Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 25/03 Legendarny skin - Omega Squad Teemo

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skin kozacki, ale champion suaby ^^

tak btw. to Riot po zwiększeniu cen RP będzie robić same kozackie skiny, żenada..

Biznes is biznes

Słaby ten skin, + 2 legendarka do timo, trochę beka.

Opublikowano

Hmm, fajna pelerynka i recall, ale poza tym słabo wygląda ta jego maska, chociaż "oczka" i uszy ma urocze :p 

Opublikowano

Naprawdę do Teemo :/ inne championy po 1-2 skiny a robią 10 do Teemosa.

Sam skin ładny, wybór champa kiepski

Opublikowano

Muczaczoslive sie ucieszy, az chyba zaczne grac Timo. Z*******y skin :D 

Ale tu racja, zwiekszyli cene i wyjebane skiny robia... Tylko czemu znow do timo? Mam ( mialem ) legendara do niego juz jednego, lel.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Fajny nawet ten skin - taka ogromna zmiana, aczkolwiek szkoda, że znów do szatana. Inne champy mają zdecydowanie mniej skórek, a temu robią już pewnie z dziesiątą. ;c

zSCFQrN.png

Opublikowano

O matko zaje bisty jest !!! Szkoda , że mam zakupiony skin Panda dla Teemo , szkoda mi wydawać hajsy na 2 skin dla tej samej postaci.

A tak po za tym jest najlepszy ze wszystkich skinów :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Niech Riot w końcu się ruszy i zrobi skina do Zaca..

Riot robi skiny dla postaci, które są często grane (co z resztą można zauważyć) więc mimo że nie kładą nacisku na płacenie za grę to w ten właśnie sposób nieźle zarabiają, co okiem osób, które mają jakieś obycie wobec tej gry jest złą praktyką, pytanie tylko ile na prawdę jest takich graczy, którz nie przejmują się community, a jedynie tym by miło im się grało z super skinem dla ulubionej postaci za 2k RP. Zapewne są to osoby które mają po naście lat i nie zawracają sobie dupy jakimś zacem, o którym w ogóle słyszeli, bo raczej nigdy go w enemy teamie nie spotkali. To jest taka dziwna polityka riotu, który zaniedbuje niektóre postacie.

Opublikowano

Tsa, x skin do teeto, a taki zac, czeka, czeka, i dalej będzie czekać...
W zasadzie skin nie jest zły, ale tak btw to czasem astro-teeto nie jest zwykłym za 1350? Lengendarki są chyba po 1820 :xx

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Rito po raz kolejny spieprzyło sprawę ... Yasuo tylko 2 skiny, Zed również tylko dwa ... A Teemo praktycznie nikt nie gra, z tego, co widzę. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Secretly Yasuo ma dwa solidne skiny, natomiast Zed ma Burzowego Ostrza + Skt. Ja wiem, że działania Rito skierowane są ku większym zyskom, ale dlaczego zamiast legendy do teemo nie wprowadzą równie dobrego skina dla Zeda? Przecież to żyła złota.

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...