Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cuz Patch 5.6 i znowu outdate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myślę że tomorow 2018 BIG  :P

Koleś, soon™  <3

I nie przepraszaj, to ja przepraszam za swoje dziecinne zachowanie, już nie będę mamo  :rolleyes:

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzis pisal legacy chyba ze musi poprawic orbwalkera i cos tam jeszcze, tylko dziwne jest, ze nagle musza tyle rzeczy poprawiac (wczoraj loader, dzis orbwalker i abty cheat`a) tak jakby zmienila sie cala mechanika gry wraz z wejsciem patcha 5.6. Sorry za bledy pisze z fona.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Patch będzie dopiero we wtorek o 18

dziecko prosze idź już spać tylko wkurwiasz każdego a gówno wiesz, "dlaczego joduska nas okłamał ?"

@na forum nic sie nie dzieje dzisiaj nie ma co sie update spodziewać

Opublikowano

Nie prawda HyunMi nie ma czegoś takiego.

­

Logiczne skoro zasłonił nazwę użytkownika.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Nie ma update i najprawdopodobniej znowu nie będzie przez długi czas. Jak joduskame napisał, że nie będzie się spieszył, to raczej oznacza, że nie ma zamiaru wypuszczać aktualizacji w najbliższym czasie.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Tylko ze nikomu z ekipy l# nie można w słowa wierzyć bo jak piszą Today big to update za tydzień a jak piszą ETA 2018 to szybciutko

Opublikowano

zdecydowanie polecam aplikacje bot of legends ktora dziala od momentu klikniecia przycisku login az po moment wylogowania, jest uniwersalna, prosta w obsludze i przynosi same wymierne korzysci w postaci challengera, L# jest przereklamowane i oferuje niska jakosc uslug jak na standardy europejskie, chlopaki z brazylii przoduja w tej technologii i widac, ze skrypty z Rio De Janeiro deklasuja swoich konkurentow z bayernu.

^_^

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTakasuka

Jak tak bardzo lubisz swojego bolka to zjechales jedna zakladke za daleko...

Nie wiem po co tu jestes, skoro L# jest takie zle i do dupy...

@topic

Update jeszcze nie ma, ale treba byc dobrej mysli :D

Moze na swieta nam dadza ;p

­Keelah se'lai

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTakasuka

Jak tak bardzo lubisz swojego bolka to zjechales jedna zakladke za daleko...

Nie wiem po co tu jestes, skoro L# jest takie zle i do dupy...

@topic

Update jeszcze nie ma, ale treba byc dobrej mysli :D

Moze na swieta nam dadza ;p

Ale to, co on napisał, jest prawdziwe... BoL wypuszcza update kilka(naście) godzin po update LoL'a, a na update L# trzeba czekać ponad 2 tygodnie.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Ale to, co on napisał, jest prawdziwe... BoL wypuszcza update kilka(naście) godzin po update LoL'a, a na update L# trzeba czekać ponad 2 tygodnie.

Ale co nas to interesuje? Do tego jest ten temat?

­

giphy.gif

Opublikowano

Ale co nas to interesuje? Do tego jest ten temat?

­

ten temat sluzy spekulacjom na temat update L#, a jak wiadomo nikt z uzytkownikow nie posiada rzetelnych informacji wiec moj post powinien cie tak samo interesowac jak kazdy inny w tym temacie

^_^

Opublikowano

Moim zdaniem nalezy pokazac jodusce ze ludzie przechodza na bola moze bol by sie ogarnol i byłoby tak jak kiedyś a i może sharp by robił update w 2 dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...