Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cuz Patch 5.6 i znowu outdate

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nawet pewnie nie wiesz,dlaczego został devoloperem xD

Skrypty nie są bardzo dobre,są takiej sobie jakości.

a ty niby wiesz beka ogarnij sie czlowieku bo naprawde to co ty piszesz w postach to porazka

qxw0er.jpg

Opublikowano

a ty niby wiesz beka ogarnij sie czlowieku bo naprawde to co ty piszesz w postach to porazka

kozystanie z przecinkuf kropkuf uczom w gimbazie?

Co do jednego ma racje, skrypty sa przecietne ;)

Opublikowano

D5 na skryptach XDDDDDD co za bieda umysłowa xD

Dostał sie do devów bodajże bo jodus zrobił pente jinx na jego skrypcie xD Skrypty są ok.

+1

Opublikowano

kozystanie z przecinkuf kropkuf uczom w gimbazie?

Co do jednego ma racje, skrypty sa przecietne ;)

Polskich znaków w podstawówce nie nauczyli?

@AntyWarn

Pewnie już dla donatorów jest (core gotowe, so?)

Kocham Renissance.

Opublikowano

Polskich znaków w podstawówce nie nauczyli?

Uczyli, lecz do ludzi twego pokroju mozna pisac bez:)

@ info o update było podawane na stronie,.

Opublikowano

Uczyli, lecz do ludzi twego pokroju mozna pisac bez:)

@ info o update było podawane na stronie,.

Mam wyjebane na twoją opinię, kolejny random, który ma ból dupy aka @Korean Smurf @Ciasteczkoid i reszta znawców L# na mpc.

@AntyWarn

na shoutboxie było pisane L# today big

Kocham Renissance.

Opublikowano

ciasteczkoid dobry nick jak w gimbie

taaa ciekawe co ty masz krecie j****y

W gimnazjum nie byłem nigdy.

Z całą obstawą,ze swojej szkoły bałbyś się do mnie podejść xD

Mam wyjebane na twoją opinię, kolejny random, który ma ból dupy aka @Korean Smurf @Ciasteczkoid i reszta znawców L# na mpc.

Jaki ból dupy ziomek? Czy ja mam coś do was? XDDD

Ja wiedzę posiadam na temat L#,wiem co się dzieje i jestem na bieżąco ze wszystkim,więc plz

Opublikowano

wybacz krolu gimbow, ty wiesz wszystko najlepiej ; ) lec lizac dalej dupsko "polskiemu supportowi" :D\

na tym zakoncze rozmowe z dziecmi klikajacymi w kolko f5 :)

@polskibk info na irku

Opublikowano

Wszyscy znawcy jesteście siebie warci. Tak jak pisałem, generalnie wszystkim wam z ekipy radiego kij w odbyt. No może poza Marcolym bo props za dobre repo ale trochę mi Ciebie żal, że zadajesz się z marginesami pokroju radiego.

Śmieszkujecie sobie na Skype z tzw. "cebul" a sami kampicie w tym dziale jak te wasze cebule czekając na update ale sprytnie to ukrywając bo co to by było jakby ludzie się dowiedzieli, że jesteście cebulozą. 

579571423327107377857.png

Opublikowano

wybacz krolu gimbow, ty wiesz wszystko najlepiej ; ) lec lizac dalej dupsko "polskiemu supportowi" :D\

Kto propsuje Polskiego suppa czyt. Vaginusa? xD

Toć to przykład największej możliwej cebulii jaka istnieje w Polsce. Mpc jest raczej anty Wagina z Radim na czele :D 

Jedynym dobrym polskim suppem jest flondra mordki

Opublikowano

na tym zakoncze rozmowe z dziecmi klikajacymi w kolko f5 :)

@polskibk info na irku

POLSKIEMU SUPPORTOWI

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dojebałeś, made my day

@Korean Smurf tobie chyba cebule na obiad dawali, najwidoczniej zostało #odurodzeniadumnyzpochodzenia

na dodatek ten ból dupy, pls

@Ciasteczkoid tru

@AntyWarn

update prawie gotowe, chociaż znając joduske troche potrwa ;c

Kocham Renissance.

Opublikowano

Wszyscy znawcy jesteście siebie warci. Tak jak pisałem, generalnie wszystkim wam z ekipy radiego kij w odbyt. No może poza Marcolym bo props za dobre repo ale trochę mi Ciebie żal, że zadajesz się z marginesami pokroju radiego.

Śmieszkujecie sobie na Skype z tzw. "cebul" a sami kampicie w tym dziale jak te wasze cebule czekając na update ale sprytnie to ukrywając bo co to by było jakby ludzie się dowiedzieli, że jesteście cebulozą.

A z kimś z nas zamieniłeś chociaż te pare zdań? Bliżej poznałeś? Wątpię.

To co my tutaj wypisujemy, jest naszą prywatną sprawą, niekoniecznie (prawie zawsze) osoba wypowiadająca się na forach publicznych, nie zachowuje się tak prywatnie. Konto na forum jest to pewnego rodzaju "maska".

Jeżeli się o kimś wypowiadacie, to wypowiadajcie się tylko i wyłącznie o tej danej osobie, a nie o każdym z nas, za to co jedna osoba zrobiła.

I skąd możesz wiedzieć o tym, co my na skype piszemy? Poruszamy wiele nurtujących nas tematów, po co zawracać sobie głowę jakimiś cebulakami?

@topic

Bardzo prawdopodobne, iż official update wyjdzie dzisiaj.

C**j mnie obchodzi kim jesteście w realu. Możesz być piłkarzem, bramkarzem czy hydraulikiem lub uczniem gimnazjum.

Zachowuje się w internecie jak debil (patrz twój koleżka) to jest i pewnie taki w realu. Dobrych trolli szanuje takich jak dordo ale taki radi co myśli, że jak napisze milion wyzwisk w jednym poście POPRZEZ KOLEGĘ bo boi się zrobić drugie konto i napisac takie słowa w odwołaniu to kim go czyni?

Już dawno powinien być odjebany z tego forum ale pewnie Miszczu, Zarax coś z wami kręcą 99%.

Jeżeli zalazł Ci za skórę, to pisz o nim | do niego | na pw | zgłoś, zamiast wsadzać nas wszystkich do jednego worka.

Tak, RIOT Makin także z nami kręci 99%.

@Zarax nie ładnie tak z nami kręcić xD xD

ta wagina tak się mnie ujebał szmaciarz...

być może L# będzie o 23:59 czyli dzisiaj hehe.

Ja dostałem perma na ~5kont oraz bana na ip, za temat który został usunięty 3-4 miesiące przed permem XDDDD.

eSwH2k3.png

Opublikowano

A z kimś z nas zamieniłeś chociaż te pare zdań? Bliżej poznałeś? Wątpię.

To co my tutaj wypisujemy, jest naszą prywatną sprawą, niekoniecznie (prawie zawsze) osoba wypowiadająca się na forach publicznych, nie zachowuje się tak prywatnie. Konto na forum jest to pewnego rodzaju "maska".

Jeżeli się o kimś wypowiadacie, to wypowiadajcie się tylko i wyłącznie o tej danej osobie, a nie o każdym z nas, za to co jedna osoba zrobiła.

I skąd możesz wiedzieć o tym, co my na skype piszemy? Poruszamy wiele nurtujących nas tematów, po co zawracać sobie głowę jakimiś cebulakami?

@topic

Bardzo prawdopodobne, iż official update wyjdzie dzisiaj.

C**j mnie obchodzi kim jesteście w realu. Możesz być piłkarzem, bramkarzem czy hydraulikiem lub uczniem gimnazjum.

Zachowuje się w internecie jak debil (patrz twój koleżka) to jest i pewnie taki w realu.  Dobrych trolli szanuje takich jak dordo ale taki radi co myśli, że jak napisze milion wyzwisk w jednym poście POPRZEZ KOLEGĘ bo boi się zrobić drugie konto i napisac takie słowa w odwołaniu to kim go czyni?

Już dawno powinien być odjebany z tego forum ale pewnie Miszczu, Zarax coś z wami kręcą 99%.

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...