Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

na co byście wydali 2000

Moysei

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydała bym książkę, oddała bym część kasy na schronisko dla zwierzaków, zapisała bym się na jazdę konną plus kupiła jakieś prezenty rodzicom. 

Może wystarczyłoby jeszcze na korektora do tej książki.

Pomnożyłbym (lub nie) hajs na betach w CS.

Opublikowano

Osobiście bym wpłacił to na konto i zbierał dalej, patrząc jak tamto zaczyna już powoli sobie procentować.

Opublikowano

splacilbym ostatnie 2 raty za auto i na wakacje bylbym na 0.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Dołożyłbym do cross'a, albo kupił części do komputerka.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

My tu raczej nic Ci nie pomożemy. Nie wiemy czego Ci potrzeba, co masz a czego nie. Jak nie wiesz na co wydać to zostaw i zbieraj dalej, a wkrótce sam coś wymyślisz.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Ja bym zbierała, na jakieś fajne autko :), typu Seat Leon, Vw MK4 :)), tylko to koszta oko 10 tyś :/

W tej kwocie jak nie masz, albo masz 18 lat lepiej zrób prawo jazdy :), a resztę zostawić sobie nie za dużo ci zostanie (Nie wiem ile kosztuje prawko, bo miałam za darmo jazdy), za resztę kup sobie jakieś buty, bluzy czy coś :), natomiast jeżeli masz prawo jazdy, kup sobie jakieś Enduro :), są w tej cenie naprawdę dobre maszyny (i nie tylko chińskie), albo lepiej to co najbardziej potrzebujesz. Napisałam to co wiem i czym się interesuję :P 

Pozdrawiam. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...