Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Redakcja NosTale

ArcheR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :).

Na forum jest już kilka redakcji różnych gier, więc pomyślałem, że NosTale nie może być gorsze i postanowiłem napisać propozycję dot. utworzenia redakcji tejże gry :P.

W grze regularnie pojawiają się nowości (nie tylko w Europie), więc wydaje mi się, że to dobry pomysł.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli będą tam ogarnięte osoby to jak najbardziej tak.

Jak moderator popiera, to ja też.

Opublikowano

Imo bezsensowne, nie. Nie widzę przyszłości tej redakcji, no chyba, że chcemy kolejną useless grupę.

Mimo wszystko uważam, że można by dać grupie szansę i sprawdzić jak to będzie ;).

Opublikowano

Mimo wszystko uważam, że można by dać grupie szansę i sprawdzić jak to będzie ;).

Po co? Aby pisali o eventach z koreańskiej wersji, które na 95% do nas nie dojdą z powodu Gameforge? Aby 4 razy do roku pisali konkretnego newsa przy większych zmianach? 

Praktycznie nikt się o zmiany/nowości nie pyta, więc nikt nie chce tego widzieć. Redakcja ani rozwinie, ani nie zastopuje rozwoju działu, dlatego wprowadzanie jej nie ma najmniejszego sensu.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jestem na nie, redakcja pewnie rozkręci się i będzie utrzymywała się max 1-3 tygodnie potem zacznie coraz rzadziej wypuszczać newsy aż w końcu upadnie tak jak z redakcją Terraria, jestem na nie. 

Opublikowano

Po co? Aby pisali o eventach z koreańskiej wersji, które na 95% do nas nie dojdą z powodu Gameforge? Aby 4 razy do roku pisali konkretnego newsa przy większych zmianach? 

Praktycznie nikt się o zmiany/nowości nie pyta, więc nikt nie chce tego widzieć. Redakcja ani rozwinie, ani nie zastopuje rozwoju działu, dlatego wprowadzanie jej nie ma najmniejszego sensu.

Jeżeli tak jest rzeczywiście, że rzadko jest możliwość pisania o czymś sensownym, to jestem na nie.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jestem na nie, redakcja pewnie rozkręci się i będzie utrzymywała się max 1-3 tygodnie potem zacznie coraz rzadziej wypuszczać newsy aż w końcu upadnie tak jak z redakcją Terraria, jestem na nie. 

Jeżeli tak jest rzeczywiście, że rzadko jest możliwość pisania o czymś sensownym, to jestem na nie.

Zawsze zdarzają się potknięcia, początki są trudne, ale np. redakcja Last Chaos też przechodziła kryzys, a nadał działa i ma się dobrze.

Opublikowano

Zawsze zdarzają się potknięcia, początki są trudne, ale np. redakcja Last Chaos też przechodziła kryzys, a nadał działa i ma się dobrze.

Nie mówię tu o potknięciach, tylko o ilości materiału do realizacji przez redakcję, a to co innego. Czytaj ze zrozumieniem. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie mówię tu o potknięciach, tylko o ilości materiału do realizacji przez redakcję, a to co innego. Czytaj ze zrozumieniem. :P

Miałeś styczność z NosTale? Na bieżąco sprawdzasz strony i fora z nim związane? To jasne, że czasem dzieje się więcej, a czasem mniej.

Opublikowano

Miałeś styczność z NosTale? Na bieżąco sprawdzasz strony i fora z nim związane?

Przeczytaj dokładnie co napisałem kilka postów wyżej - stwierdziłem, że opieram się na tym, co napisał Klaus i jeżeli rzeczywiście sprawa tak się ma, to jestem na nie, w przeciwnym wypadku nie mam nic przeciwko redakcji.

zSCFQrN.png

Opublikowano

­Zdecydowanie na tak.

Gra ma bardzo częste aktualizacje, poprawki, eventy i inne wydarzenia o których warto poinformować użytkowników.

Oczywiście należałoby pilnować żeby artykuły były dodawane z sensem, a nie o wersjach językowych na których nikt nie gra np. o wcześniej wspomnianych koreańskich wersjach.

Opublikowano

Moim zdaniem każdy dział, który ma redakcje jest tym gorszym, ale to tylko jak wspomniałem moja zdanie. :v

Oczywiście muszę być konsekwentny... jestem na nie.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...