Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoLWiz - Show me Division!

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie dostaliście klucza to polecam podać email gmail np. konta z google to daje od razu xD

Dałem pierw z wp to nie dało klucza a jak podałem gmail to od razu wyskoczył :)

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O kur... że się dzisiaj dopiero dowiaduje że taki program jest :D! Widać że mnie 5 miechów na lolu nie było

Opublikowano

Ciągle go mam a już 2 gry grałem :/

Klikam w to restart lub reconnect ale nie działa, a raz mi wyskoczył jakiś błąd #10 unknow

Spróbuj całkowicie odinstalować aplikację Overwolf i zainstalować wszystko ponownie. Chociaż od 2 dni mi również nie działa ten program. Postaram się znaleźć jakieś sensowne rozwiązanie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Program działa ale ostatnio zauważyłem jedną zmianę, nie ma już opcji pokazania poprzedniego sezonu by móc wiedzieć ile gier miał rozegranych dany gracz.

Opublikowano

Czy da się gdzieś zmniejszyć rozdzielczość tej grafiki po kliknięciu SHIFT+TAB? :D

Nie ma opcji, to jest w programie wbudowane. Ogólnie to ja zauważyłem, że kilku osobom nie działa program, pokazuje się informacja "Riot API is down", a cały czas wszystko śmigało elegancko. Strona producenta działa, nie miałem żadnych informacji na temat awarii programu. 

ezgif-com-effects.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

klucz powinien mi przyjść na maila czy jak ? ewentualnie jak ktoś ma klucz to nie pogardzę 

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Jak mam lolwiza to powinienem dostać jakieś klucze do rozdania? Bo póki co to nic nie mam ;/.

//Mamy od tego dział.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy wiadomo coś co z tym programem dalej jest ? Chodzi mi głównie o to czy będzie wznowione wysyłanie kluczy lub czy ktoś z forumowiczów posiada klucze. 

Opublikowano

Postaram się w najbliższym czasie uzyskać jakieś klucze dostępu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...