Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s2.verdea.pl [Dedyk] [Medium]

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ;)

@Amber

A Pytaliście Wallandera o Reklamę? Wallander niedługo kończy serie z innego serwera i poszukuję serwera. Możecie go zachęcić do nagrywania Tutaj a nie pożałujecie ;-)

34xi1itwtu8v.png

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rozumiem że client na stronie będzie działał na starcie ?

Client będzie dostępny za około godzinę.

Opublikowano

Skoro to s2 tego serwa to chciałbym sie spytac jak długo stał s1?

Stoi do dziś, startował 12 września 2014 roku.

Opublikowano
6. Czy na serwerze będzie dostępna zmianka skilli?

odp: Tak, będzie dostępna tylko i wyłącznie w ItemShopie.

Mega - za to :/ Chyba, ze jest limit lvl.

Moglibyście dokładniej napisać jak wyrównaliście grę np. takiego Healera bądź Archera?

Dużo serwerów niby deklaruje się, że postacie są wyrównane, a jak przyjdzie co do czego, to z szamanów są tylko smoki i służą jako bufy.

To samo tyczy się parametrów maszyny. "NASA" - gratuluję kontaktów, też nie wiem czemu multum serwerów podaje w danych maszyny słowo "NASA". Jak takie dobre, to podajcie normalne, prawdziwe parametry, no chyba, że NASA grozi śmiercią.

Pelerynki mogłyby być nieskończone :P

Pety tylko z IS i Eventów?

Opublikowano

Nie dość że zainteresowanie tym tematem na forum zerowe to jeszcze zwlekacie z udostępnieniem klienta?

Może godzinę przed startem go dacie ?

Toż klient juz jest ;o

Opublikowano

patchera właczyłem i wszystko ładne a klient się nie włącza próbowałem usuwać te pliki co są na obrazku i nic nie daję.

Patcher jeszcze nie jest gotowy. 

E/ Patcher jest już skończony.

Opublikowano

Komputer z NASA, i po co to ? wszyscy wiemy że to kłamstwo  :D jak macie tak dobry komputer który wykorzystuje "kubit" do obliczeń to gratuluję  :D 1 kwietnia tuż tuż ... no ale bez jaj ! co do serwera chyba zagram, na jedynce nawet nawet było, co przyniesie dwójka wkrótce się przekonamy .

Opublikowano

Owszem. :)

Czekam z niecierpliwością, mam nadzieję, że postoi tak samo długo jak s1 a graczy będzie sporo 

Będzie prowadzona seria na yt ? Czy reklama skończy się na filmach typu ''przedstawiamy prywatne serwery '' ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...