Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Hard] Alexandrine.pl [Zapowiedź]

GILUxDILU

Alexandrine  

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chciałbyś aby taki serwer powstał?

• Tak
      65
    • Nie
      9
  2. 2. Czy chciałbyś aby były w nim systemy takie jak: obóz, itemshop, loteria etc?

• Tak
      53
    • Nie
      21
  3. 3. Czy 250 grzybów na start to dobra liczba?

• Tak
      37
    • Nie
      37

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Norbertsons

Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni?? Dwie osobowości czy coś w tym stylu??

Najpierw hejtujesz Gila, cały team i serwer, a później propsujesz... (?!)

@GILUxDILU

No, no, jestem pod wrażeniem :)

Szczerze? To chyba będzie jeden z lepszych serwerów na skalę europy :D

Chyba jeszcze na żadnym nie było pomocników, wiedźmy, wojen gildii oraz lochów.

W takim razie porządnie się zastanowię nad wypuszczaniem swojego serwera, bo widzę, że to chyba nie ma sensu :p

Opublikowano

Zobaczymy co z tego wyjdzie. WG rzadko spotykana rzecz, więc jestem ciekaw efektu końcowego. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Nie mogę się doczekać otwarcia! Mam nadzieję, że Gilu zastosuje coś Autorskiego jak to zawsze robił  <3

Opublikowano

Wszystko będzie autorskie od Gila :)

Przecież wiem, dziwnie to ująłem. Chodziło mi o to aby zastosował coś czego jeszcze nie było :D

Opublikowano

Uwaga!

Alpha testy zostały uruchomione! Wiele rzeczy nie działa jak np. panel admina, kontakt, kilka podstron. Niektóre są także nie skończone jak obóz czy itemshop, ale udostępniamy Wam wczesną wersje, abyście mogli na bieżąco widzieć co się dzieje oraz zgłaszać nam wszystkie błędy.

Adres: http://alexandrine.pl/

Proszę o zgłaszanie błędów w tym temacie!

Opublikowano

Co do Itemshopu to radziłbym zrobić stałe zaczepienie paneli po bokach, a środek ruchomy. Wygodniej by się przeglądało :) No i jakoś kolory mi nie pasują.

Opublikowano

Ruszyła beta jakaś?

Przeszkadzają trochę te okienka po bokach. Miło by było jak byście dali opcje wyłączenia/minimalizacji ich.

Na chacie w opcjach przydało by  się "ignoruj".

2sbu2dv.png

Opublikowano

Nw czy tak ma być ale te informacje po bokach strony strasznie przeszkadzają. Dobrze by było jak byś je usunął. Nie mniej jednak widać że robota profesjonalna.

Opublikowano

Ruszyła beta jakaś?

Przeszkadzają trochę te okienka po bokach. Miło by było jak byście dali opcje wyłączenia/minimalizacji ich.

Na chacie w opcjach przydało by  się "ignoruj".

Nw czy tak ma być ale te informacje po bokach strony strasznie przeszkadzają. Dobrze by było jak byś je usunął. Nie mniej jednak widać że robota profesjonalna.

Okay, dodam opcję Pokaż/Ukryj. Na większych monitorach nie ma problemu z tymi tabelkami.

Nie działa kasowanie kont?

Zaraz sprawdzę, jeśli nie działa to znaczy że jest wyłączona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...