Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwera nor*i.sf

GILUxDILU

Poradnik  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam zrobić poradnik, jak odpalić te pliki na localhoście?

• Tak
      48
    • Nie
      12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2aa09c-1430387360.png

zmień index.php i client_cfg.php na inny, te, co są w plikach są jakieś zjebane

podmieniłem i działało bez problemów

Hejo

Opublikowano

zmień index.php i client_cfg.php na inny, te, co są w plikach są jakieś zjebane

podmieniłem i działało bez problemów

To już nie moja wina, że pliki jak i ich pseudo twórca(czyt. złodziej) są lekko upośledzeni.

Jeśli nie wyś. się strona, wklejcie index/client_cfg z plików Jessiego albo Tulyity. Powinno pomóc.

Opublikowano

To nie działa z sfgame555.swf ;( 

Uruchom pliki na Google Chrome, lub wgraj sfgame534.

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Bardzo fajne pliki lecz dziurawe, sporo błędów. Lecz podzięki za wstawkę :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ahoj poradil by mi někdo  vse de ale kdyz kliknu na ten portal tak my to napise chyba spojeni :(

English please :)

Opublikowano

Dziwnym trafem jak autor pisze "tworca" tych plikow nie zaprzecza uploadu ich a wrecz pomaga user'om. Wiec co tutaj jest nie tak?

Opublikowano

@Mr.Kakarotto

Nie wybrałeś bazy danych do której ma być to wgrane...

thx zadziałało ale   mam czarny ekran nic niema na serwie może to że jest na localhost wszystkie pliki jakie są na mpc testowałem i na wszystkich mam czarny ekran

zxc

Opublikowano

Też mam czarny ekran na wszystkich plikach.Dlaczego ?

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...