Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoLWiz - Show me Division!

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Extra dzięki temu będzie można zastosować styl gry wiedząc jakie runy i masterki ma przeciwnik :)

Bez potrzeby wychodzenia do pulpitu, wpisywaniu buildów, op.gg, itp. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zapraszam po następne klucze! 

Pisząc od mnie PW prosiłbym o maila, najlepiej na Gmailu. Tak będzie prościej i szybciej dla mnie :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Proszę o link do rejestracji bo nie mogę znaleźć w tym temacie.

Ściągasz overwolfa i tam w cliencie masz to do pobrania, albo link wyżej

Opublikowano

Proszę o link do rejestracji bo nie mogę znaleźć w tym temacie.

Obecnie nie jest możliwe zarejestrowanie konta i otrzymanie klucza. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

­Kolega @Secretly wysłał mi zaproszenie, kod nie przyszedł, co ciekawsze gdy wysłałem zgłoszenie przez mail na gmail'u było napisane że nie ma kluczy, natomiast gdy użyłem windowslive'a natychmiast otrzymałem klucz.

­azYIWDl.png

Opublikowano

­Kolega @Secretly wysłał mi zaproszenie, kod nie przyszedł, co ciekawsze gdy wysłałem zgłoszenie przez mail na gmail'u było napisane że nie ma kluczy, natomiast gdy użyłem windowslive'a natychmiast otrzymałem klucz.

Ja sprawdzałem tylko poczty Gmail i WP i na obydwóch pocztach dostawałem klucze + 10 zaproszeń do programu. Mało kto używa usługi Windowslive'a, a większość WP/Gmail/Onet. Możecie próbować zakładać konta na WP ;) 

ezgif-com-effects.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm. Bardzo fajny programik, wydaje mi się albo on kiedyś darmowy był... tzn. bez kluczy żadnych. Szkoda jedynie, że czasem wyswietla jakies randomowe liczby i znaki zamiast informacji o graczu.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Otrzymałam kod po 2ch miesiącach :D Jeśli ktoś chce, mogę zaprosić. PW :)

Ja chcę, ja chcę! Idę do Ciebie pisać. xDD

Swoją drogą programik naprawdę fajny, ale nie rozumiem trochę podejścia riotu. Niby legalne, ale daje jakieś tam ułatwienie i przewagę w grze, więc są hipokrytami. 

Opublikowano

Hmm. Bardzo fajny programik, wydaje mi się albo on kiedyś darmowy był... tzn. bez kluczy żadnych. Szkoda jedynie, że czasem wyswietla jakies randomowe liczby i znaki zamiast informacji o graczu.

U mnie wszystko jest w porządku, normalnie pokazuje mi co i jak ;) 

Ja również nie otrzymałem nadal kodu... Będę wdzięczny za pomoc.

Nie dostałem od Ciebie żadnej wiadomości na PW, jeśli chcesz klucz, to napisz. 

Ja chcę, ja chcę! Idę do Ciebie pisać. xDD

Swoją drogą programik naprawdę fajny, ale nie rozumiem trochę podejścia riotu. Niby legalne, ale daje jakieś tam ułatwienie i przewagę w grze, więc są hipokrytami. 

Przewagi żadnej nie masz, tylko widzisz dywizje i runki innych graczy, a to można zobaczyć np. na kontach użytkowników. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Z*******y program :D , nie musze wchodzić na inne strony tylko odrazu wyskakuje :D.

.

Opublikowano

Czy program jest w 100% legit?

Niby zminimalizowanie lola by mi nie robiło dużego problemu, ale program zawsze może mi to ułatwić :D

Opublikowano

Niby zminimalizowanie lola by mi nie robiło dużego problemu, ale program zawsze może mi to ułatwić :D

Tak, jest legit.

Opublikowano

Tak, legalny w 100%. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kiedy klikam (w instalatorze Overwolf) "Zgadzam się - zainstaluj", to niby się wszystko instaluje.Ale kiedy skończy się instalować to ten instalator znika i nic.Nigdzie tego nie ma. Pomoże ktoś (mam windows XP)?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś może jeszcze jakiś klucz ?

Również przegrane jakoś kluczyk jak ktoś będzie miał.

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Klucze porozdawałem ostatnie. Jutro postaram się zgarnąć kolejne 10 wejściówek ;)

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...