Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s2.verdea.pl [Dedyk] [Medium]

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na s1. Mimo, że grało te nie całe 400 osób. Server był stabilny cały czas. Polecam server jak najbardziej, sam zawitam pózniej. ;) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Server z*******y, ciekawe eventy, w porządku ludzie, dobry kontakt z administracją.

Jak najbardziej polecam.

26ef880a24a8b87bgen.png

Opublikowano

94291529769877622510.jpg

Opłaca się zaczynać? Ciężko z expem, dropem ulepszaczy?

Pewnie, że się opłaca.

Z każdego BOSS-a i metinów lecą ulepszacze i nie jest o nie trudno.

Exp jest bardzo dobrze dopasowany.

Opublikowano

Pewnie, że się opłaca.

Z każdego BOSS-a i metinów lecą ulepszacze i nie jest o nie trudno.

Exp jest bardzo dobrze dopasowany.

94291529769877622510.jpg

Opłaca się zaczynać? Ciężko z expem, dropem ulepszaczy?

Już Licznik na stronie wyłączyli  aż tylu gra xD

Opublikowano

Każdy tam poleca administracje, jacy to oni najlepsi.. przecież będziecie grać na serwerze,nie na "administracji".

Serwer jest marny, nie wpadł do gustu graczom lub po prostu mają już serwery, na których siedzą dłuższy czas.

2h4m44l.png

Nawet warto zaczynać, po kilku miesiącach od startu możecie wbić topke  <3

Heniek.

Opublikowano

Każdy tam poleca administracje, jacy to oni najlepsi.. przecież będziecie grać na serwerze,nie na "administracji".

Serwer jest marny, nie wpadł do gustu graczom lub po prostu mają już serwery, na których siedzą dłuższy czas.

2h4m44l.png

Nawet warto zaczynać, po kilku miesiącach od startu możecie wbić topke  <3

Serwer nie wystarował nawet 2 miesiące temu więc nie wiem co Ty piszesz:P

Opublikowano

Zdecydowanie polecam ze względu na ilość eventów i świetnej administracji;) 

Miło że sama sobie  pochlebiasz i twierdzisz że jesteś swietną administratorką :D Co do servera kolejny chłam,bardziej denny niż s1.NIe polecam gry tam.Wiekszośc komentarzy pozytywnych to "przydupasy" administracji z poprzednich serverów Amber i Domika. Pozdro

Opublikowano

Miło że sama sobie  pochlebiasz i twierdzisz że jesteś swietną administratorką :D Co do servera kolejny chłam,bardziej denny niż s1.NIe polecam gry tam.Wiekszośc komentarzy pozytywnych to "przydupasy" administracji z poprzednich serverów Amber i Domika. Pozdro

Gdybyś się interesował wiedziałbyś, że nie ma mnie w administracji.

A co do "przydupasów" naprawdę aż tak Cię boli to, że komuś podoba się serwer? Zacznijmy od tego, że sama nie dziwię się ludziom dlaczego polecają owy serwer bo oni naprawdę o niego dbają.Dbają o graczy robiąc różne konkursy, mają dla nich czas czego ja sama nigdy nie spotkałam aby administracja była tak otwarta w stosunku do graczy bowiem większość ma ich gdzieś takie jest moje odczucie, a prawda jest taka, że jeśli administratorzy starają się być mili i pomocni to gracze mają taki sam stosunek do nich więc zapewne już wiadomo dlaczego jest tu tyle pozytywnych komentarzy.

Nie pochlebiam im ale muszę powiedzieć, że Amber i Dominik to naprawdę świetni ludzie i jak najbardziej jest z nich zgrany zespół tak więc z przyjemnością sama zostanę ich "przydupasem".

Opublikowano

jak dla mnie serwer bomba :) idealny mediumek dla chcących pograć na lajcie, spory + ode mnie bo nie ma żadnych znaczących błędów czy bugów :) jak najbardziej polecam !! :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Odświeżam oraz zapraszam na serwer.

Dziś o godzinie 20.00 Ox.

Opublikowano

Przerwa tech do godz 13.40:

Changelog:

Nowe wyglądy miast

Zwiększony drop Yang

Zdjęty limit handlu itemami z item shopu.

Należy zaktualizować clienta, jeśli komuś nie działają tekstury musi usunąć z folderu pack "Terrain" oraz "textureset".

Opublikowano

Jak tam liczba online? ;)

2e6ftab.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...