Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

na co byście wydali 2000

Moysei

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale pytanie. Ja wydałbym w pierwszej kolejności na skompletowanie domowej siłowni, potem na TV, jakiś jednoślad, konsolkę. Zapytaj się jeszcze o to co masz zjeść na kolację, kiedy masz iść się wysrać... W sumie o co ja się czepiam, w dzisiejszych czasach nie o takie rzeczy ludzie pytają :))

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Ja bym wydał pewno w kurs DJ'ski, a jeżeli nie, to bym kupił sobie lampę błyskową zewnętrzną, kilka kart SD, może by mi zostało na obiektyw do portretów. Szybko by mi się zwróciło, po 3 weselach. ;p

Ty natomiast możesz albo zainwestować w PC'eta, za to możesz go konkretnie skonfigurować, jakiś samochód, w sumie wszystko leży w Twoim polu zainteresowania, kup to co Ci powinno się najbardziej przydać do życia codziennego, albo coś na czym wiesz że Ci się zwróci kasa, i w dodatku zarobisz.

[*]

Opublikowano

Na alkohol i prostytutki :D. Prosisz nas o pomoc w zainwestowaniu dwóch kafli czy od tak na co byśmy wydali? Jeśli masz mocnego kompa, konsole i wgl jesteś bogaczem i  nie musisz dokupować takich sprzętów to możesz sobie zostawić je na czarną godzinę, albo roztrwonić na imprezach. ( Polecam drugą opcję xD)

Opublikowano

Po co na siłę wydawać? Nie lepiej trzymać i zbierać dalej i wydać wtedy kiedy byłoby coś potrzebne?

No ale jeżeli bym dostała tak o 2k to bym pewnie sobie jakieś ciuchy kupiła. 

Opublikowano

Zbierał na wyprowadzkę z chaty.. z dala on rodziców jak najdalej .. (zresztą mam 2k i nadal zbieram..) 

Opublikowano

nwm, może rower za 1200 zł, a 800 na jakiś telefon?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Ja bym wydał 1700 zł na instytucje charytatywną a za 300 nwm xD

Nie zajmuje się już minecraft'em i programowaniem pod niego. 

Masz dla mnie coś ciekawego? A może masz pytanie? Pytaj śmiało!

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

Wydała bym książkę, oddała bym część kasy na schronisko dla zwierzaków, zapisała bym się na jazdę konną plus kupiła jakieś prezenty rodzicom. 

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...