Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cuz Patch 5.6 i znowu outdate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto propsuje Polskiego suppa czyt. Vaginusa? xD

Toć to przykład największej możliwej cebulii jaka istnieje w Polsce. Mpc jest raczej anty Wagina z Radim na czele :D 

Jedynym dobrym polskim suppem jest flondra mordki

ta wagina tak się mnie ujebał szmaciarz...

być może L# będzie o 23:59 czyli dzisiaj hehe.

A z kimś z nas zamieniłeś chociaż te pare zdań? Bliżej poznałeś? Wątpię.

To co my tutaj wypisujemy, jest naszą prywatną sprawą, niekoniecznie (prawie zawsze) osoba wypowiadająca się na forach publicznych, nie zachowuje się tak prywatnie. Konto na forum jest to pewnego rodzaju "maska".

Jeżeli się o kimś wypowiadacie, to wypowiadajcie się tylko i wyłącznie o tej danej osobie, a nie o każdym z nas, za to co jedna osoba zrobiła.

I skąd możesz wiedzieć o tym, co my na skype piszemy? Poruszamy wiele nurtujących nas tematów, po co zawracać sobie głowę jakimiś cebulakami?

@topic

Bardzo prawdopodobne, iż official update wyjdzie dzisiaj.

Jeżeli zalazł Ci za skórę, to pisz o nim | do niego | na pw | zgłoś, zamiast wsadzać nas wszystkich do jednego worka.

Tak, RIOT Makin także z nami kręci 99%.

@Zarax nie ładnie tak z nami kręcić  xD  xD

Ja dostałem perma na ~5kont oraz bana na ip, za temat który został usunięty 3-4 miesiące przed permem XDDDD.

już ta sukwa dała mi 2 warny, 1 za to że ktoś mnie obrażał a ja go zgasiłem, 2 niby "spam" on jest wielkim jednym spamem(gównem)
  • Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

C**j mnie obchodzi kim jesteście w realu. Możesz być piłkarzem, bramkarzem czy hydraulikiem lub uczniem gimnazjum.

Zachowuje się w internecie jak debil (patrz twój koleżka) to jest i pewnie taki w realu.  Dobrych trolli szanuje takich jak dordo ale taki radi co myśli, że jak napisze milion wyzwisk w jednym poście POPRZEZ KOLEGĘ bo boi się zrobić drugie konto i napisac takie słowa w odwołaniu to kim go czyni?

Już dawno powinien być odjebany z tego forum ale pewnie Miszczu, Zarax coś z wami kręcą 99%.

Link do posta, no dawaj.

A tak btw właśnie idę na piwo z Zaraxem, brb.

@AntyWarn

Polecam śledzić sb joduskame, nowe newsy dają.

////Mi o tym nic nie wiadomo xD Poza tym skończ 18 lat radi. ;-)

///Pls nikt sie nie dowie :c

Kocham Renissance.

Opublikowano

Tylko ze to bylo w tej gotowej paczce...

mistej aka wielki h4k3r rozwali internety "swoim" dziełem hehe. cebula nie ma haj$u na konta to keylogger od kumpla i tyle.

Opublikowano

mistej aka wielki h4k3r rozwali internety "swoim" dziełem hehe. cebula nie ma haj$u na konta to keylogger od kumpla i tyle.

szkoda, że nie wiesz ile zarobił na esp'ie i triggerze do csgo XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a3m55k.jpg

@BrainOnly + hajsy z nulleda za scam

Kocham Renissance.

Opublikowano

To był eksperyment w celach naukowych B).

Poza tym jest coś takiego jak Sentry MBA B).

No i hajs od rodziców Radiego B).

@BrainOnly ale wlasnie tym pokazales kto tu jest cebula. Rozumiem zarobic a sie nie narobic, ale nie kradnac innym cos.

Kto powiedział że komuś coś ukradziono? Był keylogger, tak to prawda, ale żadnego konta, przynajmniej ja, nie wyniosłem.

aka mister hakjer zostawił pewnie dla siebie logi ;p

Nie

eSwH2k3.png

Opublikowano

@BrainOnly ale wlasnie tym pokazales kto tu jest cebula. Rozumiem zarobic a sie nie narobic, ale nie kradnac innym cos.

Cebula ekhem a ten twój poradnik ? http://www.mpcforum.pl/topic/1359678-tutorial-jak-wykierowa%C4%87-karzdom-gre/ oni chociaż mają jakiś sensowny wkład w ten dział.

@Ogółem dziśbedzie L# sebastian pisał

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

To był eksperyment w celach naukowych B).

Poza tym jest coś takiego jak Sentry MBA B).

No i hajs od rodziców Radiego B).

Kto powiedział że komuś coś ukradziono? Był keylogger, tak to prawda, ale żadnego konta, przynajmniej ja, nie wyniosłem.

Opublikowano

tak, wszystko mi wysłał

Kocham Renissance.

Opublikowano

legacy rozjebal loadera nie bedzie chyba big xdd

legacy said he broke the loader. and on github/leaguesharp loader isnt there anymore, co racja to racja :D

Opublikowano

No, znowu to samo, najpierw obiecują, że będzie a potem...wiadomo co. Ten ich "troll" powtarzany do znudzenia od kilku miesięcy już nudzący jest... nie wiem jak ich może śmieszyć 10 razy to samo. No ale cóż widać humor szwabów trochę się różni od naszego.

Opublikowano

No, znowu to samo, najpierw obiecują, że będzie a potem...wiadomo co. Ten ich "troll" powtarzany do znudzenia od kilku miesięcy już nudzący jest... nie wiem jak ich może śmieszyć 10 razy to samo. No ale cóż widać humor szwabów trochę się różni od naszego.

Nie ma co się spinać, szkoda nerwów ogółem napewno mają kopię trzeba czekać ale co racja to racja ten miesiąc to masakra :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Nie ma co się spinać, szkoda nerwów ogółem napewno mają kopię trzeba czekać ale co racja to racja ten miesiąc to masakra :D

Ale ja się nie spinam nawet, tylko zastanawiam jak dla kogoś może być smieszne trollować 20x tam samo, jak już chcą się tak bawić to niech wymyślą coś oryginalnego, może i my byśmy się pośmiali...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...