Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cuz Patch 5.6 i znowu outdate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten temat sluzy spekulacjom na temat update L#, a jak wiadomo nikt z uzytkownikow nie posiada rzetelnych informacji wiec moj post powinien cie tak samo interesowac jak kazdy inny w tym temacie

"Ten temat służy spekulacją na temat update L#" to prawda ale co ma do tego Bol? Temat ten służy do spekulacji kiedy będzie update.

­

giphy.gif

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BoL > L#.

Masa devów, dobre skrypty, coraz lepsze zabezpieczenia. Szybkie aktualizacje, nie to co L#. Śmiać mi się chce z joduskame, naprawdę.

Kocham Renissance.

Opublikowano

ten temat sluzy spekulacjom na temat update L#, a jak wiadomo nikt z uzytkownikow nie posiada rzetelnych informacji wiec moj post powinien cie tak samo interesowac jak kazdy inny w tym temacie

jest w nim 0 prawdy prócz tego że są szybkie updaty

qxw0er.jpg

Opublikowano

"Ten temat służy spekulacją na temat update L#" to prawda ale co ma do tego Bol? Temat ten służy do spekulacji kiedy będzie update.

­

no wlasnie w tym momencie przyznales mi racje, ze sa to jedynie spekulacje, a nikt nie ma fachowej wiedzy i informacji na ten temat, wiec rownie dobrze mozemy rozwazyc alternatywe dla L# czyli program bot of legends, ktory wychodzi na prowadzenie juz od jakiegos miesiaca nawet pomimo takich prob sabotazu jak usuwanie danych z dysku. 

Moze za L# przemawia ilosc developerow i jakosc skryptow ale nie wiem czy takie info kogos przekona jezeli program, ktorego chcemy uzywac w wiekszosci czasu nie dziala.

L# skupilo sie na reklamie, wygladzie, a nawet zaczelo otwierac takie kanaly jak @plugdj, ktore stworzone sa z mysla o tym, aby odciagnac uwage uzytkownikow od tego, ze program nadal nie jest dostepny.

stary BoL skupia sie na tym co dla uzytkownika najwazniejsze czyli dostepnosci i funkcjonalnosci programu, bo tworcy dobrze wiedza ze zabawa na @plugdj jest dobra dla nastolatkow, a prawdziwi wyjadacze robia swoje w trakcie dnia wygrywajac gry na summoners rift a jak tylko zajdzie slonce wychodza na ulice Rio De Janeiro i zakladaja maski obsypujac swoje ciala brokatem i wiedzac, ze jutro w ten sam sposob dolacza do rozgrywki w league of legends skryptujac prosto do challenger division.

^_^

Opublikowano

no wlasnie w tym momencie przyznales mi racje, ze sa to jedynie spekulacje, a nikt nie ma fachowej wiedzy i informacji na ten temat, wiec rownie dobrze mozemy rozwazyc alternatywe dla L# czyli program bot of legends, ktory wychodzi na prowadzenie juz od jakiegos miesiaca nawet pomimo takich prob sabotazu jak usuwanie danych z dysku. 

Moze za L# przemawia ilosc developerow i jakosc skryptow ale nie wiem czy takie info kogos przekona jezeli program, ktorego chcemy uzywac w wiekszosci czasu nie dziala.

L# skupilo sie na reklamie, wygladzie, a nawet zaczelo otwierac takie kanaly jak @plugdj, ktore stworzone sa z mysla o tym, aby odciagnac uwage uzytkownikow od tego, ze program nadal nie jest dostepny.

stary BoL skupia sie na tym co dla uzytkownika najwazniejsze czyli dostepnosci i funkcjonalnosci programu, bo tworcy dobrze wiedza ze zabawa na @plugdj jest dobra dla nastolatkow, a prawdziwi wyjadacze robia swoje w trakcie dnia wygrywajac gry na summoners rift a jak tylko zajdzie slonce wychodza na ulice Rio De Janeiro i zakladaja maski obsypujac swoje ciala brokatem i wiedzac, ze jutro w ten sam sposob dolacza do rozgrywki w league of legends skryptujac prosto do challenger division.

W dalszym ciągu nie widzę powodu do porównywania L# do bola.

­

Nie rozumiem.

­

giphy.gif

Opublikowano

Moim zdaniem nalezy pokazac jodusce ze ludzie przechodza na bola moze bol by sie ogarnol i byłoby tak jak kiedyś a i może sharp by robił update w 2 dni

no to idz i graj na bolu, joduska na 100% sie przejmie i zrobi darmowa wersje 4ever i od razu dostaniesz  update =)

Opublikowano

Będzie dzisiaj z pewnością.

Dlaczego? Dlatego, że zrobili taką akcję z patchem 5.5 więc w ramach "przeprosin" dadzą teraz szybciej...wcześniej też była taka akcja to wróciłem z roboty w dniu w którym wszedł patch i boom...jest aktualizacja.

o k***a dobra pewność nie ma 28

Opublikowano

no to idz i graj na bolu, joduska na 100% sie przejmie i zrobi darmowa wersje 4ever i od razu dostaniesz  update =)

już spie###### mogę płacić za #L nawet 50$ tylko żeby update wychodziło w czasie 2 dni nie 2 tygodni :v i masz racje ide sobie pocisnąc na bolu :** 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...