Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migotanie tekstur i cieni

Milian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czytałem. Ja mam części od różnych producentów. Nie jest to gotowiec. Gwarancja tutaj nie pomoże, bo jak pisałem wyżej sprawdziłem wszystkie podzespoły i na wszystkich jest to. Problem zawsze powstaje po wymianie karty graficznej na nowszą. Problem się zatwierdza i włożenie nawet starej grafiki nie rozwiązuje problemu.  Nie wiem co mogło się stać po wymianie karty graficznej.  Rok temu miałem asusa gt440 o ile dobrze pamiętam. Na pewno była od NVIDI. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Po wymianie grafiki na asus gtx 980ti, płyty głównej na msi z97 gaming 3, chłodzenia procesora i dodaniu dysku twardego Dysk Western Digital Caviar Blue, 3.5'', 1TB i zainstalowaniu na niego systemu nadal jest problem tylko, że migotanie jest mniejsze. Pamięć ram i zasilacz został sprawdzony, więc to na pewno nie wina hardware. 

Opublikowano

A spróbuj odpalić system bezpośrednio z płyty, jakiegoś Linuxa. Napisz czy tam też występuje migotanie. Ewentualnie odpal na tym jakąś prostą grę.

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

Ja kiedyś odpalałem i testowałem jak sytuacja wygląda na windows 7. Jak miało by mi to pomóc?

Opublikowano

W ten sposób dowiedziałbyś się czy błąd jest winą systemu, czy czegoś innego. Zrób tak jak Ci powiedziałem i napisz co Ci wyszło. Może to pomóc rozwiązać twój problem.

5719814456868591400331.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...