lw6.png

* Blood Castle *

* Devil Square *

* Chaos Castle *

* Castle Siege *

* Castle Deep Event*

* CryWolf *

* Nightmare *

* Raklion Event *

* Kundun *

6dlo.png

Client w dziale Download na stronie serwera

bw2p.png

Administrator Serwera:

Clever

Jereziah

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacząłem grać dziś rano. Serwer całkiem przyzwoity , dostałem pomoc na start w postaci zen i itemów z wypadajek. Bardzo miło zaskoczył mnie kalendarz eventów na cały miesiąc maj - spotkałem się z tym kiedyś na serwerze globalnym i cieszyło się to sporym zaintersowaniem. Zastanawia mnie tylko fakt kiedy odbędzie się pierwszy cs? Jeśli ktoś chce dołączyć do nowej gildii zapraszam nick w grze GooDay2Die .

Opublikowano

Gram na serwerze od samego początku i na przekór wszystkim negatywnym komenatarzom... Polecam każdemu, kto lubi powolne zdobywanie kolejnych poziomów, ciężki drop itemów i genialną zabawę, nie polegającą tylko na staniu AFK na spocie :) Świetny kontakt z Administracją. Szybkie działania z ich strony. Dodatkowym autem będzie świeżo dodany "Eventowy Maj", czyli prościej mówiąc, miesiąc pełen eventów takich jak "licytacje", "zwiększony drop", "zwiększony exp" czy "zwiększona ilość mobów na spotach" ! Oczywiście, jak przy każdym serwerze, wystąpiły pewne zgrzyty, które mogą zniechęcić, ale były one spowodowane tylko i wyłącznie brakiem dojrzałości co po niektórych osobników.
Tak więc krótko i na temat... Serdecznie zapraszam na serwer Apo Mu ! Jeżeli trud, by dobyć się naprawdę porządnych itemów i kilku ładnych resów Cię satysfakcjonuje... To jest do serwer dla Ciebie ! :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Wprowadzenie eventów cyklicznych to bardzo fajne posunięcie , mam nadzieję że wszystko wypali tak jak jest planowane. Ja także gram tutaj od startu i zdaje sobie sprawę że ilość resetów może zniechęcić potencjalnych nowych graczy, nie mniej jednak w top 20 można wbić w ciągu 7-8 dni i nie jest to problem ;) starzy gracze na pewno pomogą jeśli chodzi o itemy czy zen a i po resie chętnie wezmą nowych w party ;)

Opublikowano

super atmosfera na servie, bardzo latwy kontakt z administracja. Jezeli ktos szuka spokojnego i przyjemnego servera to ApoMu bedzie idealne. polecam

Opublikowano

CZY JEDYNYM SPOSOBEM NA POZYTYWNA ILOSC KOMENTARZY JEST CJAGLE USOWANIE INNYCH WPISOW MALO POZYTYWNYCH TO JUZ 3 RZY USUNIETO WCZESNIEJSZE KOMENTARZE . JESLI KTOS MA GRAC TO MU NIEBEDA PRZESZKADZALY NIEPOZYTYWNE KOMENTARZE INNYCH GRACZY . WYGLADA TO DOSC DZIWNIE A RACZEJ SZUKANIE ZA WSZELKA CENE POZYTYWOW A POCO GRA TO JAK ŻYCIE RAZ DOBRZE RAZ ZLE. ^^

Opublikowano

Na przyszłość zanim się wypowiesz to zorientuj się w ogóle o co chodzi. Poprzednie publikacje zostały usunięte przez moderatora ze względu na flaming urządzony przez trolli, którzy zostali zbanowani na serwerze. Usuwanie publikacji było inicjatywą moderatora tego działu i administracja ApoMU nie miała na to wpływu. Po drugim usunięciu publikacji, nie ukrywam, że trochę zirytowany, porozmawiałem z moderatorem tego działu i zapewnił mnie, że kolejny raz publikacja nie zostanie już skasowana a regulamin zostanie poprawiony aby w przyszłości eliminować osobników, którzy wypowiadają się nie zgodnie z prawdą na temat serwera tylko i wyłącznie w celu oczernienia go z zemsty za bana. Polecam przeczytać raz jeszcze regulamin działu i zaznaczam, że poprzednie publikacje zostały usunięte bez wiedzy a tym bardziej zgody kogokolwiek z administracji ApoMU.
Pozdrawiam

Opublikowano

Zapraszam wszystkich serdecznie na serwer, już niebawem masa eventow z którymi można się zapoznać na stronie serwera. Nowi gracze na pewno dostaną pomocna dłoń od starych wyjadaczy :)

Opublikowano

Tryku - kolejny Twoj bez konstruktywny komentarz , Twoje opinie są zawsze niepodparte żadną argumentacją. Może jesteś kolejnym z listy zbanowanych trolli? 

Niech każdy sam wejdzie i spróbuje pograć na serwerze, a gwarantuje że lwia część z was nie będzie żałowała

Opublikowano

Nie popieram takiego zachowania typu "nie graj", ale ze swojej strony również nie polecam. Kto grał na tej edycji i poprzednich, to wie dlaczego.
Były tworzone parę publikacji, z racji niewygodnych komentarzy lądowały do śmietnika. Pozdrawiam i polecam zapoznać się z historią tego serwera.

PS: Mirku wiem, że zaraz będzie kontra z Twojej strony. W końcu top1 musi pozyskać graczy, aby serwer nie zamknęli.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kohe - przede wszystkim warto zapoznać graczy z czym były związane problemy serwera. Jeden z graczy dostał bana i atakować serwer ddos. Problem został zazegnany i gracze wracają. Nie mkw tez ze nie wygodne publikacje były usuwane gdyż usuwal je moderator działu blacha ze względu na trolling ze strony rebeki także najpierw zapoznaj się z tematem. Co do tego ze chce pozyskać graczy żeby serwera nie zamknęli - oczywiście ze wole aby grało więcej ludzi to fakt, nie mniej jednak obecna liczba mnie satysfakcjonuje. Mam swoją ekipę z którą gram i nie boję się że serwer padnie bo wiem ze jest opłacony, a jak będzie trzeba to sam pomogę w jego opłaceniu bo w przeciwieństwie do Ciebie i wielu graczy potrafię tez coś dać od siebie a nie tylko narzekać. Gdybyś nie dostał bana jestem pewien że grał byś z nami do dziś, pozdrawiam

Opublikowano

Mirku mam dwa konta na Apo, mimo że jedno zostało zbanowane, to grałem drugim, więc nie odszedłem z serwera ze względu na bana, bo miałem czym grać. Zakończyłem swoją grę tutaj dzień przed startem InfernoMU, bo patrząc na liczbę online, mnie nie satysfakcjonowała liczba "50", gdzie realnie było może 20 aktywnych graczy. A więc Twója dedukcja jest trochę nie na miejscu uważając że zakończyłem gre w dniu bana i bezpodstawnie wypowiadam się odnośnie Apo. Zanim odszedłem z serwera oddałem swoje itemy "PanMichał", a mianowicie panty i wingi 2lvl.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może i tyle osób grało wtedy jak odchodziłeś , teraz gracze zaczynaja wracac.  Realnie jest kolo 40 osob aktywnych to fakt ,ale na inferno nie gra wiele wieęcej bo kilku graczy ma po 5 kont aktywnych w celu zbierania kredytow a duzo osob ma odpalone 3 ;) Apo nie jest serwerem idealnym i tu sie z Toba zgadzam w 100% nie mniej jednak nie można mówić że jest to serwer fatalny. Atmosfera jest dobra , ustawienia są zblansowane świadczy o tym różnorodność klas w top 10 (nie ma dominacji jednej klasy - jak to miało miejsce poprzednio) , jedynym minuse byly ataki ddos które zostały zażegnane a obecnie brakuje tylko 100+ online do perfekcji ;) może mam nie do konca obiektywna opinie z racji tego ze jestem do apo przywiazany ale uważam że każdy gracz który tu wejdzie zostanie na trochę i serwer mu się spodoba

Opublikowano

Serwer ma swoje plusy i minusy co nie znaczy, że mi się nie podobało. Cała konfiguracja serwera jest jak najbardziej świetna i grałbym dalej gdyby było więcej online. Rebekka zrobił swoje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dlatego trzeba właśnie ściągnąć ludzi bo serwer ma perspektywy ;) sporo nowych zaczęło u mnie w gildii mam z 5-6 nowych którzy zapowiadają dłuższą grę , juz nawet 80 online było przedwczoraj, także myślę że kwestią czasu jest fakt iż dojdzie do 100 online bo ludzie przekonają się że warto poświećic swoj czas i tu zagrac,

Jesli ktos potrzebuje kasy itemkow na start prosze o pm w grze

nick ProBSB

Opublikowano

Jakby każdy tak myślał, że "wbiłbym jakby było więcej online" to żaden serwer nie miałby racji bytu, bo ktoś musi być tym "pierwszym" czy "drugim" - tylko od Was zależy, czy dołączycie do gry teraz i zaczniecie zabawę wcześniej czy później będziecie żałować, że tak późno :) Prosiłbym też aby nie robić flamewarów w temacie który serwer jest lepszy - apo czy inferno. Każdy z nich ma swoje wady i zalety a mi osobiście zależy aby każdy serwer MuOnline się dobrze rozwijał i aby świat o tej grze nie zapomniał więc dyskusja o dwóch zupełnie innych serwerach (chodzi o ustawienia) jest bezcelowa. Jak najbardziej zapraszam na serwer - dołączcie teraz coby później nie żałować :)

Opublikowano

A jeżeli chodzi o kwestię nadrobienia lvl , to wszystko jest do zrobienia ;) część ludzi z top nie gra , wystarczy dobre 3 osobowe rasowe party + vip i można śmiało wskoczyć do top 20 w ciągu tygodnia. 

Przypominam że już w piątek rusza kalendarz eventów - na inaugurację exp i drop +10 w dniach 1-3 maja , także można to wykorzystać w celu lepszego wystartowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...