Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoLWiz - Show me Division!

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

874381427719459968565.png

Na początek krótko o programie. 

Program LoLWIZ służy do sprawdzania dywizji swojej drużyny oraz przeciwników (bez wychodzenia z gry), a także do wielu innych rzeczy, które opisze pokrótce dalej. Za projekt odpowiedzialna jest wąska grupa osób, tj. 

3gra99.jpg

Swojego wsparcia dla programu użyczyli twórcy:

132811427723960968565.png

Główną ideą LoLWiz jest możliwość sprawdzania dywizji, run oraz masteries'ów swoich, swojej drużyny lub drużyny przeciwnika bez potrzeby minimalizowania gry, możliwość nagrania filmiku, zrobienia screenshotu czy też buildu dla danej postaci, którą aktualnie gramy. Pokrótce opiszę każdą opcję oraz screen, aby było wiadomo, co za co odpowiada oraz wyjaśnię, jak zarejestrować konto i używać programu.

Na początek standardowo rejestracja i pobieranie programu. Nie jest to czynność wymagająca ścisłego myślenia, jest do dosłownie minuta rejestracji bez potwierdzania maila, tylko wystarczy wpisać kod aktywacyjny. 

W pierwszej kolejności wpisujemy swoje imię oraz e'mail, a następnie zaznaczamy opcję "Nie jestem robotem" oraz jeśli ktoś chce, to może odznaczyć zapisy do newslettera. 

m0vuem.jpg

Następnym krokiem jest pobranie programu Overwolf. Jest to wymagane do uruchomienia aplikacji LoLWiz (jest to zupełnie darmowe). Kiedy już to zrobicie, możemy przejść do następnego kroku. 

lwa1vv.jpg

Po zainstalowaniu Overwolf należy wykonać następujące kroki przedstawione na zdjęciu poniżej.

(Zainstalowany Overwolf jest wyświetlany z lewej strony ekranu, rozwijamy go, klikamy Appstore i dalej już łatwo).

jc74zz.jpg

Mamy już zainstalowaną aplikację LoLWiz oraz Overwolf, co jest według mnie bardzo przydatnym programem w grach. Teraz opiszę poszczególne funkcje LoLWiz (wszystko jest w spoilerze dla przejrzystości).

753jbg.jpg

1. Pod tym numerem kryje się opcja sprawdzania swoich statystyk na Lolking'u oraz buildów dla postaci z Lolking.

s4a53u.jpg

2. Tutaj możemy sprawdzić, jaka kombinacja klawiszy odpowiada jest przypisana do danej funkcji. 

f4b6g0.jpg

1. Podgląd na statystyki drużyn (masterki, runki oraz dywizje).
  2. Przeglądarka w grze (overwolf).
  3. Możliwość korzystania z czatu Skype'a, Overwolf'a, Xfire oraz Steam'a. 
  4. Czat w trakcie gry. 
  5. FPS'y w grze. 
  6. Przechwytywanie video.
  7. Screenshoty. 

3. Dzięki tej opcji możemy ustawić region oraz nazwę w grze. 

ik8xx4.jpg

To byłoby na tyle co do opisu funkcji. 

Zaprezentuję Wam, jaki efekt daje Nam używanie klawiszy Shift + Tab w grze. 

913281427726989968565.png

Jak widzicie program ten sprawdza się doskonale i jest realnym odzwierciedleniem tego, co możemy znaleźć na stronach op.gg czy lolnexus. Ale najważniejszą informacją jest to, że program został zatwierdzony przez Riot Games. Dla udowodnienia screen:

1z4u17.jpg

To byłoby na tyle co do samego funkcjonowania LoLWiz. Poniżej link do pobrania programu Overwolf i to tyle. 

http://www.overwolf.com/download/

#Edit. Aktualnie nie znam możliwości ukrycia okienka z dywizjami podczas gry. Być może zamknięcie programu po sprawdzeniu załatwi sprawę.

#Edit 2 Jeśli ktoś ma problemy z kluczem, może napisać do mnie na PW.

#Edit 3 Do najszybszego odebrania klucza zalecana jest poczta gmail. 

#Edit 5 Na chwilę obecną nie jestem w stanie wysłać więcej kluczy. Czekam na odpowiedź od twórców programu o wysłanie do mnie więcej zaproszeń. 

ezgif-com-effects.gif

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm jak dla mnie zapowiada się ciekawie, już zasysam xD

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Bardzo przydatne, nie trzeba wchodzić na lolnexus i inne gówna.

Opublikowano

Małe ułatwienie, trochę zaoszczędzi czasu. Jakieś klucze kiedy?

Wiadomo kiedy będą klucze? 

Klucz dostajecie po wpisaniu danych na pierwszej stronie, jak w poradniku. Ja dostałem klucz już 2 z rzędu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Thank you for registering for the LoLwiz Closed Beta! Due to the high amount of requests we had to close the beta key system for now. We will notify you by email once your key is available.

Opublikowano

Thank you for registering for the LoLwiz Closed Beta! Due to the high amount of requests we had to close the beta key system for now. We will notify you by email once your key is available.

Ja mam już 3 klucze do tego programu, za każdym razem go dostaję. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ile przeważnie czeka sie na klucz lub ile Wy czekaliście?

Ja dostaję od razu, tak ja na screenie widać w spoilerach. Wpisałem Imię, Mail i od razu na drugiej stronie pokazał mi się klucz :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No ja w zasadzie mam ten sam komunikat. Czyli trzeba czekać, ehh.

Jeśli ktoś byłby w posiadaniu niepotrzebnego klucza no to ten, nie protestowałbym! :D

Opublikowano

No ja w zasadzie mam ten sam komunikat. Czyli trzeba czekać, ehh.

Jeśli ktoś byłby w posiadaniu niepotrzebnego klucza no to ten, nie protestowałbym! :D

Jak napisałem wyżej, jeśli nie chcesz czekać na klucz musisz napisać do mnie PW i swój email, a postaram się go załatwić. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dzięki za podbijanie temat i za opinie :) Przypominam, że w razie problemów z brakiem kluczy można pisać do mnie na PW :) 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...