Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s2.verdea.pl [Dedyk] [Medium]

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERWER WYSTARTOWAŁ BEZ ŻADNEGO FAILU!; ;)

Lecimy, Graczy 300~ ciągle rośnie.

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po zrobieniu autopatcha clienta, client wgl sie nie odpala.. gdzie tkwi problem? :D

win7 64b jak cos.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Po zrobieniu autopatcha clienta, client wgl sie nie odpala.. gdzie tkwi problem? :D

win7 64b jak cos.

Usuń pliki locale i root w packu, po czym ponownie spatchuj clienta. 

Opublikowano

A w rankingu 200 postaci  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Wiesz, że jest coś takiego jak odświeżanie mysql?:P

Opublikowano

Wg mnie to mogliście pare dni wczesniej z zapowiedzią wystartować, ale może i tak sie ładnie liczba ludzi rozkręci

Opublikowano

10 osób na s1 210 na s2 - a na stronie pisze "Wystartowaliśmy bez FAILU" - zależy co kto ma na myśli.

...................\/...................

Opublikowano

Poczekam na razie aż ludzie wbiją..licznik mnie odstrasza troszkę.

Pewnie dlatego, że dopiero będą po 20stej :)

2lmor5f.png

Twoim tokiem każdy zobaczy że jest mało, nie wbije nikt i nikogo nie będzie. Wbijesz Ty będzie więcej i każdy kto wbije powiększy tę liczbę.

Odświeżam ciągle stronę i liczba rośnie, lecz nadal nie ma 300 :)

Licznik na stronie oraz w rankingu nie jest co do 0.01sec. Gdyby się odświeżały co 0.01sec żeby każdą postać itd załapać. Były problem. MySql ładuje na stronę w sposób co 5minut albo partyjnie. Podejrzewam że jest czasówka 5min. Czyli wszystkie osoby zalogowane / stworzone postaci odświeżają oraz wyświetlają co 5minut, gdy założy się dajmy nagle 10.000 tyś to co 5min przybędzie ich może z 200 bo inaczej by cały system się wykruszył, chyba że serio mają maszynę nasa :D Reasumując, ranking nie byt Cię zadowoli. Dokładną liczbę otrzyma tylko i wyłączenie GM wpisując komendę ;)

10 osób na s1 210 na s2 - a na stronie pisze "Wystartowaliśmy bez FAILU" - zależy co kto ma na myśli.

Ilość osób to fail? Czyli biorąc tę postać rzeczy urodzić chore dziecko to poronić? Ich wina że dobry serwer a graczy nie ma dużo? Pomyśl..

Opublikowano

Zbugowała mi sie postać na pustyni, a opcja odbuguj postac nie dziala... od samego poczatku takie bledy

shaylarenjeans.gif

DarkAyss to miszcz i kox !

Opublikowano

NA minus, że można gre odpalać tylko z patchera

Bo co, haxów nie da się wgrać?

Serwer polecam, lecz nie mam czasu żeby zagrać. 

Naprawcie odbugowywanie postaci. :D

­

Opublikowano

Bo co, haxów nie da się wgrać?

Serwer polecam, lecz nie mam czasu żeby zagrać. 

Naprawcie odbugowywanie postaci. :D

­

Już pracujemy.

Opublikowano

up2x

hehe smieszne, chodzi o to, że nei moge zmienic ustawien paremetrów na swoje, bo po tym ciagłym patchowaniu wraca do zapisanych...

Opublikowano

up2x

hehe smieszne, chodzi o to, że nei moge zmienic ustawien paremetrów na swoje, bo po tym ciagłym patchowaniu wraca do zapisanych...

Zostanie to usunięte potem gdyż zapomnieliśmy dodać "configu" do clienta. Wieczorem już bedzie normalnie.

Opublikowano

Na razie jest 200/250 graczy. Pewnie się to rozkręci, chociaż na starcie powinno być o wiele wiele więcej.

Żeby tak raz a dobrze wystartować z hukiem :)

Ja się wstrzymam, poczekam aż się rozkręci.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...