Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ApoMU | Season 6 ep3 | Exp: x100 | Drop: 25 |

apomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalony został cherry blossom event. Każdy ma teraz szansę na wydropienie exc setu z k3,4 i 5 , które są nagrodą za zgromadzenie 255 kwiatków. 

Zapraszamy

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj o polnocy wszystkie spoty w devias/atlans1/lt1-3 podwojone - swietna okazja na start - zapraszamy

a Ty to jakiś admin/gm że tak o wszystkim informujesz?

Po co na tym serwerze grać znowu coś rebbece odpieroli i po ptokach.

Opublikowano

Shady

wystarczy uwierzyć ze będzie dobrze, widzisz tyle razy atakował, obroniliśmy się, skasował bazę, pliki, Windowsa, obroniliśmy się, atakuje nas DDosami, również się nie poddajemy i się bronimy :)

Więc głowa do góry, ściągaj clienta i zaczynaj grać :D

Zapraszam na serwer ! :)

Opublikowano

a Ty to jakiś admin/gm że tak o wszystkim informujesz?

Tak, a o co chodzi?

Chyba dobrze, że informuje o takich rzeczach, bo jeśli chociaż jedna osoba dzięki temu zacznie grać na serwerze to już jest sukces warty "poświęcenia"

Co do rebekki to nie ma co poruszać tematu - serwer dalej stoi, 80+ online także zapraszam

Opublikowano

Shady

wystarczy uwierzyć ze będzie dobrze, widzisz tyle razy atakował, obroniliśmy się, skasował bazę, pliki, Windowsa, obroniliśmy się, atakuje nas DDosami, również się nie poddajemy i się bronimy :)

Więc głowa do góry, ściągaj clienta i zaczynaj grać :D

Zapraszam na serwer ! :)

Tak, a o co chodzi?

Chyba dobrze, że informuje o takich rzeczach, bo jeśli chociaż jedna osoba dzięki temu zacznie grać na serwerze to już jest sukces warty "poświęcenia"

Co do rebekki to nie ma co poruszać tematu - serwer dalej stoi, 80+ online także zapraszam

Bardzo dobrze, wbijam!

Opublikowano

Ja ze swojej strony służę pomocą w postaci zen itemow na start, myślę że reszta wyjadaczy tez na pewno nie przejdzie obojętnie obok nowego gracza %)

Opublikowano

Widzę że ktoś znikł z administracji na kogo miałem uczulenie, może i zawitam :D

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Hahaha xD tak Panie tramp, teraz Jere stara się trzymać wszystko w ryzach no i pomimo utrudnień jakie funduje rebeka serwer dalej stoi. Pamiętam 3 tygodnie temu jak rebeka dostał bana ludzie dawali nam max 3 dni :) mimo trudności wszystko ma się dobrze i nie zanosi sie na prędki Res acc gdyż ustawienia są bardzo interesujące

Opublikowano

Mirek, wiesz jak jest. Serwer tworzą ludzie. Administracja też ma dużo do tego jak ludzie odbierają serwer. Można powiedzieć że kiedyś byłem w składzie zajmującym się serwerem po fuzji Apo + AllStars. Od samego startu nie za bardzo lubiłem 2 osobników. Były to osoby nieodpowiednie na miejsce GM'a. W każdym razie jak mówiłem - może zawitam jeżeli ich nie ma :D

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Myślę że się nie zawiedziesz ;) gra tu naprawdę masa ludzi z tzw" starych czasów". Mało nowicjuszy co sprzyja atmosferze na serwie. 

Jeśli będziesz potrzebował pomocy pm w grze ProBSB

Opublikowano

Myślę że się nie zawiedziesz ;) gra tu naprawdę masa ludzi z tzw" starych czasów". Mało nowicjuszy co sprzyja atmosferze na serwie. 

Rozumiem, że nowicjusze  <według ciebie> psują atmosferę na serwerze ?

Phi ....to nie wchodze  ^^, bawcie się sami   -_-

Opublikowano

Ela - nie miałem tego dosłownie na myśli, nie mniej jednak dla kogoś kto spędził przy tej grze pare-parenaście lat miło jest spędzić czas z ludźmi któymi grał 8-10lat temu, z ludźmi którzy mają pojęcie o grze. Może źle tu użyłem słowa nowicjusze, bo tacy jak sama mówisz są również potrzebni  - powinno być gimbusy  - więc jeśli CIę uraziłem to wybacz ;) 

Opublikowano

Wróciłem na server po przerwie i gra sie naprawde zajebiscie, nie ma obecnie nic lepszego, polecam ten serwer. Jest pare - typu czeste dc(teraz od 4 rano gs wisi) ale to nic, ustawienia serwera sa całkiem w pytke.
Zapraszam na serwer !(po odwieszeniu gs :P)

Opublikowano

Mozna wbijac, oby mniej takich problemow bylo.

@edit: 
jednak tylko na stronie on.

@edit2: 
Wbijac :)

Opublikowano

30 online z czego unikalnych uzytkownikow pewnie z 18. Nie ma nawet po co robic CS'a. Czas chyba na restart  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...