Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam nikomu, banują za nic (na serwerze jak i na teamspeaku z powodem "debilizm"), wyzywają od idiotów, jeszcze raz NIE POLECAM.

Nie zaprzeczę, bo to prawda, że otrzymałeś bana za debilizm.

Po rozmowie, oraz w jaki sposób odnosiłeś się do jednego z Administratorów, wyzywaniem mnie na skype oraz robienie burdelu na naszym FB.

Ja w zespole potrzebuje osoby które mają coś w głowie i ich IQ wynosi min. 100

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Za debilizm, to ja cie wyzywałem, koleżko. Jeden z administratorów nie raczył mi udzielić odpowiedzi i pisał tylko głupie teksty. Nie miałem zamiaru uczestniczyć w zbugowanym, robionym na siłę i słabym serwerze, wiem jak przebiegała rekrutacją i macie bardzo niski poziom. ;) Na waszym facebook'u "burdel" zrobił pan Dani.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Za debilizm, to ja cie wyzywałem, koleżko. Jeden z administratorów nie raczył mi udzielić odpowiedzi i pisał tylko głupie teksty. Nie miałem zamiaru uczestniczyć w zbugowanym, robionym na siłę i słabym serwerze, wiem jak przebiegała rekrutacją i macie bardzo niski poziom. ;) Na waszym facebook'u "burdel" zrobił pan Dani.

Nie. :rolleyes:

Opublikowano

Idz na swoj centrumpvp - pro serwerek na gotowcach haha

Fajnie, ze dodaliscie te boyki i skrzynki z csa :D

Opublikowano

Idz na swoj centrumpvp - pro serwerek na gotowcach haha Fajnie, ze dodaliscie te boyki i skrzynki z csa :D

Pro serwerek na gotowcach, który zrobiłem od zera i istnieje już ponad rok? Wszystkie pomysły kopiują z CentrumPVP.pl - brak oryginalności.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Pro serwerek na gotowcach, który zrobiłem od zera i istnieje już ponad rok? Wszystkie pomysły kopiują z CentrumPVP.pl - brak oryginalności.

Co ty ćpałeś człowieku?

MC4U stoi troszkę dłużej bo prawie 4 lata, a twój rok.

Nic nie kopiujemy od twojego serwera, bo nic nie masz czym byś mógł nam zaimponować.

Idź, drogie dziecko do innych tematów bo masz ich sporo.

Opublikowano

Co ty gościu pierdzielisz. Chciałeś kupić odemnie pluginy. 0 prefosjenalności. Co z tego że cały rok serwer sie utrzymał jak gra max 50 osób ^.^

Opublikowano

Co ty gościu pierdzielisz. Chciałeś kupić odemnie pluginy. 0 prefosjenalności. Co z tego że cały rok serwer sie utrzymał jak gra max 50 osób ^.^

Gra +/- 100 osób, profesjonalność? Powiedziałem, jakie chcę pluginy to wyszedłeś i tyle.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Powodzenia w starcie, pewnie polaki robaki będę próbowały przeszkodzić. Gówno żyda jest więcej warte niż życie tych 1000 robaków :P

Pisząc "polaki robaki", masz na myśli siebie i swoją ekipę? Puszczanie botów, pakietów i nie tylko to świadczy tylko o was, byłem świadkiem jak jeden z was puszczał pakiety na wiele serwerów, też pewna osoba napisała do mnie, że pakiety wysyłacie wy.

Nie polecam żadnych serwerów użytkowników:

-Trobol,

- Invi@doscraft.

Na obu potraktują cię jak śmiecia, a na jednym zaczną szkodzenie twojemu.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Pisząc "polaki robaki", masz na myśli siebie i swoją ekipę? Puszczanie botów, pakietów i nie tylko to świadczy tylko o was, byłem świadkiem jak jeden z was puszczał pakiety na wiele serwerów, też pewna osoba napisała do mnie, że pakiety wysyłacie wy.

-Trobol,

- Invi@doscraft.

Oj polaku robaku, z tego co pamiętam to przychodziłeś do nas po porady co do twojego serwera, bo miałeś problemy z wydajnością i innymi pierdołami. Zawsze Cie przenosiłem i wysłuchiwałem a ty mi piszesz że traktuje kogoś jak śmiecia? Chyba kogoś tu popierdoliło, nie pamiętasz już jak się płaszczyłeś bo miałeś lagi co ileś sekund. Potraktowałem Cie źle? Napisałem żebyś wypierdalał? Nie? Chciałem pomóc? Tak? Ej ziomek a może ty masz jakąś chorobę psychiczną i się spinasz do każdego bo ktoś w dzieciństwie masował twoje gardło i odbyt? A co jakichś botów to przypełzałeś do nas na TS3 jak robak i pytałeś się czy nie wiemy kto może atakować, a pakiety to można zmówić o twojej rodzicielki, nawet dobrze zasysa. Z takimi jak ty to tylko do gazu bo tam twoje miejsce.

Opublikowano

-Trobol,

- Invi@doscraft.

Chyba serwery Ci się pomyliły, nikt nie puszcza od nas żadnych botów pakietów czy innych gówien i nie mieszaj nas w jakiś burdel z dzieciakami co chcą zniszczyć serwery.

Nikt nigdy nie został u nas potraktowany tak jak ty, bo niestety ty na to zasłużyłeś przez tzw. "debilizm" który prezentujesz wszędzie. ;)

Opublikowano

Oj polaku robaku, z tego co pamiętam to przychodziłeś do nas po porady co do twojego serwera, bo miałeś problemy z wydajnością i innymi pierdołami. Zawsze Cie przenosiłem i wysłuchiwałem a ty mi piszesz że traktuje kogoś jak śmiecia? Chyba kogoś tu popierdoliło, nie pamiętasz już jak się płaszczyłeś bo miałeś lagi co ileś sekund. Potraktowałem Cie źle? Napisałem żebyś wypierdalał? Nie? Chciałem pomóc? Tak? Ej ziomek a może ty masz jakąś chorobę psychiczną i się spinasz do każdego bo ktoś w dzieciństwie masował twoje gardło i odbyt? A co jakichś botów to przypełzałeś do nas na TS3 jak robak i pytałeś się czy nie wiemy kto może atakować, a pakiety to można zmówić o twojej rodzicielki, nawet dobrze zasysa. Z takimi jak ty to tylko do gazu bo tam twoje miejsce.

W żaden sposób mi nie pomogłeś, po jakimś czasie mnie o coś oskarżasz i atakujesz mój serwer.

Chyba serwery Ci się pomyliły, nikt nie puszcza od nas żadnych botów pakietów czy innych gówien i nie mieszaj nas w jakiś burdel z dzieciakami co chcą zniszczyć serwery.

Nikt nigdy nie został u nas potraktowany tak jak ty, bo niestety ty na to zasłużyłeś przez tzw. "debilizm" który prezentujesz wszędzie. ;)

O atakach mówiłem o serwerze użytkownika wyżej. A debilizm to wy prezentujecie, co mam nawet nagrane. ;)

4L0M4l0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...