Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] qEssentials - Publiczny system narzędzi do serwerów Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można dodać nowoczesną funkcję

Pomysł na worldborder na pasku smoka

Możliwość ustawienia brodera wiadomość

+ na pasku smoka na 1.7

Możliwość włączenia

Np na 1.8 na title

Opublikowano

@topic Plugin jest z*******y. Już nie dlugo jak wyjdą locale to bedzie suuppeeeeeer. Co do dodania dodaj border mapy i api pod funnyguilds zeby nie mozna bylo zakladac gildii np 50 kratek przy borderze.

Opublikowano

plugin napisany przez pseudo codera jakich jest od c***a na tym forum.

plugin 2/10 j****a sklejka

jak mozna w ogole sadzic ze to gowno jest optymalniejsze chociaz od xcrtools jak autor nie umie zrobic mysql

i co z tego k***a ze polskie

c*****e i tyle.

wole juz angielskie/amerykanskie zeby przynajmniej mi serwera nie wyjebało przy 20 graczach

Kolejny...

Po 1. Nie wiesz kim jestem, więc rybka Ci (patrz, mam do Ciebie szacunek, nawet po Twoim poście!) do mojego programowania.

Po 2. Sklejka xD Prychłem xD

Po 3. Nie sądze że jest optymalniejsze, przynajmniej nie w tej wersji :) (Śmiem zauważyć, że plugin jest w wersji 0.4-DEV, a wiesz co oznacza DEV? - Wersja deweloperska)

Po 4. Nie umiem zrobić MySQL? Jebłem xD

Po 5. Ohooho, bo Ci żyłka pęknie, nie przegrzej się :D

Pozdrawiam i naucz się szacunku do drugiej osoby jak Pan @StrikeKiller123

@topic Plugin jest z*******y. Już nie dlugo jak wyjdą locale to bedzie suuppeeeeeer. Co do dodania dodaj border mapy i api pod funnyguilds zeby nie mozna bylo zakladac gildii np 50 kratek przy borderze.

Dzięki, co do borderu - nie będzie. To plugin na podstawowe rzeczy, pluginów na bordery jest od cholery :) nawet rymuje xD

Ładowanie pluginu -> ładuje domyślnie wiadomości po angielsku z kodu do jakieś mapy -> ładuje FileConfiguration z GitHuba do tej samej mapy. Powinny się one nadpisać. Jeżeli serwer nie ma połączenia z Internetem, lub GitHub padł to się nie nadpisze i zostaną domyślne wiadomości. W config.yml jest path "messages", w każdym z nich jest ID tej, którą użytkownik chce zmienić. Krótko tam użytkownik zapisuje wiadomości jakie chce zmienić. Wykonuje for each dla każdego ID i nadpisuje jeszcze raz tą mapę, ale wartościami z configu.

permission: 'Moja wlasna wiadomosc o braku uprawnien'

console: 'Moja wlasna wiadomosc o blednym wysylajacym'

itd. itp...

Hmm, nadal nie widzę w tym większego sensu, bo z każdą aktualizacją, gdy w locale coś się zmieni, będzie na bieżąco dodawane, więc moim zdaniem nie robi to różnicy :P

Do innych:

Prawdopodobnie dziś/jutro nie ukaże się aktualizacja ponieważ kończę stronę pluginu.

Cały czas piszcie co dodać/usunąć/zmienić/poprawić.

A, i głosować! http://strawpoll.me/4013724/, bo niedługo zamykam głosowanie! (dziś, 18:00)

Wygra po prostu większość, więc nie wkurwiać się na mnie, robię taką wersję jaka dla większości użytkowników jest dobra.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

essentials lepsze to ie jest optymalne jak nie umiesz pisać pluginw to sien ie bierz za to 

Nosz k***a mać, mówiłem że NIE CHCE tu takich postów.

Pewnie nawet nie przeczytałeś nic z tego tematu, po prostu wbijam "c*****e, nie umiesz pisać spierdalaj" i nq.

Gratuluje!­

Ej czekaj czekaj...

"jak nie umiesz programować to się nie bierz za to"

Normalnie to samo mi wczoraj jakiś c*****y znajomy z technikum powiedział!

Illuminati? A może po prostu zazdrość? Bo na tym pluginie zarobiłem już 50 zł.

Mów Pan co chcesz, ja swoje wiem i dalej będę ten projekt kontynuował, a takich debili mam głęboko w czarnej dziurze :*

Opublikowano

@Mort97

Powiedział kox który ma jedynie 50 postów :D

Pokaż może co ty zrobiłeś takiego w javie, że uważasz się za lepszego? :)

A może po prostu wróć do pisania swojego skryptu na drop :*

Bo ty jedynie umiesz robić fejkowe silniki do majnkraft XDD hahahahha xD

Już teraz straciłem do ciebie szacunek, nie pozdrawiam.

PS: Ty 50 zł na oczy nie widziałeś, koxie :D­

Opublikowano

Ło k***a, 50 złotych

Ale duzo

nie umiesz pisac pluginow, z javy jestes gownem i nie znaczysz dla mnie wiecej niz wszyscy ci pseudo programisci od toolsow lepszych od essentials.

bo za duzo was tutaj jest pseudo coderzy.

i to mnie w*****a.

Gdyby z javy był "gównem" to ten temat nie miałby 10 stron.

Opublikowano

@kapi023

Socialspy? Może..

Vanish... może i tak, ale VanishNoPacket i tak będzie lepszy :D

OpenInv - /invsee, nie o to ci chodzi?

Informuje, że właśnie skończyłem w 100% system kitów (zestawów)

Sprawują się z*********e! :D

Nawet nie wiecie ile razy powiedziałem słowo "k***a" jak robiłem te kity xD Po prostu miazga..

A tutaj skrawek konfiguracji :D

i skrawek testów :D

Opublikowano

@kapi023

Socialspy? Może..

Vanish... może i tak, ale VanishNoPacket i tak będzie lepszy :D

OpenInv - /invsee, nie o to ci chodzi?

Informuje, że właśnie skończyłem w 100% system kitów (zestawów)

Sprawują się z*********e! :D

Nawet nie wiecie ile razy powiedziałem słowo "k***a" jak robiłem te kity xD Po prostu miazga..

A tutaj skrawek konfiguracji :D

http://scr.hu/2vku/b6o5s

i skrawek testów :D

http://scr.hu/2vku/kyi8v

I to co tu napisales upewnia mnie ze jestem na wyzszym poziomie od ciebie

1

Napisanie czegos takiego (pobieranie itemstackow z configu) zajelo mi okolo godziny (nawet mniej) i bez problemu

2

Moj kod mial odrazu ustalanie nazwy opisu i enchantow z ich levelami

Opublikowano

Wyczuwam progres. Ciekawy plugin, opcje raczej nie zaskakują, ale wykonuje odpowiednią pracę i to dosyć optymalnie. Pozdrawiam i polecam. :)

Opublikowano

­Ja pragnę tylko powiedzieć, że jeśli autor postanowi wspierać wersje od 1.8 wzwyż, to w tym momencie plugin już będzie o krok wyżej, niż essentials. Dlaczego? Dlatego, że na stronie głównej pluginu essentials widnieje napis

There is no official bukkit for 1.8.3.
There is no official essentials for 1.8.3.

Opublikowano

@upp wow. Ale ty jesteś dobry, o kurwa. Nie zesraj się tylko.Opis i enchanty? Daj mi 3 minuty to ci to zrobię. Wielka mi rzecz...

Tak tylko ty tydzien chyba pisales w temacie ze ogarniesz te kity tak samo z mysql o ktorym pisales ze nie ogarniasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...