Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwera nor*i.sf

GILUxDILU

Poradnik  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam zrobić poradnik, jak odpalić te pliki na localhoście?

• Tak
      48
    • Nie
      12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Mr.Kakarotto

wybierz baze danych, a @DoDomeno - skonfiguruj odpowiednio pliki index.php i clinet_cfg.php..

To by nic nie działało -_-  A tak to wgl. próbowalem juz.

Jest jakaś napewno inna tego przyczyna tylko jaka ?

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

no i ktoś wie jaka  jest przyczyna tego że tylko czarny ekran widać na stronie serwa bo próbowałem na all plikach  i to samo na localhost i na innych hostingach 

zxc

Opublikowano

Kiedy rejestruje nowe konto na swoim serwerze (pliki Norberta) to gdy już podaję login, email, hasło oraz akceptuje regulamin, wyskakuje mi błąd, a dokładniej: "Problem połączenia z serwerem głównym [Local_Fantasy] Odswiez strone za 2 minuty Komentarz: Synchronizacja serwera."

65828035440412630561.jpg

Opublikowano

Wszystkie tabelki wgrywałem do bazy, a połączenie z bazą jest (wszystkie dane na pewno są wpisane poprawnie), ale zgodnie z poradami spróbuję na innym hostingu, a dokładniej na blutu.pl.

PS. Mam jeszcze takie pytanko, jak zmienić te odnośniki u góry typu: Regulamin, SMS Shop itd. oraz te logo po środku tych odnośników "Norberts" ?

Opublikowano

Powiem Ci tak: Jak nawet żadnych plików serwerowych nie umiesz uruchomić to nie bierz się za zakładanie serwera, po co kolejne gotowce?

P.S Pisz gg: 41080612 może dam radę jakoś pomóc.

logo.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...