Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

na co byście wydali 2000

Moysei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma nic ciekawego za 2k wiec pewnie kupilbym jakies 2-3 gry na plejke, reszte bym rozjebal na alkohol i narkotyki albo jakies ciuchy

x

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@BesiaZWiadowic ty zbocz*ncu wypier**** z tego forum! Co Ci w bani siedzi jak Ciebie rodzice wychowali? Lol. Co ty mu proponujesz? AIDSA sie nabawi jeszcze. Lol jaki ty jestes niewychowany.

Opublikowano

@BesiaZWiadowic ty zbocz*ncu wypier**** z tego forum! Co Ci w bani siedzi jak Ciebie rodzice wychowali? Lol. Co ty mu proponujesz? AIDSA sie nabawi jeszcze. Lol jaki ty jestes niewychowany.

Hipokryzją jest mówić o wychowaniu samemu ukazując jego braki ;) a co do dziwek to nie wiem co w tym takiego złego. a co do aidsa to z tego co wiem prezerwatywa może przed nim ochronić, ale co ja tam wiem będac prawiczkiem :P

@top

Ja kupiłbym sobie Fotel za 1000 zł jakiś w c**j wygodny, Dysk ssd za około 300 zł, myszkę za 100 zł, Słuchawki douszne za 100 zł i za resztę kupiłbym jakieś mangi

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ja kupiłbym sobie Fotel za 1000 zł jakiś w c**j wygodny, Dysk ssd za około 300 zł, myszkę za 100 zł, Słuchawki douszne za 100 zł i za resztę kupiłbym jakieś mangi

Hipokryzją jest mówić o wychowaniu samemu ukazując jego braki ;) a co do dziwek to nie wiem co w tym takiego złego. a co do aidsa to z tego co wiem prezerwatywa może przed nim ochronić, ale co ja tam wiem będac prawiczkiem :P

Hehe spokojnie ja sobie trolla cisne ;/. Co do tego AIDSA mozna dostac bo prezer... chroni tylko w 99% a 1% zawsze pozostaje. Wg mmie to nie do pomyslenia. Brak honoru i poczucia wlasnej wartosci... Jak na takie cos mozna pojsc. Pfff zygac mi sie chce

Opublikowano

Hehe spokojnie ja sobie trolla cisne ;/. Co do tego AIDSA mozna dostac bo prezer... chroni tylko w 99% a 1% zawsze pozostaje. Wg mmie to nie do pomyslenia. Brak honoru i poczucia wlasnej wartosci... Jak na takie cos mozna pojsc. Pfff zygac mi sie chce

nie kazdy wyznaje takie wartosci jak ty. Przykladowo, dla mnei seks jest tylko zasopkojeniem wlasnych potrzeb. Powinieneś tolerować to, ze inni mogą mieć względem tego inne podejście ;) a co do tych procentów to wiesz, jak ruchasz to też jst ten 1%, że guma pęknie i będzie dziecko ;) Wszystko niesie ze sobą oprócz pozytywnych korzyści też cierpienia, czy jak to nazwać..  

XrgAYyk.png

Opublikowano

Hmmm, pewnie jakiś fotel, bo stary już wbija się powoli w dupe, albo jakiegoś fajnego gtxa ^^ Albo w końcu wallscrole/plakaty które już kupuje pół roku i nie chce mi się ich nadal zamówić xD

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Guwno Justinka jest na allegro wienc prawie by mi starczyło jeszcze bym obciongnela komus i bym miala   <3  <3  <3  <3  B)  B)  B)  B)  :D  :D  :D  ;)  :P  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :)  :)  :)  :)

Opublikowano

Kupił bym  kilka gier które  mam zamiar  kupić

Jakieś Mangi

Monitor

i wymienił  płytę główną i procka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...